- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
_cHAos_
aktív tag
válasz
Cathfaern #134 üzenetére
User error.
Igaz, h 3dparty-t kell hozzá telepíteni, egy "fejlesztőnek", mint TE ez komolyan problémát jelent?
No offense, csak kérdezem, ennek a kijelntésednek a tükrében, engedd meg, hogy idézzem a hozzászólásod:
"Továbbra sem lehet kábelen iTunes nélkül bármit is felmásolni telefonra."mod: általánosságban: miért kell egy iPhone topikban MIUI-ról olvasnom?
Komoly kérdés, választ szeretnék rá kapni.
-
joey04
titán
válasz
Cathfaern #253 üzenetére
hát nekem azért bőven megdöccen. nem akarok vitát de kb úgy kell elképzelni, ahogy egy random csúcskategóriás is meg-meg döccen az ios-hez képest. lehet vele élni, sok vizet nem zavar, de azért megfigyelhető.
257: ja a kábelek minősége retek. nem értem, mert van olyan nekem is, ami több mint 2 éve bírja még az új tulajnál is és nincs baja, volt ami 1 év után behalt. és mindegyikkel ugyanúgy bántam. 10 éve használom őket kisebb-nagyobb megszakításokkal, de összességében valóban nem jó minőség sajnos, még ha van is pár darab ami bírja. btw nem csak a lightning kábel ilyen, a régiekre is igaz volt ez. bár törni nekem se tört a nyakánál úgy mint a képeken, szimplán elkezd kihagyni a töltés, igazgatni kell, aztán végleg megdöglik.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Cathfaern #134 üzenetére
mit kell felmásolni? filmeket lazán felmásolok WiFin (isten bocsássa meg nekem, de mindig van Wifim, ha más nem csinálok hot spotot), képek eleve felhőben vannak, ha lövöm a képeket egész nap, hazamegyek felébresztem a mac-et, egyből ott van minden fotó a Photos.app-ban, zenére ott a Spotify meg az Apple Music. mit kell manapság felmásolni a telefonra ezeken kívűl ami nagyon fontos?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest