- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xaels
félisten
"The comparison between Samsung and HTC is a little bit
unfair, or let me say it in a different words, HTC is a Taiwanese company, the annual
budget of HTC is much much less than Samsung and the revenue of the company in
2011 was less than 9.5 billion USD, HTC rely on many manufacturers to
manufacture their components, number of people working with HTC is less than
17,000 employees worldwide, while on the other side Samsung is a huge worldwide
company with a revenue of more than 202 billion USD in 2012 and operational income more than 29 billion USD.
Samsung owns research centers and manufacturing factory to manufacture every
single component of its devices and have more than 220,000 employees worldwide.So HTC has to be so proud being head to head and competing with
the giant’s worldwide manufacturer of electronic devices Samsung. We have to
respect the effort HTC doing to give us the best smartphone ever." - ez a hozzászólás rávilágít szerintem arra, hogy miről is van szó. Az LG mobil részlege is lehúzhatta volna a rolót 1-2éve, ha nincs mögötte a többi iparág.Amúgy One vs. SGS3
-
lcee79
addikt
"A fényképeket is érdemes megnézni!"
Szerintem ezek elég jó képek, ha tényleg ilyeneket csinál, akkor nem lesz probléma
Amúgy meg tényleg, ha őszinték akarunk lenni a telefonnal készült képek jó része a facebookon és más oldalakon landol, tehát felesleges is óriás méretü képzajos képeket kreálni egy telefonnal, inkább legyen kisebb, de jobb minőség...
Ettől sokkal többet nem lehet elvárni, egy telefonba épített cucctól.
(Bár ahogy írtam már régebben is én a HTC helyében 6 MPixel-esre csináltam volna, az lenne az ideális...) -
lcee79
addikt
A Motorola RAZR MAXX HD-be tavaly a motorola belerakott 3300 mAh-es akksit, én ezt veszem alapul.
Többiek mind alulkalibrálták -
Bone123
HÁZIGAZDA
A Verge azért nívósabb a hangzatos nevű ExpertReviewsnál, igaz gyanúsan felértékelik az Apple termékeket, legalábbis a riválisokhoz mérten.
A teszt alapvetően dícséri a One-t gyorsasága, kijelzője, sötétfotói és főleg dögös designja miatt, de felrója azt amit mások is, alacsony fényképfelbontás ideális körülmények között, alacsony üzemidő ami mondjuk ellentmond eddigi megfigyelésekkel, és a Sense bonyolultsága.
A cucc az S3, NoteII és One X kiváló osztályzatát kapta, és jobban járt, mint bármely idén megjelent telefon
-
lcee79
addikt
Kár hogy nem hosszabb a videó, elnéztem volna az egész folyamatot, akár fél óráig is
(#291) FragMaster: szerintem qualcomm proci más, nvidiát kevésbé ismerik szerintem xda-sok is...
Szerintem erre lesz...De hogy őszinte legyek én már megvagyok nélküle is...
(arról nem is beszélve, hogy legtöbb ember nem informatikus és nem is programozó, és fogalma sincs hogy amit elállít az mit csinál.. aztán ha megvan a baj, akkor vagy sikerül vissza csinálni vagy nem... HTC-nek ebből biztosan elege lett, azért nehezítette meg a dolgot.
A telefon hackelése nem egy funkció amit elvettek, hanem egy lehetőség volt régebben, ami a htc-nek jó is volt meg nem is... Jobban vették, de garanciális javításon és cserén meg sokat buktak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Jelszókezelők
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Wuthering Waves
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest