Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• komi77

senior tag

válasz doooo #256 üzenetére

A szorongatást úgy értem, hogy az idei első negyedév eladási mennyiségeiben az Intel-t majdnem utolérte, az Apple-t meg is előzte. Ezek a szám adatok az első alkalommal alakultak így, és még lesznek adatok a többi negyedévre is, amiben az sem kizárt, hogy a Samsung átveszi a vezető szerepet. Sőt ha a jövő évekre gondolunk akkor a félvezető gyártásban jelentős változást hozhat, hogy az Amd-nek is a Samsung lesz a bérgyártója - ami még pluszban átrendezi a viszonyokat.

• komi77

senior tag

Viccesnek hat - egy windows phone-os számára mint én -, hogy az ilyen utalás szintű cikkeknél milyen android (S8) kontra iphone vita kerekedik ki. Szerintem mindkét vonal jól sikerült és boldogok vele a tulajok. Azt azért bele kell gondolni a történetbe, hogy ezek a render képek csak feltételezések. Ki tudja jelenleg, hogy fog kinézni az új iphone? Kb. senki. A Samsung igyekezete figyelemre méltó. Félvezető gyártásban az Intel-t, mobil gyártásban az Apple-t szorongatja. Ugyanakkor még mindig az Intel vagy Apple a viszonyítási alap. Vagyis nem a Samuhoz hasonlítják a többiek eredményét. Az iphonok elmaradottsága érdekesebb dolog. Ha akarjuk el van maradva ha nem akarjuk akkor meg nincs. Mihez képest? Legfeljebb magához képest. Az Apple nem száll be a számháborúba. Nem kell nekik 8 magos proci, mittomén milyen pixel sűrűségű kijelző, stb. Az a droidosoknak van kitalálva - már akinél ez fontos. Apple-nél a vásárló stabil gyors működést, prémium felhasználói élményt vár el. Ezt meg is kapják - jó sok pénzért. Prémium érzethez prémium appok, stb. Szerintem két teljesen eltérő elvárású csoportnak készül a két rendszer. Ezért nehéz jó összehasonlításokat tenni. Az meg, hogy milyen lesz a tényleges külső pont akkor tudjuk majd meg amikor az Apple szerint kell. :K

Új hozzászólás Aktív témák