- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Nem teljesen értem mire akarsz kilyukadni, de ha arra, hogy nem feltétlen kizárólag iTunes jó, hanem valami más programmal is lehet másolni dolgokat telefonra, akkor azon a tényen nem változtat, hogy nem tudod az iPhone fájlrendszerét úgy elérni PC-ről, mint egy Androidét. És ugye ez a lényeg, nem az hogy most iTunes, vagy TunesI a program neve (plusz mint írtam mivel szinte sose akartam kábelen másolgatni iPhone-ra bármit is, igazán utána se néztem a dolognak).
Lacy6:
Oprendszer, 3D teljesítmény, anyaghasználat / összeszerelés, support / szervíz (na mondjuk ez Mo-n nem feltétlen igaz), ezekben mind kiemelkedik. Persze ezekre mind lehet mondani, hogy szubjektíven hátrány (oprendszer), vagy hogy nem érdekel.
Kijelzőben felbontásban lehet nem, de amúgy képminőségben egyértelműen az élvonalban van. Plusz azért a mostani legújabb csúcsdroidok annyival nincsenek alatta árban. -
Cathfaern
nagyúr
válasz
7Heads Drago #191 üzenetére
Nekem legalább 1 éve működik gond nélkül. Mondjuk én biztos valamit rosszul csinálok a kábelekkel, mert nekem soha egy telefon kábelem se szakadt el vagy ment tönkre. 3GS kábelét is használtam 2 évig + 3 évig 4S-el, utána csak azért dobtam ki, mert jött a lightning.
joey04:
iPhone-on tényleg nem akad a facebookMax ha a mobilnet nem bírja és várni kell a betöltésre, de azt nem akadásnak nevezném.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
"Jah most, hogy mondod tényleg nincs rajta jack dugó. De jó, legalább nem piszkolódik. És 40-50 rugó hozzá egy Bt füles. De már egy sima töltő kábel is 5-6000 ft és az még csak normál hossz. A droidoshoz meg kb 3 $ kapsz."
Ne fárasszuk már egymást. iPhone-hoz is jó bármelyik BT füles, 5-10k-s is. És ugyanúgy kapni 3$-ért kábelt hozzá, mint droidhoz (nyilván nem hivatalos apple-t, de droidhoz se hivatalos google / gyártó kábelt veszel 3$-ért)."Az egyik kollégám filmeket néz teloján éjszakás műszakban. Torrentről szedi le wifivel. Hogy oldod ezt meg iPhone-n?"
Tény, ezt nem tudod megoldani. De lássuk be, ez erősen rétegigény. Ennyi erővel mondhatom, hogy vakok szinte kizárólag iPhone-t tudnak használni, mert abban van csak normális felolvasó rendszerszinten (ezt a vakok mondják, nem én), kb. pont annyi embert érint, mint az éjszakás műszakban film torrentezés (ami lássuk be azért minimális kényelmetlenséggel áthidalható: letöltök még otthon 10 filmet és felrakom a telefonra). -
Cathfaern
nagyúr
válasz
buvartacsko #133 üzenetére
Továbbra sem lehet kábelen iTunes nélkül bármit is felmásolni telefonra. Mondjuk személy szerint ezt sose éreztem problémának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- EAFC 25
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- iPhone topik
- PlayStation 4
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest