Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Én csak a telefonokra értettem amit írtam. Ahol függetlenül a múlt negyedévtől, messze vezet éves eladásokban a Samsung. Régóta. Tehát ott nincs szorongatás (néha vannak erősebb negyedévei az Apple-nek, de ez lényegtelen az éves értékek fényében), ellenben az Intel esetében valóban így van. Az AMD-Samsung kooperációnak meg külön örülnék. Na de ez már off a köbön...
-
doooo
veterán
"A Samsung igyekezete figyelemre méltó. Félvezető gyártásban az Intel-t, mobil gyártásban az Apple-t szorongatja. Ugyanakkor még mindig az Intel vagy Apple a viszonyítási alap."
Hmm.. nem tudom a szorongatást te hogyan értelmezed, de csak jelzem, hosszú ideje a Samsung a legnagyobb gyártó a piacon (ha a profitban nyilván nem is, de mennyiségben mindenképp, valamint a legtöbb alkatrészt házon belül készítik, és érdemes megemlíteni azt is, hogy egymástól is függnek az Apple-lel), főleg ha csak az androidos gyártókat nézzük, tehát nem az Apple a viszonyítási alap, hanem mindkét nagy gyártó az, főleg mert igazi vetélytársuk még mindig nincs (a Huawei jól halad, de messze van még).
-
doooo
veterán
válasz
buvartacsko #117 üzenetére
Nincs? Azokkal is ezt tudod elérni... Na de hogy jön ide a tökéletes kamera, amikor átmész valamin Lightroom-mal (amit mellesleg aprólékosabban is csinálhatsz ám, mert nincs szép átmenet sötét és világos között, azok pedig nem a napsugarak, amikre fentebb céloztam...) Na de nem szólok bele, csak annyit mondok, hogy ilyen erővel az utóbbi évek szinte bármely mobilját be lehetne rakni ide egy adag utómunka után... Persze ettől még valóban jó képeket csinál a 6S, csak épp nem ezzel a képpel tudod azt hitelesen demonstrálni. De erre nincs is szükség, mert már senki nem foglalkozik a 6S-sel, tehát nyugodtan hagyjuk a képeket, ebben a topicban az új modellekről van szó (vagy legalábbis azokról kellene, hogy szó legyen).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest