Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _cHAos_

aktív tag

válasz Lacy6 #286 üzenetére

"Az én környeztembe ezt tapasztaltam."

Értem, ettől függetlenül egy Android-IOS (oda-vissza) migráció ovodáskirakó, az, hogy a" környezetedben" ez nehézéséget jelent a klingonoknak az igazából indifferens. :B

• söncö

tag

válasz Lacy6 #288 üzenetére

Nem akarok bele szólni.
    De a szupport idő. egy androidos telefon nincs ilyen szoftveres támogatási idővel.
    Pl.: Huawei P8 200ezer volt 2015ben, már nincs rá új droid csak secupdate.
    iPhone 6S 220ezer volt ugyanakkor és még vagy minimum 3 évig megkapja a legfrissebb rendszert.

Ha meg a mai android csúcskészülékeket nézzük ,már most is van drágább mint a szifon, és megveszik b@ssza meg. Komolyan megveszik ,és harminccal drágább mint egy szifon.

+1 Garancia
    Pár hete ,garanciálisba vissza küldtem a szifonom kijelző csere kellett neki, jobb sarok besötétedett egy kicsit. Kicserélték pedig már párszor látta a földet közelebbről, és látszik is rajta.
    Akármi másik gyártónál csak mentegetőznek hogy biztosan azért süket a fél szemére a telefon mert le lett ejtve ,ők látják hogy le van ütődve a sarka a készüléknek ,de viszont "méltányos" díj ellenében zokszó nélkül szerelik. Minden áron ki akarnak bújni a felelősség alól.

Szerintem ez így elmondott mindent. Nem csak a nyomoronc telefont veszed meg hanem a szolgáltatást is amit egy évig nyújtanak mellé vagy szoftver esetén jóval tovább.

• _cHAos_

aktív tag

válasz Lacy6 #159 üzenetére

"Sokan amúgy csak megszokásból veszik, meg félnek hogy nem tudnának átállni androidra"

Teach me more Master! ;]

• buvartacsko

addikt

válasz Lacy6 #166 üzenetére

Általában azért mert leszarjuk a csengőhangot, magam nevében meg 1-2 ismerős nevében tudok nyilatkozni, mindannyian azon a véleményen vagyunk hogy totálisan leszarjuk mi a csengőhang, egyszerűen nem érdekel. Tökéletesen megfelel a gyári. Ha Droidom lenne ez akkor is így lenne. :)

Nálam az veri inkább ki a biztosítékot, hogyha valakinek mindig az aktuális sláger csipog... Próbáltam már más csengőhangot, de kb 1-2 napig élt, aztán soknak éreztem. Mióta mobiltelefonom van (20 éve lassan) mindig minden telefonom az alap gyári csengőhangot használtam. Egyébként részemről: fél perc alatt kábelek nélkül rávarázsolok bármilyen csengőhangot a telefonra, nem okoz gondot, csak erre egyáltalán nincsen igényem. Nem a telefonom segítségével próbálom szemléltetni hogy mennyire szuper egyéniség vagyok, háttérből is az alapokat használom a Desktop gépeimet leszámítva.

Mióta Watch van a karomon, azóta ez sincs, mert amikor az óra a kezemen van, akkor a telefon kussol, a Watch is csak bökdösi a karom hogy történt valami, alapvetően némán szeretem használni. Facebookot nagyon ritkán használom, így azon pl értesítések is ki vannak lőve, csak egy Messenger app van felrakva. Többi az gyári Messages app.

• buvartacsko

addikt

válasz Lacy6 #163 üzenetére

Nálam inkább van mindig egy 128GB-os szuper gyors pendrive, mint egy félméteres usb kábel. :U

• buvartacsko

addikt

válasz Lacy6 #159 üzenetére

Nem tud pendriveként működni így van. Igaz, 2012 óta még sosem futottam bele olyanba hogy erre a funkcióra szükségem lett volna. Tehát kemény 5 év alatt egyetlen egyszer sem volt erre szükség, mert mindent meg tudtam oldani wireless egyszerűen.

Vajon ha átállok Androidra és megtanulom(lol) használni, akkor menni fognak a következő funkciók Mac-en? Ha kapok egy SMS-t, vagy egy beérkező hívást az Androidos telefonomra, akkor a Mac-en és az Apple Watchomon fel tudom majd venni, és tudom kezelni a hívást, vagy válaszolni az SMS-re? Nem.

Vajon ha ha netet szeretnék osztani a Mac-emre vagy az iPademre anélkül hogy elő kéne vennem a telefonom és azon be lenne kapcsolva a Hotspot akkor az is menni fog a Droidos telefonnal?

Vajon a többi iOS user ismerősöm elér majd egyszerűen iMessagen és Facetimeon? Családommal napi 10-20 percet szoktam FaceTimeon tartani a kapcsolatot, álljak át Androidra és rakassak fel velük Skypeot hogy tudjunk videóchatelni pedig eddig anélkül is ment? Nem.

Vajon mindenféle külső program nélkül menni fog az Androidos telefon és Mac, és az iPadem között az Universal Copy Paste? Tehát az egyiken vágólapra helyezek valamit, és azt a másikon be tudom illeszteni? Gondolom ez sem...

Ezután mászkálhatok majd a BT menübe ha pár videót/képet meg akarok osztani? Dugdoshatom majd USB-n a gépre az Androidos telefont hogy a képeket leszedjem? Mert gondolom a Droidos telefon nem fogja az iCloud fotókönyvtáron keresztül a Mac-es Photos abba syncelni autómatikusan a képeimet...

Gondolom az AirPodsom ugyanolyan egyszerűen és kényelmesen fog együtt működni a Droidos telefonnal... ja nem.

Vajon elbukom azt a pár száz eurót hogy Androidra is megvegyem az appjaimat? El. Vajon mindenre találok ugyanolyan megoldást amit most szeretek és egyszerűen működik? Nem hiszem...

Vajon mivel Safarit használok mindhárom készülékemen, az Androidos telefon Chromeja synceli majd az összes többi eszközömön megnyitott böngész fület? Ezt sem hiszem... Helyett állhatok át mindenhol 3rd party appra mert az milyen jó.

Vajon mivel a Watch nem működik iPhone nélkül, a Watchom ezután felfogja oldani a Mac-emet ha közel vagyok hozzá, hogy ne kelljen minden órában 10x begépelnem a jelszavam? Gondolom nem.

Innen nézve én úgy látom hogy elég sok dolog hiányozna a Droidos telefonból számomra. Minimum 10 funkciót elvesztenék.

Arról nem beszélve hogy van otthon pár AirPlay eszközömön amit zene hallgatásra használok, az Android ezekkel sem tudna mit kezdeni, pedig nyitott, akármikor csinálhatna a Google AirPlay támogatást, de eddig csak a HTC volt képes alapból AirPlay supportot szállítani egyetlen egy telefonjánál (10).

És szerintem még mindig nem tértem ki mindenre.

Vagy megígéred nekem hogy a fentebb felsorolt számomra fontos funkciók maradéktalanul működőképesek lesznek a dobozból kivéve mindenféle állítgatás meg configolás nélkül egy Androidos telefonnal Windows pécével? Mert ha igen akkor máris átállok. Csak gondolom nem...

• buvartacsko

addikt

válasz Lacy6 #155 üzenetére

Csak fotók és videók, az előbb ezt írtad, hogy erre van szükséged. Word és PDF-ről nem volt szó. A gond itt eleve ott kezdődik hogy a munkáltatód elvárja hogy a saját készüléked amortizálódjon...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés