- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
válasz
7Heads Drago #241 üzenetére
"Sztem nagyon maximalisták vagytok.
Én nem veszek észre akadást a honoron."Az a vicc, hogy én se nagyon a Z3-on, pedig nem tegnapi darab.
Ha csak pl. Antutu-t nézem, akkor az A5 2017-tel van pariban. De ezen is minden megy pöccre.
A gyakran használt alkalmazásokat se töltögeti újra még napokkal később sem.Amúgy nem értem, milyen "akadásokra" gondolhatott az S8-on az illető, mert az S7 Edge is gönyörűen fut még fél év után is. pedig asszony aztán ad neki rendesen.
-
<Lacy85>
addikt
Ha nem nézem a Samsungot, akkor igazából nem néz ez ki rosszul. Csak amellett van ilyen ócskavas fílingje.
Engem igazából csak a jack hiánya tart vissza, meg az, hogy a lightning kábelek nem arról híresek, hogy bírják a strapát. Az átalakítósdi meg...ááááhhh.Amúgy jut eszembe. Teló színtől függetlenül csak fehér füles jár hozzá? Minden videóban azt láttam.
#235: Lehet az lesz, mert még mindig csak a "húúha" faktor hajt, ugyanis kutya baja a másfél éves z3-nak. Nem életbevágóan fontos a csere.
#236: Nem hiszem, hogy megbánnám a vételt, szóval tuti nem menne eladásra.
-
<Lacy85>
addikt
Én már komolyan elgondolkodtam, hogy i7 Plus-t veszek, de nem tudok egyetlen értelmes okot sem, hogy miért ezt válasszam az S8 helyett.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #227 üzenetére
Mit nem merek megnézni?
#228: De az akkor sem Apple.
(mivel szerencsére abszolút nem vagyok érintett, így e felett a fícsör felett eddig úgy elmentem, hogy kb. nem is tudtam róla.)
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #221 üzenetére
"Tudsz pontos statisztikát mutatni erről vagy a levegőbe beszélsz?"
Google a barátod.
(#223) rikxjeee: Az nem játszik, mert le kell tölteni. Nincs benne alapból. Meg eszi a ramot is, meg az nem Apple.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #218 üzenetére
"Továbbra is azt mondom hogy ne tegyük egyenlővé a színvakságot a teljes látás vesztéssel."
Így van. Színtévesztő csak itthon van 400 ezer ember, világszinten meg vagy 200 millió.
Eközben vak ember meg itthon talán néhány tízezer, nekik is elég nagy többsége időskori problémák miatt.
Na ők majd rohannak iPhone, meg MacBook-ért a legközelebbi Apple márkaboltba.
Legtöbbjük azt se tudja, mi az az iPhone.Na melyikre van nagyobb igény? Melyik a hasznosabb a mindennapokban?
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #212 üzenetére
Nem arról volt szó, hogy ugyanaz, hanem egyiknek erre van megoldása, a másiknak arra.
Ebben sem jobb semmivel, mint más. -
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #186 üzenetére
"El is felejtettük megemlíteni hogy ez a szemét kapzsi Apple megoldotta hogy mindenféle külső kiegészítő valamint 3rd party app nélkül tudják használni a rendszert azok is akik nem, vagy csak gyengén látnak. MacOS-en is pontosan ez a helyzet. Gondolom ők is bírkák, vehettek volna Androidot, és PlayStoreból vádaszhattak volna appokat amivel korlátozottan tudják használni a random telefonjukat."
Erről jut eszembe a Samsung SeeColors.
Tudod, színtévesztők is használnak mobilt. Asszem vannak is egy páran.
Ők is mind hülyék, amiért nem a biokertészetet használják.Bocs, csak úgy beugrott hirtelen. Nem csak almából áll a világ.
Mondjuk nem is feltételeztem, hogy ilyesmikről tudsz, mert annyira ismered a droid világát, hogy neked az is a kánaán, hogy szinkronizál a telód. -
-
<Lacy85>
addikt
Nem, nem garantálja, de valahogy nem érzem olyan megerőltetőnek 1,5-2 évente fél órát rászánni egy android újrahúzásra (Azért írtam másfél évet, mert ennyi idős a teló, és épp tegnap húztam újra
Most megint olyan, mint új korában)
Nem kell félreérteni, még mindig nem rosszak az Apple cuccok, csak ez a csőlátás, amit a kolléga művel...
Van pro és kontra oda-vissza, de egyik sem jobb semmiben, mint a másik (vagyis ha csak a telefont nézzük, akkor de, jelenlegi állapotában fényévekkel előrébb jár az Android vonal), mindössze szokás / megszokás kérdése. -
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #184 üzenetére
Hát már ne haragudj, de az a komment akkora bullshit hegy, hogy jajj
Össze-vissza írogattál minden hülyeséget arról, hogy használnád az Apple cuccaidat az androidos telóval.
Gyanítom, hogy nem olyan egyszerűen, mint az iPhone-t, de almáéknál pont ez a cél, hogy házon belül rendezz mindent.Ha el tudsz kicsit távolodni az Apple biokertészettől, akkor viszont rá kell jönnöd, hogy semmiben nem kényelmetlenebb az android. Sőt.
Itt is szinkronizálhatsz az ég világon mindent, és el is érheted bárhonnan, bármilyen eszközről.
Nem csak Apple, hanem BÁRMILYEN eszközről.
Max tényleg csak ilyen nagyon apró kényelmi funkciókat tud az apple, amit esetleg az android nem, cserébe legalább sokkal szabadabb a rendszer, azt csinálsz vele, amit akarsz, stb.
Kapsz szebb kijelzőt, igényesebb formát, amit te választasz magadnak (nem kell a 3 éve lerágott dizájnt bámulnod), kapsz vezetékmentes / gyorstöltést, bővíthetőséget, sokkal jobban testre szabhatóságot, jobb üzemidőt, arcfelismerőt, írisz leolvasót, dokkolót, ami kb. asztali gépet varázsol a telódból, meg még sorolhatnám 2 oldalon.
Csak azért, mert neked ez nem ér semmit, attól még jár. Épp a legdrágább eszközből hiányzik minden? Hát ja. Ciki.
Az apple meg mit ad? Felesleges korlátozásokat. De abból jó sokat.Attól, hogy a te igényeidet kielégíti, még nem ad semmivel többet az Apple, mint az Android.
Ja de. Életérzést.
Az android meg kompromisszummentes használhatóságot. Bocs, ha inkább utóbbira szavazok. -
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #180 üzenetére
Hagyjuk inkább. Olvasd vissza magad
Lesz mit. -
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #178 üzenetére
"Ja és: SZÁMOMRA(nekem, nem nektek, nem másnak) jobb lesz, mert ezt a pakkot így jelenleg semmi nem nyújtja alapból."
Igen, ez meg a tipikus "há a legdrágább vót, nehogy máá ne legyen a legjobb"
Ha ettől jobban alszol, akkor igen, az iPhone a legjobb telefon a világon, az Apple-t meg nem űbereli senki, és semmiA gyakorlatban meg csak csúnyán benyalsz minden apple marketinget. Mondjuk ez a márka erről is szól.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #168 üzenetére
Na itt már kb. hangosan felröhögtem.
"Amit nem lehet egyszerűen megoldani, arra nincs is szükség, mert nem érdekel"
Ez a tipikus apple filozófia. Ami nem megy rajta, arra nincs is szükség
Épp úgy, mint a többi szitunál. "Nem lehet, de nekem nem is kell"
Annyira tipikus iSheep csőlátásod van, hogy már egyenesen fájAz egyetlen értelmes indok kb. az volt, hogy miért állnál át androidra, ha minden szoftver / kiegészítő apple platformhoz köt. Na ez tényleg jogos. Csak ettől még mindig nem lesz jobb az apple, mint más.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #150 üzenetére
Szóval nincs olyan, amit az android ne tudna. Értem. Viszlát
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #147 üzenetére
Nem istenít senki semmit rajtad kívül
De amúgy mi olyan dolog van a nagy apple ökoszisztémában, amit egy android nem tud? -
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #129 üzenetére
Nem. Sajnos te csak totál elvakultan istenítesz egy darab fémet
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #120 üzenetére
Mit is írtál arról, hogy olyanról ne alkoss véleményt, amit nem is használsz / használtál soha?
Szóval olvastál fórumokat. Értem -
<Lacy85>
addikt
Te most komolyan azt hiszed, hogy az ára miatt nem veszik meg sokan?
Ébresztő. 2017 van. A jobb androidos telók már majdnem drágábbak, mint az iPhone.
Épp most állok telóvásárlás előtt, de eltörném a saját kezem, ha iPhone-t vennék S8 helyett.
Tedd már egymás mellé a kettőt. Az iPhone egy antik roncsnak tűnik mellette. -
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #88 üzenetére
Ki beszél itt ökoszisztémáról?
Az iPhone-ról volt szó. Az IPS (főleg ilyen brutális felbontással) jóval olcsóbb egy 1440p-s AMOLED-nél?
Jóval. megtehetné az Apple, hogy ennyi pénzért jobbat ad? Meg, csak kevesebb lenne a profit.
Miről is beszélünk?Olyan pofátlanul leverték a K+F költségeket, hogy még a dizájnra sem voltak hajlandóak már költeni. Minek az? Ott a régi.
Megint miről beszélünk?Teljesen mindegy mit próbálsz a számba adni, amit nem is mondtam, ettől a helyzet nem fog változni.
Az Apple szépen kullog a piac után, mert már lassan az utolsó noname kínai kacat is többet tud, mint a legdrágább telefon a piacon.
Mondjuk amíg vannak ilyen elvakult fanok, addig kényelmesen hátra is dőlhetnek.
Úgyis megveszik.Azok az Apple userek, akik képesek racionálisan gondolkodni, érdekes módon mind látják, hogy az iPhone vagy 2-3 évvel le van maradva. És képzeld, minden termékük Apple, nem csak a teló.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
buvartacsko #75 üzenetére
Nagyon egyszerű, miért fapados az iPhone pl. az S8-hoz képest.
A lehető legolcsóbb alkatrészekből (720p, 1080p IPS, stb.) a lehető legdrágábban adni a telefont.
Nem azért fejleszt csiga tempóban az Apple, mert "mi aztán tutira megyünk", hanem mert kb. 0 fejlesztéssel is megveszik évről évre 300-ért.
Ezt hívják profitmaximalizálásnak. A fanok meg még örvendeznek is neki.Ahogy fentebb is írták, igen, bőven elvárható lenne, hogy a legdrágább telefonban benne legyen minden földi jó.
A samu ezt meg is teszi minden évben, az almát meg eladja a neve. -
<Lacy85>
addikt
"Az iPhone tökéletes felhasználói élményt nyújt. Ha mégse, akkor rosszul fogod."
Olvasta a topic-ot, minden okom megvan rá, hogy egy jót mosolyogjak, amikor egy iPhone-t látok valamelyik suhancnál.
Miben van lemaradva az iPhone ~350 ezerért? Mindenben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest