- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
söncö
tag
Nem akarok bele szólni.
De a szupport idő. egy androidos telefon nincs ilyen szoftveres támogatási idővel.
Pl.: Huawei P8 200ezer volt 2015ben, már nincs rá új droid csak secupdate.
iPhone 6S 220ezer volt ugyanakkor és még vagy minimum 3 évig megkapja a legfrissebb rendszert.Ha meg a mai android csúcskészülékeket nézzük ,már most is van drágább mint a szifon, és megveszik b@ssza meg. Komolyan megveszik ,és harminccal drágább mint egy szifon.
+1 Garancia
Pár hete ,garanciálisba vissza küldtem a szifonom kijelző csere kellett neki, jobb sarok besötétedett egy kicsit. Kicserélték pedig már párszor látta a földet közelebbről, és látszik is rajta.
Akármi másik gyártónál csak mentegetőznek hogy biztosan azért süket a fél szemére a telefon mert le lett ejtve ,ők látják hogy le van ütődve a sarka a készüléknek ,de viszont "méltányos" díj ellenében zokszó nélkül szerelik. Minden áron ki akarnak bújni a felelősség alól.Szerintem ez így elmondott mindent. Nem csak a nyomoronc telefont veszed meg hanem a szolgáltatást is amit egy évig nyújtanak mellé vagy szoftver esetén jóval tovább.
[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
válasz Cathfaern #287 üzenetére
Ebből csak a rendszer ami tényleg érv.
Azért akármelyik felsőkategóriás droidot nézzük anyaghasználat és összeszerelés terén legalább ott van mint az Iphone. Mégis mi miatt emelkedne ki az Iphone??Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
Cathfaern
nagyúr
Nem teljesen értem mire akarsz kilyukadni, de ha arra, hogy nem feltétlen kizárólag iTunes jó, hanem valami más programmal is lehet másolni dolgokat telefonra, akkor azon a tényen nem változtat, hogy nem tudod az iPhone fájlrendszerét úgy elérni PC-ről, mint egy Androidét. És ugye ez a lényeg, nem az hogy most iTunes, vagy TunesI a program neve (plusz mint írtam mivel szinte sose akartam kábelen másolgatni iPhone-ra bármit is, igazán utána se néztem a dolognak).
Lacy6:
Oprendszer, 3D teljesítmény, anyaghasználat / összeszerelés, support / szervíz (na mondjuk ez Mo-n nem feltétlen igaz), ezekben mind kiemelkedik. Persze ezekre mind lehet mondani, hogy szubjektíven hátrány (oprendszer), vagy hogy nem érdekel.
Kijelzőben felbontásban lehet nem, de amúgy képminőségben egyértelműen az élvonalban van. Plusz azért a mostani legújabb csúcsdroidok annyival nincsenek alatta árban.[ Szerkesztve ]
-
Lacy6
senior tag
Az én környeztembe ezt tapasztaltam.
De utána még megbeszéltük, hogy annak is ésszerű megvásárolni az Iphone-t aki már erre rendezkedett be.
Van neki otthon több apple terméke, meg sok alkalmazást megvásárolt.
Gyakorlatilag ami probléma szerintem az Iphone esetében, hogy semmiben nem emelkedik ki, és mégis drágább mint a konkurens csúcsdroidok. Sőt inkább azt mondom, hogy kamerába, kijelzőbe, üzemidőbe még le is van maradva. A rendszer sebessége tetszetős, de mostanra eljutottunk oda, hogy igazából az android sebessége is simán jó. Magyarul majdnem hogy nem is tudok mondani olyan érvet ami miatt ezt válaszottam volna. Talán a rendszer ami miatt picit elgondolkodik az ember. DE amikor megnézi az ember az árát akkor azt látja hogy nemhogy olcsóbb, még dárgább a telefon. Akkor gondolkodtam, el hogy de miért drágább egy olyan telefon ami nemhogy nem tud többet, de még gyengébb is kamerába, üzemidőbe és kijelzőbe is.
Én ezt nem értem....Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
_cHAos_
aktív tag
válasz Cathfaern #134 üzenetére
User error.
Igaz, h 3dparty-t kell hozzá telepíteni, egy "fejlesztőnek", mint TE ez komolyan problémát jelent?
No offense, csak kérdezem, ennek a kijelntésednek a tükrében, engedd meg, hogy idézzem a hozzászólásod:
"Továbbra sem lehet kábelen iTunes nélkül bármit is felmásolni telefonra."mod: általánosságban: miért kell egy iPhone topikban MIUI-ról olvasnom? Komoly kérdés, választ szeretnék rá kapni.
[ Szerkesztve ]
-
_cHAos_
aktív tag
válasz -Skylake- #116 üzenetére
"az I7 pont egy jo telefon, de SEMMI TOBB. Atlagos meret, atlagos kijelzo, atlagos hw, atlagos fenykepezo, atlagos benne minden, eppen eleg funkcionalitas, faek egyszeru zart rendszer meg az Apple eleterzes."
Most ez komoly? Forrást pls! Vagy ez a saját véleményed?
Link egy komoly egy oldalt, ahol ez a konklúzió az i7-ről!!!
Nem kell a rizsa, csak link kérlek!Edited: reason: most tényleg, komolyan???
[ Szerkesztve ]
-
-
SlayR
senior tag
válasz kovbandi82 #273 üzenetére
Hát én pl a 4es Ipad-en imádtam az IOS-t közben pedig állandó Androidos voltam/vagyok meg jó ideig WP-ztem is...de most az AIR2-es Ipad-en néha már olyan szinten unalmasnak és semmilyennek érzem az IOS-t hogy nem is tudom mihez hasonlítani...régebben ez az érzés sosem kapott el.
-
somogyib
őstag
válasz kovbandi82 #273 üzenetére
"...amit a Miui miatt szidnak"
Hol szidják a miui-t?
-
no more
veterán
válasz 7Heads Drago #272 üzenetére
Egy 120 Hz-es monitoron -elvileg- lehet látni a 120 fps-t is. Ezt sem én találtam ki. Nekem sajnos nincs olyan.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Komolyan szánalmas amilyen stílusban tudtok beszélgetni. Minek kell mindig vitázni. IOS vagy Droid...
Tudjátok mit, hitvány mindkettő a Wp a király
Mellesleg Droidról tervezek IOS-re váltani. És nem mert szar a Droid, sőt imádom a mostani telefonom, de meg akarom nézni, hová is fejlődött a 4s óta, mert az ritka egy hitvány készülék volt...
És hogy végül komplett hülyének nézzetek, Xiaomim van jelenleg, amit a Miui miatt szidnak, holott érdekes módon Nálam semmi baja se volt soha.
Valahogy bejön a Iphone 7 retro kinézete.[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz 7Heads Drago #270 üzenetére
Az emberi szem látja a különbséget. Hiszen én is látom, és nem vagyok ufo. Sőt, képzeld, valaki 60 és 120 fps között is látja a különbséget!
-
7Heads Drago
veterán
És? Az emberi szem nem látja a különbséget. Max annyit veszel észre, hogy jobban fárasztja a szemet az egyik, mint a másik. De mivel a telo kijelzője elég pici nevetséges az egész.
De vannak már 400 Hz monitorok is. A Vr miatt kellenek ezek. De majd elmúlik ez is.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
no more
veterán
válasz 7Heads Drago #268 üzenetére
A telefon kijelzője 60 Hz-es, ahogy a régebbi monitoroké is. De mondok jobbat: készülnek a 120 Hz-es kijelzők.
-
7Heads Drago
veterán
Huha ezzel tényleg jól megmondtad. Azért ne hasonlítgasuk már az asztali monitorokat egy telohoz. Ott elégé könnyen ki lehet szúrni a laggolást. Elégé nagy a kijelző, jó esetben kitölti a látóteredet. Egy telo erre max VR-ben képes. Mellesleg ez sztem 5 év múlva se fog változni. Ahogy nő a hardver ereje, pont ugyanúgy fog a nőni a szoftver igénye rá. Ha nem így lenne sose vennék meg az új csúcs hardvereket.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
no more
veterán
válasz aprokaroka87 #266 üzenetére
Nem gyors, egyszerűen, aki nem látja a különbséget az vak. Tele van a net összehasonlítással.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz 7Heads Drago #241 üzenetére
Én "sajnos" mindent látok, ami nem 60 fps és undorító, amikor egy pici akadást is észreveszek... Igen, még iPhone 6 Plust is láttam szépen szaggatni, de mondjuk 1000 telefonból volt egy. Ritka. A maximalizmus meg elvárható és azért van különbség egy Redmi és egy 200 ezres S6 között, nem is kicsi. Hmm...
-
doooo
veterán
Én csak a telefonokra értettem amit írtam. Ahol függetlenül a múlt negyedévtől, messze vezet éves eladásokban a Samsung. Régóta. Tehát ott nincs szorongatás (néha vannak erősebb negyedévei az Apple-nek, de ez lényegtelen az éves értékek fényében), ellenben az Intel esetében valóban így van. Az AMD-Samsung kooperációnak meg külön örülnék. Na de ez már off a köbön...
-
komi77
senior tag
A szorongatást úgy értem, hogy az idei első negyedév eladási mennyiségeiben az Intel-t majdnem utolérte, az Apple-t meg is előzte. Ezek a szám adatok az első alkalommal alakultak így, és még lesznek adatok a többi negyedévre is, amiben az sem kizárt, hogy a Samsung átveszi a vezető szerepet. Sőt ha a jövő évekre gondolunk akkor a félvezető gyártásban jelentős változást hozhat, hogy az Amd-nek is a Samsung lesz a bérgyártója - ami még pluszban átrendezi a viszonyokat.
Szegény ember kézzel nőz.
-
enginev3.0
félisten
Jó bumszli az oldala
Erre még egy szilikon tok...A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
joey04
titán
válasz Cathfaern #253 üzenetére
hát nekem azért bőven megdöccen. nem akarok vitát de kb úgy kell elképzelni, ahogy egy random csúcskategóriás is meg-meg döccen az ios-hez képest. lehet vele élni, sok vizet nem zavar, de azért megfigyelhető.
257: ja a kábelek minősége retek. nem értem, mert van olyan nekem is, ami több mint 2 éve bírja még az új tulajnál is és nincs baja, volt ami 1 év után behalt. és mindegyikkel ugyanúgy bántam. 10 éve használom őket kisebb-nagyobb megszakításokkal, de összességében valóban nem jó minőség sajnos, még ha van is pár darab ami bírja. btw nem csak a lightning kábel ilyen, a régiekre is igaz volt ez. bár törni nekem se tört a nyakánál úgy mint a képeken, szimplán elkezd kihagyni a töltés, igazgatni kell, aztán végleg megdöglik.
[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz 7Heads Drago #257 üzenetére
Egyébként, nekem még nem sikerült így kinyírnom lightning kábelt. Pedig volt már néhány...
-
doooo
veterán
"A Samsung igyekezete figyelemre méltó. Félvezető gyártásban az Intel-t, mobil gyártásban az Apple-t szorongatja. Ugyanakkor még mindig az Intel vagy Apple a viszonyítási alap."
Hmm.. nem tudom a szorongatást te hogyan értelmezed, de csak jelzem, hosszú ideje a Samsung a legnagyobb gyártó a piacon (ha a profitban nyilván nem is, de mennyiségben mindenképp, valamint a legtöbb alkatrészt házon belül készítik, és érdemes megemlíteni azt is, hogy egymástól is függnek az Apple-lel), főleg ha csak az androidos gyártókat nézzük, tehát nem az Apple a viszonyítási alap, hanem mindkét nagy gyártó az, főleg mert igazi vetélytársuk még mindig nincs (a Huawei jól halad, de messze van még).
-
komi77
senior tag
Viccesnek hat - egy windows phone-os számára mint én -, hogy az ilyen utalás szintű cikkeknél milyen android (S8) kontra iphone vita kerekedik ki. Szerintem mindkét vonal jól sikerült és boldogok vele a tulajok. Azt azért bele kell gondolni a történetbe, hogy ezek a render képek csak feltételezések. Ki tudja jelenleg, hogy fog kinézni az új iphone? Kb. senki. A Samsung igyekezete figyelemre méltó. Félvezető gyártásban az Intel-t, mobil gyártásban az Apple-t szorongatja. Ugyanakkor még mindig az Intel vagy Apple a viszonyítási alap. Vagyis nem a Samuhoz hasonlítják a többiek eredményét. Az iphonok elmaradottsága érdekesebb dolog. Ha akarjuk el van maradva ha nem akarjuk akkor meg nincs. Mihez képest? Legfeljebb magához képest. Az Apple nem száll be a számháborúba. Nem kell nekik 8 magos proci, mittomén milyen pixel sűrűségű kijelző, stb. Az a droidosoknak van kitalálva - már akinél ez fontos. Apple-nél a vásárló stabil gyors működést, prémium felhasználói élményt vár el. Ezt meg is kapják - jó sok pénzért. Prémium érzethez prémium appok, stb. Szerintem két teljesen eltérő elvárású csoportnak készül a két rendszer. Ezért nehéz jó összehasonlításokat tenni. Az meg, hogy milyen lesz a tényleges külső pont akkor tudjuk majd meg amikor az Apple szerint kell.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Fall-N
veterán
válasz Quadgame94 #6 üzenetére
A legelső ilyen telefont kihagytad: Sharp Aquos. A többi még mindig le van maradva attól. Igaz, hogy nagyrészt csak Japánban volt kapható, de akkor is.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz 7Heads Drago #191 üzenetére
Nekem legalább 1 éve működik gond nélkül. Mondjuk én biztos valamit rosszul csinálok a kábelekkel, mert nekem soha egy telefon kábelem se szakadt el vagy ment tönkre. 3GS kábelét is használtam 2 évig + 3 évig 4S-el, utána csak azért dobtam ki, mert jött a lightning.
joey04:
iPhone-on tényleg nem akad a facebook Max ha a mobilnet nem bírja és várni kell a betöltésre, de azt nem akadásnak nevezném.[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
hát ez a mi akad mi nem tacskó féle vitához vezetne így nem mennék bele, de ha neked a facebook app nem akad, akkor nagyon alacsonyan van a léc... teljesen mindegy minden rendszerről beszélünk, az egy mobilba oltott i7 és 1080 ti pároson is akadna mert egy hulladék alkalmazás.
-
<Lacy85>
addikt
"Sztem nagyon maximalisták vagytok.
Én nem veszek észre akadást a honoron."Az a vicc, hogy én se nagyon a Z3-on, pedig nem tegnapi darab.
Ha csak pl. Antutu-t nézem, akkor az A5 2017-tel van pariban. De ezen is minden megy pöccre.
A gyakran használt alkalmazásokat se töltögeti újra még napokkal később sem.Amúgy nem értem, milyen "akadásokra" gondolhatott az S8-on az illető, mert az S7 Edge is gönyörűen fut még fél év után is. pedig asszony aztán ad neki rendesen.
-
SlayR
senior tag
válasz buvartacsko #243 üzenetére
Több helyen kint volt már kép a leendő modellről...az S8al sem vagyok maradéktalanul elégedett formailag,d e sokkal korrektebb, mint ez a hülyén elhelyezett kamera megoldás meg ez a fajta kerekítés az egész háznál...az előző verziók formavilágát nézve meg pláne.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz buvartacsko #243 üzenetére
Olyan szürke lettél... Fel a fejjel már csak 30 nap.
SlayR: Egy igazi Alma Fan-nak nem fogsz tudni olyant mutatni ami ne lenne sirály almás logóval, és véres droid logóval.[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
Enyhén csajos dizájnú lett/lesz ez az új Iphone
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Sztem nagyon maximalisták vagytok.
Én nem veszek észre akadást a honoron. Pedig biztos van, ha az S8-on is van. A lányom Redmi 3 pro-ján már van, de ott meg az akku üzemidő mindent visz.
A lányom most lett középiskolás. Kellett neki egy telo. A suliban sokaknak iPhone van, azt mondta neki is az kellene. Én meg mondtam neki, hogy amíg nekem nem lesz neki se. És amennyi pénze volt rá nem is futotta volna. Ezt kapta újonnan. Most ott tart a helyzet hogy az osztályból 4-5 fő kéregeti tőle a telot nap közben, mert az övéké lemerül és nincs elég konnektor a teremben. Az övé még ha egy kicsit lassabb is sose merül le. És lás csodát van köztük iPhones is. Kár hogy egyik iPhone se tud 3-4 napos üzemidőt. Se 8-10órás sot-ot.[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
ez nyilvánvalóan nettó hazugság, egyszerűen nem lehet igaz. az android sokkalta stabilabb, és nem akad egyáltalán szerintem. az apple amúgyis 3-4 éves lemaradásban van, szóval ahhoz képest csak nem lehet rosszabb az S8. nem is értem, szegénynek csak újra kellett volna párszor telepíteni, xda-developersen biztosan van rá leírás hogy hogyan kell, vagy tuti lett volna valami főzött rom meg patchelt kernel ami kiküszöböli ezeket a hibákat, pár napot eltölthetett volna még tesztelgetéssel meg utána járással, iSheep... csak egy szándékos trollkodás, meg lejárató kampány ez, semmi több.
-
<Lacy85>
addikt
Ha nem nézem a Samsungot, akkor igazából nem néz ez ki rosszul. Csak amellett van ilyen ócskavas fílingje.
Engem igazából csak a jack hiánya tart vissza, meg az, hogy a lightning kábelek nem arról híresek, hogy bírják a strapát. Az átalakítósdi meg...ááááhhh.Amúgy jut eszembe. Teló színtől függetlenül csak fehér füles jár hozzá? Minden videóban azt láttam.
#235: Lehet az lesz, mert még mindig csak a "húúha" faktor hajt, ugyanis kutya baja a másfél éves z3-nak. Nem életbevágóan fontos a csere.
#236: Nem hiszem, hogy megbánnám a vételt, szóval tuti nem menne eladásra.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz <Lacy85> #233 üzenetére
Én is régóta gondolkodok iPhone-ban, mert a tököm tele van azzal, hogy össze-vissza merülnek az Androidok és kipróbálnám szívesen, milyen egy akadásmentes Facebook app például. De nekem nagyon nem tetszik a hatos (és hetes) design-ja + a Jack hiánya újabb fájó pont számomra.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
Én már komolyan elgondolkodtam, hogy i7 Plus-t veszek, de nem tudok egyetlen értelmes okot sem, hogy miért ezt válasszam az S8 helyett.
-
somogyib
őstag
válasz buvartacsko #226 üzenetére
A Google egy alaprendszert kínál a gyártóknak, amire azok fejlesztenek további alapszolgáltatásként gyártói appokat, amik az eszköz megvásárlásakor alapból benne vannak a telefonban. Ilyen szempontból a gyártókon is számonkérhetnéd, hogy miért nincs benne, de Te csak a Google-val jössz.
Persze az Apple-nél nem lehet így szétszedni, hogy mi az alaprendszer és mik a további fícsörök, úgyhogy ezen szerintem nem érdemes vitázni.A design-ról: nem lesz széles a felülről benyúló rész? Mellette már csak kevés infó fog elférni.
-
7Heads Drago
veterán
válasz somogyib #222 üzenetére
Na végre!!!!! A cikk
Nekem túl nagy, ha edgés akkor meg eleve felejtős nekem. De sztem nem így fog kinézni. Az Apples termékek általában egyszerűek. És ez ott felül elégé gicses nekem. Még ha úgy lenne mint az LG-nél, hogy csak egyik oldalon van egy plusz kijelző, akkor talán.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #227 üzenetére
Mit nem merek megnézni?
#228: De az akkor sem Apple. (mivel szerencsére abszolút nem vagyok érintett, így e felett a fícsör felett eddig úgy elmentem, hogy kb. nem is tudtam róla.)
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz somogyib #222 üzenetére
Igen, akkor a Google miért nem kínálja ezt alapból? Ennyivel kevesebbet tud?
Nekem nagyon tetszik a design és várom hogy ilyen kijelző legyen benne, ettől függetlenül nem szar a jelenlegi sem, meg nem is vacak mint ahogy azt többen leírták itt.
7Heads Drago: azért mert leírom a véleményem? ti nyugodtan jöhettek fikázni, meg olyan dolgokat mondani amiknek nincsen semmi valóság alapja?
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Nálunk van még olyan iPhone fan a családban akinek az újra nem futja. 4s van neki. Ott azért már lehet sok gond.
Sztem ne bántsuk se a vakokat, se a színvakokat.
buvartacsko se lesz mar köztünk sokáig. Ez már csak felesleges vagdalkozás. Senki se fikázott. Mi csak az értéktöbbletet vitatjuk. Sőt nem emlékszek hülyézésre se.
De ellenben te elég sok jelzőt használtál. Ez nyilván nem az ios része. Viszont ha olyan a billentyűzet mint a droidos teloké, akkor sajnos egy idő után magától dobálja a trágár szavakat.[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #221 üzenetére
"Tudsz pontos statisztikát mutatni erről vagy a levegőbe beszélsz?"
Google a barátod.
(#223) rikxjeee: Az nem játszik, mert le kell tölteni. Nincs benne alapból. Meg eszi a ramot is, meg az nem Apple.
[ Szerkesztve ]
-
rikxjeee
tag
válasz buvartacsko #221 üzenetére
Droidban is lehetőségek garmadája van vakoknak és gyengénlátóknak. Ahogy színtévesztőknek is.
-
somogyib
őstag
válasz buvartacsko #218 üzenetére
Ingyen...hmm... Maximum az alaprendszerbe van integrálva de ne hidd, hogy ingyen.
De mióta itt vagy csak oltogatod a népet, a cikkhez nem is szóltál hozzá.
Halljunk egy vérbeli Apple felhasználót: Neked mennyire jön be ez a design, méret stb.?
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz <Lacy85> #220 üzenetére
Tudsz pontos statisztikát mutatni erről vagy a levegőbe beszélsz? Attól hogy több színtévesztő van, még nem lesz kevésbé rossz a vakoknak....
Szóval szerinted a vakok nem tudnak róla, szerinted ha te vak lennél nem próbálnád megkeresni a legtöbb lehetőséget hogy neked könnyebb legyen? Nem hallanál erről az orvosoktól, többi vaktól? Ez egy baromság.
Látom mind1, csak fikázhass, ez sem számít ... lényeg hogy nincs benne 4k kijelző, szar. Dögöljön meg az Apple, szemétláda cég amiért ilyeneket is megtesz. A vakoknak sokkal nagyobb szüksége van a kernel és a rom cserére.
Szerinted melyik a hasznosabb? Nézd meg a videókat aztán meglátod.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #218 üzenetére
"Továbbra is azt mondom hogy ne tegyük egyenlővé a színvakságot a teljes látás vesztéssel."
Így van. Színtévesztő csak itthon van 400 ezer ember, világszinten meg vagy 200 millió.
Eközben vak ember meg itthon talán néhány tízezer, nekik is elég nagy többsége időskori problémák miatt.
Na ők majd rohannak iPhone, meg MacBook-ért a legközelebbi Apple márkaboltba.
Legtöbbjük azt se tudja, mi az az iPhone.Na melyikre van nagyobb igény? Melyik a hasznosabb a mindennapokban?
-
no more
veterán
válasz 7Heads Drago #213 üzenetére
Attól én is hülyét kaptam... Szinte már nem is látni kis iPhone-t, csak leharcolt, pókhálós 5s-eket (hiába, drága a hatos és hetes, de mégis kell, mert iPhone ), a többi iPhone Plus.
(#212) buvartacsko: Ez tényleg nagyon durva!
Azért a színvakság sem egyszerű... Sokan örülnének, ha mindent szépen látnának, mint mi...
[ Szerkesztve ]
-
buvartacsko
addikt
válasz 7Heads Drago #216 üzenetére
Igen, ez egy iPhone 5, amit egy teljesen vak ember aki semmit nem lát a világon tud használni, és kíváló segítség neki a mindennapokra. Valamint egy MacBook szintúgy az Apple kínálatból, ahol szintúgy rendszer szinten elég durván integrálva van ez ALAPBÓL, INGYEN. szerintem érdemes megnézni a videót mindenkinek.
"Nem arról volt szó, hogy ugyanaz, hanem egyiknek erre van megoldása, a másiknak arra.
Ebben sem jobb semmivel, mint más."Továbbra is azt mondom hogy ne tegyük egyenlővé a színvakságot a teljes látás vesztéssel.
Szerintem itt is megdőlni látszik az elmélet hogy iPhonet csak megszokásól meg csak a logó miatt vesznek a plázapicsák meg a segghülye emberek amit itt annyira hírdettek. Na ebben kicseszettül le van maradva a Google meg a Droid.
[ Szerkesztve ]
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #212 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy ugyanaz, hanem egyiknek erre van megoldása, a másiknak arra.
Ebben sem jobb semmivel, mint más. -
7Heads Drago
veterán
válasz buvartacsko #212 üzenetére
Ez neked telefon? Mert a kolléga arról beszélt.
7etape: Akkoriban még tényleg volt különbség az iPhone javára. A nagy kijelzőkkel ez el is tűnt. És nem véletlenül nem nőt a felbontása se.
Pc-s vonalon a vga teszteket is azonos felbontáson csinálják. A teloknál nem rémlik hogy figyelnének rá.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz 7Heads Drago #213 üzenetére
Volt ám 3,5" is..
-
buvartacsko
addikt
válasz <Lacy85> #210 üzenetére
tudtam erről, ez hol ugyanaz hogy az egész telefont teljes értékűen tudod használni ha vak vagy? szerinted a teljes vakság (nem látsz semmit se) = színtévesztés?
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Szóval másolják a Samsungot éééés... *dobpergés* Már nem a 4.7" a tökéletes méret?
-
<Lacy85>
addikt
válasz buvartacsko #186 üzenetére
"El is felejtettük megemlíteni hogy ez a szemét kapzsi Apple megoldotta hogy mindenféle külső kiegészítő valamint 3rd party app nélkül tudják használni a rendszert azok is akik nem, vagy csak gyengén látnak. MacOS-en is pontosan ez a helyzet. Gondolom ők is bírkák, vehettek volna Androidot, és PlayStoreból vádaszhattak volna appokat amivel korlátozottan tudják használni a random telefonjukat."
Erről jut eszembe a Samsung SeeColors.
Tudod, színtévesztők is használnak mobilt. Asszem vannak is egy páran.
Ők is mind hülyék, amiért nem a biokertészetet használják.Bocs, csak úgy beugrott hirtelen. Nem csak almából áll a világ.
Mondjuk nem is feltételeztem, hogy ilyesmikről tudsz, mert annyira ismered a droid világát, hogy neked az is a kánaán, hogy szinkronizál a telód. -
buvartacsko
addikt
válasz 7Heads Drago #208 üzenetére
az a lényeg hogy a fentebbi alap dolgokat amiket a droid nem tud, alapból tudja, mert ezek nekem fontosak, így nem kell pluszt feltelepíteni sehova, nem viszik feleslegesen az erőforrásokat mert alapból tudja, a rendszer részére, mélyen integrálva.
-
7Heads Drago
veterán
válasz buvartacsko #207 üzenetére
Az elébb írtad le hogy neked is vannak plusz app-jaid. Neked minek kellenek azok? Nevetséges vagy. Kössél bele az élő fába.
A windows ilyen.
Ezek után kíváncsi lennék rá, hogy neked iMacen mi van fent? Csak a gyári alap és semmi plusz. Mert a telora elég sokat vettél, kötve hiszem hogy azon nincs semmi se.Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
buvartacsko
addikt
válasz 7Heads Drago #196 üzenetére
de mi tudja ugyanezt? ha veszek egy windows pecet + androidot akkor alapból tudja az előbb felsoroltakat? szoftver feltelepítése nélkül?
-
7Heads Drago
veterán
Sajnos mivel nem csak én használom, valaki mindig rányom. És ugye minden áldott nap megkérdezi. Külön fegyveres őrt meg ezért csak nem állítok mellé. A letöltést persze amint meglátom mindig kukázom, de sokra nem megyek vele.
Azért az is vicc, hogy ahhoz képest hogy milyen jó kamerák vannak az iPhonekba, az iPadoké vicc. A hangszóró se nagy durranás. Air 2-t persze nem próbáltam még.[ Szerkesztve ]
-
-Ben-
veterán
válasz 7Heads Drago #204 üzenetére
Viszont nem kötelező frissíteni. Tehát, ha a minimális lassulást el akarod kerülni, megteheted. Tudom, cseszeget a rendszer, együtt lehet vele élni. A droidos lassulással, szaggatással nemigazán...
(#203) somogyib: ez igazán jó hír. Nem bánnám, ha a többi nagyobb gyártó is foglalkozna ezzel és akkor még van rá esély, hogy megszabaduljak az iOS -től.
[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
válasz somogyib #203 üzenetére
Ilyen nincs!
Nekem az Ipad a kötelező fríssitgetés után rendesen be van lassulva. De lehet erről az iPoneknál is olvasni. Ahogy nő a verzió szám úgy lassul a telo. És aki nem fríssitett az meg igaz hogy lemarad az újításokról, meg pár app-ról, de köszöni jól van. Sajnos nálam már nem 1 hanem 2 a verzió különbség és ez elégé érezhető. És a legrohadtabb dolog az egészben, hogy már ki se lehet lőni. Kb mint a win 10. Röhej az egész.[ Szerkesztve ]
-
7Heads Drago
veterán
Droid cserélgetés nekem se megy. De pl az új telomnál abból állt az egész, hogy letöltöm az image fájlt, felmásolom egy bizonyos mappába az Sd-re, és beütök egy kódot a tárcsázóba. Esetleg utána csinálsz egy Fr-t de az is csak pár gomb nyomás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Adobe Photoshop
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- LEGO klub
- Spórolós topik
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest