Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cathfaern

nagyúr

válasz _cHAos_ #284 üzenetére

Nem teljesen értem mire akarsz kilyukadni, de ha arra, hogy nem feltétlen kizárólag iTunes jó, hanem valami más programmal is lehet másolni dolgokat telefonra, akkor azon a tényen nem változtat, hogy nem tudod az iPhone fájlrendszerét úgy elérni PC-ről, mint egy Androidét. És ugye ez a lényeg, nem az hogy most iTunes, vagy TunesI a program neve (plusz mint írtam mivel szinte sose akartam kábelen másolgatni iPhone-ra bármit is, igazán utána se néztem a dolognak).

Lacy6:
    Oprendszer, 3D teljesítmény, anyaghasználat / összeszerelés, support / szervíz (na mondjuk ez Mo-n nem feltétlen igaz), ezekben mind kiemelkedik. Persze ezekre mind lehet mondani, hogy szubjektíven hátrány (oprendszer), vagy hogy nem érdekel.
    Kijelzőben felbontásban lehet nem, de amúgy képminőségben egyértelműen az élvonalban van. Plusz azért a mostani legújabb csúcsdroidok annyival nincsenek alatta árban.

• Lacy6

senior tag

válasz _cHAos_ #285 üzenetére

Az én környeztembe ezt tapasztaltam.
    De utána még megbeszéltük, hogy annak is ésszerű megvásárolni az Iphone-t aki már erre rendezkedett be.
    Van neki otthon több apple terméke, meg sok alkalmazást megvásárolt.
    Gyakorlatilag ami probléma szerintem az Iphone esetében, hogy semmiben nem emelkedik ki, és mégis drágább mint a konkurens csúcsdroidok. Sőt inkább azt mondom, hogy kamerába, kijelzőbe, üzemidőbe még le is van maradva. A rendszer sebessége tetszetős, de mostanra eljutottunk oda, hogy igazából az android sebessége is simán jó. Magyarul majdnem hogy nem is tudok mondani olyan érvet ami miatt ezt válaszottam volna. Talán a rendszer ami miatt picit elgondolkodik az ember. DE amikor megnézi az ember az árát akkor azt látja hogy nemhogy olcsóbb, még dárgább a telefon. Akkor gondolkodtam, el hogy de miért drágább egy olyan telefon ami nemhogy nem tud többet, de még gyengébb is kamerába, üzemidőbe és kijelzőbe is.
    Én ezt nem értem....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés