- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
Mennyit használtad a HOX-ot?
Eleinte nem volt valami fényes az akksi idő, de a 4.0.4-es android után javult sokat, aztán a jellybean-es frissítés után is sokat javult kevés használattal 36 óra után volt ma reggel 66%-on.
Rekordom 3 és fél nap volt, de akkor főleg telefonáltam vele, éjjel 0%-ot merül...De wifivel, max fényerővel, szinkronizálással, játékkal, akármelyik telefont lemerítem neked 3-4 óra alatt
S3 sem bírhat sokkal többet... Mennyit bír neked?
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
buci30
addikt
Szép lett szó se róla
De megint zárt az aksi és nem vitték túlzásba se.
Tavaly is bele ugrottam egy HTC-be Samu S2-ről megvettem a HOX-ot de rendes használat mellett alig bírt fél napot az aksija.
Aztán váltottam S3-ra az teljesen jó aksi idő is gyorsaság is.
Most várom az S4-et erre megint egy HTC
Érzem bajba vagyok megint
Megvárom a tesztet de szerintem itt az aksival megint gondok lesznek.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
lyzzard
aktív tag
válasz IkszIpszilon #175 üzenetére
widgetként választható a régebbi idójáráswidget is. Ha több videót is megnézel, ott látható, hogy 5x4-es elrendezésben van az appdrawerben az ikonlista, úgyhogy szerintem ez egy beállításon múlik (ahogy több launcherben is)
-
Xaels
félisten
Esetleg Epic Citadel is lehetne, de az is csak egy benchmark.
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
törölt tag
Gyönyörű ez a telefon! Ha a belseje is jó lesz, iszonyat nagyot üt majd. Az ár is számít majd, nyilván, de a csúcskategória sosem olcsó, és a konkurensek is fogynak. Én drukkolok neki. Ez az új Sense nekem még kicsit magas, de végülis úgyis lecserélhető. Nekem nagyon kell a belső tárhely, de istenem, ez a telefon végre úgy néz ki, ahogy én elképzelek egy csúcskütyüt.
-
Xaels
félisten
Blinkfeed meg van a klasszikus óra widget amit oda raksz ahova akarsz a Blinkfeed-et kivéve.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Bdanyy
addikt
Jól hangzik, en galaxy s-t vettem így 32-ért flottas elofizuval másfél éve 70 helyett Lehet érdemes kivárni, hogy legyen egy nyitási akció, ennyit simán megér.
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
lcee79
addikt
2 év hűség és ennyi...
2 hétig volt ez az akció április vége május elején tavaly
(mivel céges előfizetésem van semmi kedvezményt nem kapok egyebet, és hűségpontjaim sincsenek sajnos)
a lényeg hogy webshopon kellett rendelni, boltban annyi volt amennyi az oldalon ki volt írva, ha jól emléxem 149.900 v 159.900[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
Te kérdezted, hogy mivel jobb, én beszúrtam egy linket, hogy hardveresen biztosan jobb, cserébe drágább is...
ez így általános is, mindig is így volt...Benchmarknál ha tudsz jobb módszert, hogy mivel mérhető le, hogy melyik telefonban van gyorsabb hardver, akkor mutasd, és szólunk a telefonos hírportáloknak, hogy ezentúl azzal mutassák be, mert a benchmark nem mérvadó...
Amúgy meg nálam az mérvadó, hogy mit lehet venni a t-mobilban kedvezményesen, akkor amikor telefont vásárolok
Nexust, aki akar máshol megveheti, de én nem rendelgetek se külföldről se gsm boltokból telefont...
Amúgy meg nexus 4 magyarországon telenorban NEM!! 249 euro hanem 400-470 euroért van (mai árfolyamon 297,4-el átszámolva)
HTC ONE kb 150 max 160 ezer forint lesz mikor megjelenik 2 éves hűséggel, webshopon vásárolva meg még olcsóbb, és ha szerencsénk lesz lesz akció mint ONE X-nél és 120.000-ért meg lehet venni mindjárt az elején, mint ahogy én is vettem... És akkor egy áron van a 2
[ Szerkesztve ]
-
gtmobile718
csendes tag
Gyönyörű...de remelem lejjebb tolja a HOX-HOS árakat...
AKIVEL VIGYÁZZ: lacinho1988!!!! NE POSTÁZZATOK!
-
atike
nagyúr
Nem voltam oda soha se a HTC-ért, se a Sense-ért... De ez nagyon bejön.
-
Xero
nagyúr
válasz Luperator #183 üzenetére
Nincs itt képzavar szerintem. A digitális zoom egyszerű croppolás. Ez fényképnél marhaság nyilvánvalóan. Viszont egy FullHD videonál van értelme, lévén ott 2MP kerül rögzítésre. Persze csak akkor, ha ezt normálisan valósítják meg. A legtöbb esetben persze ez nem következik be.
-
Luperator
tag
Szerintem ha a kameráról és minőségvesztésről van szó, akkor keverve van az optikai és a digitális zoom. Ha volt a kezedben esetleg kamera (az, ami az is aminek nevezik), akkor meg lehet figyelni a kettő között a különbséget. Pont a digitális zoom, ahol bizonyos nagyítás után egyszerűen szétesik a kép. Régen ezzel adták el a kamerákat, 990x-es digitális zoom (komoly, a mi Samsung cuccunkra is ez volt rámatricázva), aztán ha használtad, rájöttél, hogy semmit nem ér.
-
atikó
őstag
Hát a sense az nem tetszik, nagyon hiánylom a flip clock, és remélem lesz benne, mert ez az óra ez nagyon gáz és a metró-s felület sem az igazi.
-
Xero
nagyúr
Ha folytatják a számháborúzást a kijelző méretben, akkor egyszerűen kiröhögöm. Már ez a méret is kétkezes használatot indokol.
Különösebben egyébként nem hat meg a dolog, egy jó és minőségi második készüléket keresek jó ideje. A Nexus 4 lett volna a befutó, de a hercehurca körülötte elvette a kedvemet. Most ez a befutó. Első számú készüléknek a mérete és az OS miatt nem tudnám használni.[ Szerkesztve ]
-
spawn21
veterán
Ujuj.
4 mag mizzéria.
Biztos lehetsz abban, hogy erőben mind a kettő ott lesz a szeren. Nem kell sìrni. Tudsz ranta mand netezniMàs. Bezony szép darab. Tetszik a hátulja. Az eleje szerintem elmegy. S dícséretes elöl s kettő subwooofer
s24U+15p
-
rezme
tag
Kíváncsi leszek a tesztre Tesztfotók vannak már valahol?
Értékeléseim: 1. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_3/keres.php?stext=rezme&submit= 2. http://mobilarena.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=rezme&submit=
-
Rakeem
aktív tag
Halkan jegyezném meg hogy a Samsung féle Exynos 5 Octa 4+4 magos!
4 gyors és bika mag és 4 kisfogyasztású mag. A feldolgozási folyamatoknak megfelelően vagy az egyik 4 mag vagy a másik 4 mag megy maximum...
De javíts ki ha tévedek.Úgyhogy full gangon a szintetikus sebességteszteken akár el is verheti a HTC a Samu új gépét.
(Bár piaci elemzők szerint erre semmi esély. )[ Szerkesztve ]
-
IkszIpszilon
aktív tag
Az az időjárás widget nagyon ocsmány.A régi visszaállítására van mód?Az komoly,hogy 1920*1080 pixelen 3*3 ikon van(Sensation 960*540pixelen 20 ikon van ...) és az időjárás meg az óra akkor is látszik ha belépek a menübe(WTF )?A kezdőképernyőn látható frissülő
csempékablakok meg egy az egybe azt a förtelmes windózfónt jutattják az eszembe.Ez az új sense eddig nagyon nem tetszik.Az eszköz önmagában nem tűnik rossznak.Arra a 93dBre azért kíváncsi leszek,meg az akku készenléti idejére is.Az is erősen megkérdőjelezhető,hogy a Samsung 8 magosa ellen mi keresnivalója lesz ennek a maga 4 magjával ... A fizikai kameragombot még mindig hiányolom.Azonban ehhez az ultrapixel technológiához bizakodva állok hozzá.[ Szerkesztve ]
X.Y.
-
RaveForce
veterán
amíg a megjelenítő felbontása kisebb mint a képé,addig már hogyne lenne értelme a "digitális" utólagos zoomnak? (ráközelítésnek)
Erre gondolt a kollega is, vagy ugye videónál szintén kivitelezhető lenne dolog minőségvesztés nélkül[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Xero
nagyúr
válasz GeryFlash #170 üzenetére
A többivel egyetértek, de a digitális zoomnak az értelme konvergál a nullához. Szóval elég gyenge lábakon áll ilyen megközelítésben az érvelésed.
Az viszont tény, hogy egy fizikailag azonos méretű lapkán elhelyezett kisebb számú érzékelő sokkal kevésbé zajos képet produkál az esetek döntő többségében. Szép dolog a 8-12MP, de oda már értelmesebb objektív is kellene. Sokkal célravezetőbb egy érzékenyebb lapkát bepakolni, ahogyan az jelen esetben is történt szerintem. Persze a puding próbája az evés, szóval majd meglátjuk az éles testeken.
-
GeryFlash
veterán
Ezt ugye te nem nevezed érvnek ? Mondasz egy hülyeséget (hol írtam én felbontást???) aztán miután ezt megértetted jössz azzal, hogy erre neked nincs pénzed... Majd aki 200ezerért vesz telót az 80ezerért fog venni egy fhd-s lg tévét... 2013 az elemzők a UHD évének mondják, az árak le fognak menni bőven, az új konzolok is valószínűleg támogatni fogják (2dben) a 4k-t... És nem csak ezért keveslem a 4 mpx, így szerintem sokkal kisebb lesz a zoomolási lehetőség...
[ Szerkesztve ]
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
-
GeryFlash
veterán
,,meg azért akinek ilyenre van pénze lehet UHD monitorja/tévéje, az meg ugye nem 4mpx "
Neked mi bajod? A UHD 3860x2160, ez picit több mint 4mpx-szel (kb 8,3 megapixel), ergo nagyobb felbontású a megjelenítő mint maga a kép...
Hi, i'm new to APHEX TWIN, so i was wondering how much the IQ requirements was to enjoy his stuff. and understand all the underlying themes, because its really complex stuff. I have IQ of 119 but i heard that you need atleast 120 is it true?
-
GeryFlash
veterán
válasz bloomberg #159 üzenetére
Bocs a hülye kérdésért, de akkor lesz wp is? És ha igen akkor arra is ez a sense lesz?
-
AMD ehog
aktív tag
A HTC Oldalán a specifikáció:
HTC UltraPixel Kamera
BSI-érzékelő, 2,0 µm-es pixelméret, Érzékelő mérete: 1/3'
Külön HTC ImageChip™ 2
F2,0 rekesznyílású és 28 mm-es lencse
Optikai képstabilizálás (OIS)
Intelligens vaku: Tárgytávolság függvényében öt különböző vakuszint automatikus beállítása
Elülső kamera: 2,1 MP, 880 nagy látószögű lencse HDR funkcióval
1080p Full HD videofelvétel az elülső és a hátsó kamerával is
HDR videó
Sorozatfelvétel és VideoPic
Lassított videofelvétel változtatható sebességű lejátszással
HTC Zoe™ Újdonságok és a HTC Zoe™ Megosztás
Retusálás a tárgyak eltávolításával, csoportos retusálás és sorozatfelvételNincs ide írva a 4 MP, nem lehetnek túl büszkék rá...
-
bloomberg
tag
Újabb esélyes a "következő telefonom" cím elnyerésére
Nem vagyok túl határozott: kicsi kijelző, vagy nagy, és wp, vagy droid.
Decemberig még van időm gondolkodni, meg lesz még pár esélyes, de ez nekem nagyon tetszik, á'lá cuzámmen
Tudom, más meg irigyli a problémáimat
Aztán lehet, megvárom míg kileheli a lelkét a mostani telóm
[ Szerkesztve ]
-
42861
senior tag
Ezen a képen melyik HTC látható?
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Nekem ez a Sense nagyon kiábrándító. Pedig imádom a HTC Sense párost. De számomra túlzásba vitték ezt a letisztítást.
-
Peterson_
addikt
Impozáns, az biztos.
A külső persze akkor is ízlés kérdése.
Nekem ez most annyira nem jön be, no nemúgy az anyaghasználat és a kivitelezés.
De inkább megvárom míg a saját kezemmel megtapogatom, végleges véleményt majd akkor alkotok róla.A teszt már nagyon várós
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
GeryFlash
veterán
Hát néztem róla többit vidit, amint itt sokan írják, engem is zavar hogy tepsi de talán az m3 is ilyen jó lesz, csak félek az rosszabb procival+aluminiumnélkül+rosszabb ár--érték aránnyal jön, meglátjuk. Írták itt, hogy ez nem wp koppintás, hanem widget, hát sztem wp koppintás de mind1...
Amúgy én a htcnél a nevekkel vagyok gondban, szal nem vmi ötletesek, és ez bizony nagyon is számít... Volt már one x+one s, erre most ez simán one, furcsa, sok esetben a név is hozzájárul hogy egy cucc unique (kb. egyedülálló) legyen.... Amikor azt mondod , hogy neked iphone 5-d/s3-ad/ sony z-d van, akkor általában tudják az emberek, hogy ez mit jelent, de a htcnél a nevek adása viszonylag illogikus, és a széria név lehagyás is furcsa (galaxy, xperia, optimus, stb). Ez persze nem lesz rovással a telefonra, csak az eladásaira....
Amúgy a beats együttműködés mit jelent, mert ez ugye a one x-nél is szépen fel volt tüntetve, aztán a dobozba sehol egy beats füles, vagy legalább egy 50%-os kupon...
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
Elsőre ( csak kép alapján ) azt hittem,valami i5 klón...
Amúgy nagyon tetszik,végre nem az a sablonos, se hideg-se meleg 'HTC dizájn'. Belül meg hozza az elvárhatót...
[ Szerkesztve ]
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
Mappa
addikt
azt kell, hogy mondjam ez az első olyan telefon iphone után, amibe szívesen tenném át a sim kártyám. tetszik
nem kötelező megadni
-
jubilleum
senior tag
Ez nem android. Miért kell ezt a rendszert ennyire megerőszakolni?
-
tajcsi
őstag
válasz Dr.Anonymus #146 üzenetére
Alig varom mar, hogy legen teszt a keszulekrol netalan youtube-os video komolyan mondom szamolom a napokat, hogy megjelenjen. Ha csak a szami nem csinal utosebbet ket ev utan lecserelem a telefonom
Apropo, nesztek nektek megapixel haboru [link]
MAXIMUS VI Extreme, Z87-WS, 3970X és sok más fimomság nálam...
-
Dr.Anonymus
addikt
én abból indulok ki, hogy ugyebár rengeteg profi kamerával felszerelt újságíró ott volt a helyszínen, pl. engadget fotósai, és ők azon fényviszonyok között pl. ilyen képeket készítettek
fotó1
fotó2
- még ilyen kicsire redukálva is látszik az zaj
pedig ezt nem mobillal hanem egy sok százezres géppel készítették amilyen az engadgets fiúk büdzséjéből bőven kitelik
de ha megnézed a phonearena, vagy más nagy mobilos portálok cikkeit, ők se tudtak jobb fotókat prezentálni az eseményrőlerre a htc one, összehoz ugyanilyen körülmények között egy ilyen fotót
akkor én erre azt mondom hogy nem rossz... -
Luperator
tag
válasz Dominó85 #137 üzenetére
Várjuk meg a tesztet, mit hoztak ki ebből a telefonból. Való igaz, neves gyártók nevét meg kell fizetni, de én sem repültem el tőle. Az alumínium házért nagy plusz (volt is némi nézeteltérésem a minőségi anyagok használatáról,na ez az). A kijelző szépnek tűnik, magával a készülékkel együtt.
A Sense majd kiderül, milyen. Kicsit úgy vagyok ezzel, hogy módosítgatják, pofozgatják a gyártók a maguk elképzelése szerint, de a véleményem az, hogy az egyediségen túl sok extra nincs benne. A lefelé görgetős menüért hatalmas fekete pont.
A kamera úgy szint teszt kérdése lesz, a képeket elnézve van mit javítani rajta, de nekem nem kell átlagon felülit nyújtson, elég, ha a a kép úgy néz ki, ahogy az évek folyamán jó pár mobilnál láthattuk. (Itt az etalon a Nokia E72 5Mp-es érzékelője, nekem bőven elég volt az is -- s a képminőség volt a lényeg.)
A családban egy One V van/volt, ami alig volt használva,mégis összeokádta magát. Nem érdekel, hogy nem felső kategória, de kicsit fújok érte a HTC-re.
-
Crydan
senior tag
A készülék ütős, a sebesség komoly ellenben az új Sense szerintem inkább vissza mintsem előrelépes. Főleg ez a alulra lapozós módszer ami a Sense 3-ban is ott volt, meg a visszafogott időjárás widget, az előzőekben mindig tök szép volt, kár érte, pedig majdnem belopta a HTC One a nevét az életembe, de úgy tűnik ez nem fog megváltozni. Majd meglátjuk!
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
kituasd
csendes tag
Végre a htc feliratnak nincs egy fölösleges sor, de viszont remélem gombként funkcionál majd?!
Kameragomb hiányán már nem lepődök meg, bár észrevehetnék, hogy egy 5" körül már nem olyan kényelmes egy fotót 1 kézzel készíteni..
A Sense 5 még kicsit fura, menüben a lefele görgetés a régi Desire-ömön is úgy volt, bár nekem is jobban tetszik az oldalra húzogatás.
Ár ismét az egekben lesz valószínűleg.
Teló egy fél napot bír majd.
Jól összedobták egyébként ha a mostani piacot nézzük. -
Xaels
félisten
Kár, hogy direktlinkelés nem működik 1-2 képednél. A fotósról készült képen az érdekesség, hogy az valószínűleg előlapi kamerával készült, pont szemben a lámpával ami ellenére sem égett be a háttér.
A terem meg nem volt jól megvilágítva nézd csak meg a sok hands-on videón.
-
blade zte
őstag
PL. Newman n2 jó képeket csinál, oppo find 5-nek a "nagyszerü" sony rontotta el a kameráját beszállító szerepében.
Jónéhány teló s4-el, és exynos, avagy tegra procival fut, 720p minden 2. 200 dolcsi feletti telóban van. MTK6589 igaz, hogy nem egy erökirály a 4 mag ellenére, de azért egy tegra 3-at elér.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Dominó85
addikt
Ez a szint nem érdeke a kínaiaknak. Ők olcsón csinálnak egyaránt gagyit és minőségit is, de egyre-másra inkább minőségit. Ahogy te is írtad másik ligában rúgják a bőrt. Egy olyan ligában, ahol nem kérik el a készülék bekerülési árának 6-8x-osát a végfelhasználótól. Részemről a téma zárva.
* Péter - 06302461862 *
-
istnag
addikt
válasz Dominó85 #133 üzenetére
Nézd én kedvelem a kínai csodákat,van itthon konkrétan kettő (egy tablet és Bedove X12),de,hogy erre a szintre elérjenek, még kell egy pár olimpiát rendezniük.
Hiába raknak 2-4 magokat a telefonba,ha azok az első generációs Snapdragon sebességét hozzák...(MTK és társai),a fényképező ről már ne is beszéljünk,mindegyik úgy néz ki,mint egy olajfestmény,és, mintha 2 MP -ről lennének felnyomva 8 Mp-ra..
Mindenesetre örvendetes,hogy így törnek fel,de egyenlőre még egy másik ligában fociznak. -
blade zte
őstag
Ilyenkor azt nézitek be, hogy fut, de nem nagy teljesítményü appokkal. Gondold el, hogy vannak a telefonok, melyek picit jobbak benchmarkokban, mint más, de ott jó eséllyel nem jelentenek ezek az ad, atok nagy elönyt. De van a snapdragon 600 amelynek elödje (a négymagos s4), mely eleve új architektúrával jött, emelett meg kb úgy 2x+ a gyorsasága a galaxy nexushoz képest, nem is beszélve a 2gb rameól. Picit többért van ezzel a procival(300-350 dolcsi) huawei honor 2. Na, és erre a 600-as gyorsasága még 2x lett fél év alatt. Mondd, miért ne gyártanának olyan appokat, melyek kihasználják ezt a 4x+ gyorsaságot? Nameg azért töltési idök kéremszépen.
Apropó zte bladem 2.3-on is "rohan mint állat".
Lirion:két képed helyén az oops...csingcsungcsáng felirat látszódik.[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
Lirion
addikt
válasz Dr.Anonymus #65 üzenetére
Nincs okom utálni a telefont, de én objektív vagyok.
Ha te erre a képre már beélvezel, az egyéni döntés, de azt állítani rá, hogy ez überfasza és most aztán jól megmutatja a htc, hogy milyen szuper is az ultrapixel minősége, egy kicsit erős...
De itt van ez is, ami egy gyönyörű alkotás lett ugye, vagy ez az éjszakai kép, ahol gyakorlatilag nincs részlet, amiről a fotó minőségét alaposan meg lehetne állapítani, de az biztosan látszik, hogy őrülten sok a zaj a képen.
Még egy képet linkelek, amit akár lehetne is dícsérni, de a képen látható személyeken (főleg a csajon) remekül látszik, hogy egy jól megvilágított helységben készült a kép és nem gyér világítás alatt.Ezt a minőséget bármelyik konkurencia hozza 3,2-4 megapixelben. Nincs benne kiemelkedő, csak simán átlagos.
-
Dominó85
addikt
Nem éppen olyan mint a G3 vagy a cikkben lévő HTC.
Jogosan lehet tele a hócipője sok embernek a G3-mal, mert végre egy hosszú üzemidőt garantáló, minőségi alkatrészekből összerakott telefonról van szó, igen kedvező áron (2 SIM foglalattal). Tényleg irritáló, hogy a kínainak előbb jut eszébe foglalkozni a fogyasztókkal és azok aktuális trendjeivel...* Péter - 06302461862 *
-
GeryFlash
veterán
benéztem, valahol dual core kairtot olvastam
-
Dominó85
addikt
Amit a kínaiak elkészítenek, azt a neves gyártók akkor még lefujjogják, majd lekoppintják. Hát gratula HTC. Még szerencse hogy a Jiayu G4 teljesen más köntöst kap a G3-tól. Még ráfogták volna arra a (készülő) 4 magos telóra, hogy a HTC-t másolja... VICC.
Viccen kívül azért örülnék egy ilyen telónak, ha 4000-es aksit raknak bele.
* Péter - 06302461862 *
-
MODERÁTOR
Végre egy értelmes hozzáállás kamera fronton! Nagyobb fényérzékelő képesség kevesebb megapixellel, nekem nagyon szimpatikus!
-
Xaels
félisten
válasz GeryFlash #120 üzenetére
Milyen 2magos? A One is 4magos meg a N4 is 4magos.
(#123) Barthezz2: rengeteg videót megnéztem és sok dolog csak akkor derül ki ha az ember nagyon odafigyel a részletekre és összerakosgatja. 1 videóból fars infók jönnek le sajnos sokszor.
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
érték...na, de hát most mondta chou, hogy nem a magok számítanak... és amúgy sem hiszem, hogy érezhető a hardverfölény, ha élőben tapogatod...na meg a nex-4-en szűz android van...nem lepődnék meg, ha érzetre a nexus lenne a gyorsabb... ezt az erőtöbbletet ahol érezni fogod majd, szerintem az az akksiidő lesz...
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
GeryFlash
veterán
Ezt hogy??? kamu, vagy hogy, nem értem, egy 2 magos s4 hogy veri meg a 4 magost?
-
lyzzard
aktív tag
válasz enginev3.0 #33 üzenetére
megszokás kérdése, eddig desire és sensation telóim voltak, azok mind le-fel huzigálósak
-
AS
félisten
válasz Dr.Anonymus #88 üzenetére
Wp rendszert tesztelem azért Lumnia.
Meg Asus tábletet
Most meg épen Tizen Sdk-tMondhatni úgy hogy márka független vagyok most.
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
Levente17
tag
Megvárom az S4-et meg talán az iPhone 5S-t(ha lesz) és majd akkor eldöntöm, hogy melyik lesz az új jövevény!!
De amit eddig lehetett látni ebből szerintem ezt nem fogják lepipálni..Egy nőnek 71 dolgot kell tudnia..Főzni, mosni és 69.
-
danikollar
őstag
Videó alapján nagyon üt ez a telefon!
Viszont nem gondoltam volna, hogy valaha viszontlátunk még infrát egy telefonon! -
kocka88
tag
Na ez aztán odab*sz rendesen! Jól összehozták , szép is, az anyaghasználat is ott van a toppon, nem is beszélve a többi finomságról. Nem csalodtam benned HTC!
|iPhone 15 Pro Max | Samsung Galaxy S21 Ultra | Apple watch Ultra II | Airpods pro II
-
lcee79
addikt
"mivel is jobb mint egy nexus 4?"
[ Szerkesztve ]
-
Xaels
félisten
válasz Dr.Anonymus #109 üzenetére
Szerintem az is állítható. Legalább is más videókban 4 oszlopos a menüben az App drawer. Itt például.
[ Szerkesztve ]
-
ulysse
csendes tag
Menüt csak lefele lehet görgetni vagy lehet állítani??
Ugyan öreg szálkásabb vagy ,mint egy egész kárászraj.
-
Xaels
félisten
Ha a hüvelykujjról átszokunk mutató/középső ujjra akkor nincs az olyan rossz helyen.
(#108) edward2: megszokás kérdése szerintem. Nekem nem lenne annyira kényelmetlen
[ Szerkesztve ]
-
edward2
addikt
Valahogy én is így érzek, de az igazi ok az hogy a telefonok elértek egy használható szintet. Szerintem nincs már valós értelme ilyen drága készülékeket venni.
Blinkfeed: annyira lesz jó hogy az emberek mégjobban megutálják a HTC Sense-t. Amúgy akinek erre van szüksége az letölt egy flipboardot... megkapja ugyanazt.
Appdrawer: 3 soros grid egy 4.7"es telefonra? Miért is? Vakok vagyunk? És ki akar felfelé görgetni? Szerintem ezt rettenetesen elrontották.
Bekapcs gomb: telefon tetejére? 137mm hosszú telefonon.. aki már használt oldalra rakott bekapcs gombot az tudja mekkora kínszenvedés a tetejére rakott gomb.
Amúgy jobb mint az eddigiek, de én tartom magam ahhoz hogy a jövő már nem a csúcskészülékeké, mert nincs ami eladja őket úgy mint pár évvel ezelőtt. Akkor valóban a csúcs volt a használható az alatta lévők meg max egy jó adag kínszenvedés.
Azt már meg sem merem említeni ez most mivel is jobb mint egy nexus 4 ami 200 euróval olcsóbb és még tele sincs rakva bloatwarrel.
szerk: a megapixelről pedig. Sok sikert a HTCnek de nem fog nekik sikerülni a bravúr. A hétköznapi ember annyit fog látni, hogy 4 Mpixel vs 15Mpixel ráadásul ott lesz röhejes az egész amikor nem is lesz annyira jó ez a csúcskamera. Szerintem ez bukó lesz.
[ Szerkesztve ]
-
frisco
aktív tag
Nagyon tetszetős, pofás design és a mérete is tökéletes.
Nexus óta vallom, hogy számomra a 4,7-es méret a legjobb, bár nem tudom milyen lehet az 5ˇ" a mindennapokban mindenesetre az látszódik, hogy a 3,5" méreten túllépett a fejlődés és hagyott maga után egypár kisüresedett dogmát és néhány ülepformájú szájat.
Remélem bejön nekik, jót tenne a piacnak ha többszereplős lenne, egy erős HTC és egy gyengébb apple megteremtené az egészséges egyensúlyt ebben az üzleti szférában. -
-Gerzson-
aktív tag
Egyedi, szép. Sok sikert neki. Kell a konkurencia a fejlődéshez
Nekem sajnos kicsi a képernyője... -
jjeahh
nagyúr
BlinkFeed...BoomSound...UltraPixel...BeatsAudio...fullHD...elröhögtem magamot, amikor a the verge-n először elolvastam ezeket a szavakat, meg, hogy miről is szól az one...itt a vége a htc-kreativitásnak, innovációknak, ezt a telefont vinni fogják, mint a cukrot, de a marketing adja majd el...ezzel nem arra akarok kilyukadni, hogy gagyi a cucc...hanem, hogy már nincs az az izgalom, misztikum, mint amit anno kiváltottak belőlem a hero, desire, stb...buta, hangzatos nevek...( BoomSound ), egy kis ötletmerítés a blackberrytől, pureviewből, windows phoneből, meg apple filóból (nem a magok adják el a telót, hanem a felhasználói élmény...valahol ezt is olvastam, hogy külön kihangsúlyozta mr. Chou)...na meg azt sem értem minek ennyi csúcscucc, illetve kinek...amióta az sgs3 megjelent, azóta hányadik 4 magos htc-t is mutatják be? ez siralmas...amikor megjelenik valami új technológia, ők mindíg kidobnak egy újabb csúcskészüléket, vagy hogy megy ez? most kapok a fejemre
[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
FragMaster
addikt
válasz penell1234 #83 üzenetére
A 154 ezres összeg a nettó ár.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Androidos fejegységek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Durrogtass
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest