- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Ben-
veterán
válasz
7Heads Drago #257 üzenetére
Egyébként, nekem még nem sikerült így kinyírnom lightning kábelt. Pedig volt már néhány...
-
-Ben-
veterán
válasz
7Heads Drago #213 üzenetére
Volt ám 3,5" is..
-
-Ben-
veterán
válasz
7Heads Drago #204 üzenetére
Viszont nem kötelező frissíteni. Tehát, ha a minimális lassulást el akarod kerülni, megteheted. Tudom, cseszeget a rendszer, együtt lehet vele élni. A droidos lassulással, szaggatással nemigazán...
(#203) somogyib: ez igazán jó hír.
Nem bánnám, ha a többi nagyobb gyártó is foglalkozna ezzel és akkor még van rá esély, hogy megszabaduljak az iOS -től.
-
-Ben-
veterán
válasz
<Lacy85> #199 üzenetére
Itt kezdődik a baj. Annak idején (2011 vége 2012 eleje) pontosan emiatt váltottam Samsungról iPhonera. „Csak” újra kellett volna húznom a droidot, de egy kevésbé hozzáértő embernek ez eléggé sovány vigasz. Ami neked fél óra, az másnak lehet, hogy több órás művelet és a végén még sikerrel se jár. Én nem nyűglődtem vele, hanem egyszerűen vettem egy iPhone 4-et és örültem. Azóta várom, hogy ilyen téren felnőjön a droid az iOS -hez, de valószínűleg ez sosem lesz másképp.
-
-Ben-
veterán
válasz
<Lacy85> #189 üzenetére
Viszont egy valamit nem garantál a droid, mégpedig azt, hogy 3 év múlva is egy gördülékeny, használható telefonom lesz. Az Apple -t és az iOS -t lehet szapulni, de nem kell évente cserélgetnem a telefonomat, ha nem akarom. Droid fronton melyik készülék garantálja, hogy 2-3 év múlva is hasít majd problémák nélkül? (értsd.: szaggatás, fagyás, összeomlás). Ha van ilyen, akkor megyek és megveszem...
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #140 üzenetére
Úgy számolom, hogy mindenből a legjobbat veszem.
Nem érem be alsó-középkategóriás eszközökkel és természetesen az iPad se maradhat ki.
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #132 üzenetére
Ne gyere már folyamatosan az ökoszisztémával. Kit érdekel az ökoszisztéma? Telefon vs. telefon összehasonlítás van. Az ökoszisztémát nem sokan engedhetik meg maguknak 2-3 millióért.
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #120 üzenetére
Szerintem az a helyzet, hogy kissé túlreagálod a dolgot. Nem jobb fényévekkel a droid, de az iOS sem jobb fényévekkel a droidnál. (Ha nem lennék allergiás a „recegésre”, már rég eladtam volna az iPhonet. Ebben sajnos még mindig nem az igazi a droid..)
-
-Ben-
veterán
A probléma ott kezdődik, hogy szerinted hazudozok. Akkor mégis miért és kinek is érveljek? Semmi értelme. Az már csak hab a tortán, hogy velem szemben folyamatosan csak személyeskedsz. Képtelen vagy elfogadni, hogy iOS -en is vannak szoftveres bakik, amik nem feltétlen vannak minden telefonon jelen. De engem nem izgat... Írd csak.
-
-Ben-
veterán
Egészen pontosan arról van szó, hogy megnyitom a kamera appot és kb. 2 másodpercig képtelenség működésre bírni. Legutóbb egy madarat szerettem volna lefényképezni, de mire lekaptam, addigra már repült és elmosódott a kép. Kicsit olyan ez, mint amikor szaggat egy app... iOS10 előtt sosem volt ilyen, de a 6S most se ilyen.
Tibee: kár lenne belétek.
Nincs értelme, hisz úgyis meg vagytok győződve arról, hogy igazatok van.
Ezzel az erővel az ablaknak is érvelhetnék..
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #91 üzenetére
Mondjuk fotózni se tudok vele normálisan.
Folyamatosan lemaradok a pillanatokról, mivel másodpercekbe kerül, mire összeszedi magát....
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #34 üzenetére
Egyszerűen csak kiforgatod a szavaimat. Az iPhone kijelzője önmagában nem kínosan szar, csak akkor, ha megnézzük a más (top) gyártók csúcskészülékeibe szerelt kijelzőket. Tudod, minden csak viszonylagos....
„Sajnos tudja, iPad töltő kell hozzá és gyorsabban tölt sokkal, az más kérdés hogy ezzel gyilkolod az aksit.”
Mégis lassabban tölt még így is, mint pl. a 1+3 vagy az S8.
„Mit nem tudsz jelenleg megcsinálni ezen a szar fapados iPhoneon amit egy Galaxy S8-on igen?”
Ezzel a hozzáállással elég ma egy iPhone 5S is. Mi az amit egy 5S nem tud és neked szükséged van rá?
Ja tudom, a 3D Touch... de anélkül is lehet élni.
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #27 üzenetére
„miért, szerinted miről érdemes beszélni most design és faltól falig terjedő témában?”
Akkor se volt téma az S8 nemlétező „különlegessége”, tehát nem kellene feleslegesen balhét kezdeményezni.
„(értsd, én elismerem az S8-at, de ettől még az iPhone nem lesz szar. se átlagos) ”
Nézd, egy valamit nem értek.
Úgy harcolsz minden iPhone -nal kapcsolatos cikk alatt, mintha legalábbis résztulajdonos lennél. Nem tök mindegy, hogy kinek mi számít különlegesnek? Hidd el, akinek van pénze egy S8 -ra, annak 7 Plusra is lenne, mégis valami okból kifolyólag az S8 -at vette. Mindkét telefonnak megvan a maga előnye és hátránya, összességében azonban az S8 jobb jelenleg. Az iPhone 7 csak benchmark teszteken veri el, de vannak emberek, akik nem erre maszturbálnak ...
„azért megnézném Te melyik Magyarországon élsz, ahol átlagosnak számít hogy valakinek 2-300 ezer forintos okos telefonja van...
én átlagban 100 ezer alatti kategóriát látok a városban...”
Mikor írtam én olyat, hogy 2-300 ezer forintos telefon az átlag?
Te hasonlítottad össze az i7-et egy 5 ezres vacadékkal, mire felhívtam szíves figyelmed, hogy illene egy kissé komolyabb készülékkel összehasonlítani az iPhone 7 -et.
„továbbra sem tudom hogy ha az iPhone egy full átlagos telefon, akkor mi nem az? valaki megpróbálja elmagyarázni? mondjuk Te?”
Nyilván mindenkinek mást jelent az „átlagos” szó is, de elmondom, hogy szerintem miért átlagos:
Az Apple évek óta csak toporog, csepegtetve adagolja a kis fejlesztéseit, miközben vélhetően már rég megvan az iPhone 15 is. Középszerű kijelzőt szereltek az i7 -be is, ami már-már kínosan vacaknak számít minden téren. Tudom-tudom, te biztosan semmi különbséget nem látsz más gyártók csúcskészülékeihez viszonyítva, én sajnos igen. A 6S/7 kamerájától se ájulok el, sötétben jóval szebb képeket készít pl. az S7, S8 és a Pixel is. Sajnos a készülék nem tudja se a gyorstöltést, se a vezetékmentes töltést. A jelenlegi iPhone felhozatal durván fapados a droidos csúcskészülékekhez képest. Ettől még szerethető, mert gyors és megbízható, de aki nem látja, hogy mekkora lemaradásban van az Apple, az inkább csak nem akarja látni a tényeket.
-
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #25 üzenetére
Értem. iOS fut minden iPhone -on, tehát emiatt kétlem, hogy különleges lenne. 3D Touch vegyes dolog, én pl. sosem használom, de van aki igen. Taptic engine? Felesleges hülyeség...
„nem tudtam hogy ha bemegyek a Lidlbe és leveszem a polcról az 5 ezer forintos átlagos Alcatelt, akkor mindent tudni fog amit egy iPhone 7.”
De miért egy 5 ezer forintos „átlagos” telefonnal hasonlítod össze a majd' 300eFt -os okostelefont?
„vagy pl a Galaxy S8 a kijelzőn kívül mitől olyan fene módon különleges? meg tudja valaki mondani? ja tudom, értesítési led!”
Nem olyan nagyon különleges az S8 se, de tegyél mellé egy iPhone -t. A két telefon között van vagy ~5 év különbség dizájnban.
Egyébként, eddig senki se beszélt az S8 -ról, úgy tűnik most is te szeretnél balhét indítani. -
-Ben-
veterán
válasz
buvartacsko #21 üzenetére
Miért? A 6/6S/7 miben különleges?
-
-Ben-
veterán
Érdekes lesz ez a kijelző kialakítás...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Series X|S
- Windows 11
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kedvenc zene a mai napra
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest