- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Jövő héten érkezik a OnePlus Watch 3
- Stargate-szerű programot akar Európának az OpenAI és Altman
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
Az AirPodshoz hasonló tudású BT fülesek drágábbak annál vagy minimum egy árban vannak. 3 éve ugyanazt a Lightning kábelt használom. Barátnőm Droidos telefonjához járt USB kábel 2 év után szétmállott. Ergo = attól függ mennyire vigyázol rá. Azt gondolod h csak az Applenél van ilyen? Nagyon tévedsz.
Látom odáig nem sikerült eljutni, hogy nem csak követem a híreket és követem a fórumokat is, hanem ki is próbálom ezeket a telefonokat és nem 1-2 perc erejéig. Ezt harmadjára írom le, de nem sikerült eddig értelmeznie senkinek hogy ez mit jelent.
"Menj el egy rokonhoz, dugd rá a telodat a Win7-es gépére és nézegessetek fotókat. Net az nincs mert vidéken laknak."
Rendben, sajnos nincs ilyen rokonom, de ha lenne, rádugom és meg tudjuk nézegetni a képeket iTunes és minden egyéb nélkül, nem teljesen értem. Se azt hogy mi a fasznak kellene elmennem a rokonokhoz vidékre és mutogatni a képeket, el lehet küldeni e-mailben is, vagy el lehet vinni pendriveon is a kiválogatott képeket, isten ments hogy rádugjam a telefont és az összes képem közül kelljen válogatni, miniatűrökben is látszanak olyan dolgok amik másra nem tartoznak.
Mire szeretnél linket kapni?
iOS-re is lehet JailBreak nélkül 2-3 perc alatt torrent klienst rakni. Elhiszed hogy nem éjszakai őrként dolgozom és nincs ilyenre szükségem? Elhiszed hogy a munkahelyen és otthon is gyorsabb netem van mint amit a 4G nyújt jelenleg? Hamarabb leszedem desktopon, és pikk pakk át tudom másolni AKÁRMILYEN gépről hálózaton Wi-Fin a telefonra a filmet. Elhiszem hogy valakinek erre van igénye az vegye ezt. Nekem nincs, így ezt veszem. Másrészt ne itt vagizzunk már az ncoreról letöltött illegális tartalmakkal....
Cathfaern: +1, így van.
El is felejtettük megemlíteni hogy ez a szemét kapzsi Apple megoldotta hogy mindenféle külső kiegészítő valamint 3rd party app nélkül tudják használni a rendszert azok is akik nem, vagy csak gyengén látnak. MacOS-en is pontosan ez a helyzet. Gondolom ők is bírkák, vehettek volna Androidot, és PlayStoreból vádaszhattak volna appokat amivel korlátozottan tudják használni a random telefonjukat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem lesz sokkal nagyobb, mint az iPhone 7, miközben a képátlója jelentősen megnövekedhet. Venya Geskin újabb renderképeket alkotott.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung SmartTag2 teszt
- eFootball
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest