- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyon vártam ezt a telefont de valahogy elment tőle a kedvem :S:S
-
megy a fika harc rendesen, értem persze nincs de ha nekik jól esik.....
-
Ez minden tapizós telefonról elmondható kb, nem egy berugáson vagyok már túl az iphone 4-el, úgyis néz ki
Lepattant a felső része de azon kívül nincs baja, mindegy arra céloztam hogy ha valami betonnal haverkodik az bizony beszopja -
2 éve iphone 4 16gb-ot használok ellentétben az S4-el ezt a telefont néztem ki mint új készülék, a tesztekben említett kameráról elég vegyes dolgokat olvasok a sima iphone 4-hez képest milyen minőségű képeket produkál a one?
Samsung design számomra még mindig csaj telefon, az apple parasztvakításából pedig rohadtul elegem van pedig nem rossz készülék csak kicsit úgy érzem pár éve semmi sem történik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS - RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest