- Mobil flották
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #272 üzenetére
Egy 120 Hz-es monitoron -elvileg- lehet látni a 120 fps-t is. Ezt sem én találtam ki. Nekem sajnos nincs olyan.
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #270 üzenetére
Az emberi szem látja a különbséget. Hiszen én is látom, és nem vagyok ufo.
Sőt, képzeld, valaki 60 és 120 fps között is látja a különbséget!
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #268 üzenetére
A telefon kijelzője 60 Hz-es, ahogy a régebbi monitoroké is. De mondok jobbat: készülnek a 120 Hz-es kijelzők.
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #241 üzenetére
Én "sajnos" mindent látok, ami nem 60 fps és undorító, amikor egy pici akadást is észreveszek... Igen, még iPhone 6 Plust is láttam szépen szaggatni, de mondjuk 1000 telefonból volt egy. Ritka. A maximalizmus meg elvárható és azért van különbség egy Redmi és egy 200 ezres S6 között, nem is kicsi. Hmm...
-
-Ben-
veterán
válasz
7Heads Drago #257 üzenetére
Egyébként, nekem még nem sikerült így kinyírnom lightning kábelt. Pedig volt már néhány...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
7Heads Drago #191 üzenetére
Nekem legalább 1 éve működik gond nélkül. Mondjuk én biztos valamit rosszul csinálok a kábelekkel, mert nekem soha egy telefon kábelem se szakadt el vagy ment tönkre. 3GS kábelét is használtam 2 évig + 3 évig 4S-el, utána csak azért dobtam ki, mert jött a lightning.
joey04:
iPhone-on tényleg nem akad a facebookMax ha a mobilnet nem bírja és várni kell a betöltésre, de azt nem akadásnak nevezném.
-
joey04
titán
válasz
hát ez a mi akad mi nem tacskó féle vitához vezetne így nem mennék bele, de ha neked a facebook app nem akad, akkor nagyon alacsonyan van a léc... teljesen mindegy minden rendszerről beszélünk, az egy mobilba oltott i7 és 1080 ti pároson is akadna mert egy hulladék alkalmazás.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
"Sztem nagyon maximalisták vagytok.
Én nem veszek észre akadást a honoron."Az a vicc, hogy én se nagyon a Z3-on, pedig nem tegnapi darab.
Ha csak pl. Antutu-t nézem, akkor az A5 2017-tel van pariban. De ezen is minden megy pöccre.
A gyakran használt alkalmazásokat se töltögeti újra még napokkal később sem.Amúgy nem értem, milyen "akadásokra" gondolhatott az S8-on az illető, mert az S7 Edge is gönyörűen fut még fél év után is. pedig asszony aztán ad neki rendesen.
-
no more
veterán
válasz
7Heads Drago #213 üzenetére
Attól én is hülyét kaptam... Szinte már nem is látni kis iPhone-t, csak leharcolt, pókhálós 5s-eket (hiába, drága a hatos és hetes, de mégis kell, mert iPhone
), a többi iPhone Plus.
(#212) buvartacsko: Ez tényleg nagyon durva!
Azért a színvakság sem egyszerű... Sokan örülnének, ha mindent szépen látnának, mint mi...
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #216 üzenetére
Igen, ez egy iPhone 5, amit egy teljesen vak ember aki semmit nem lát a világon tud használni, és kíváló segítség neki a mindennapokra. Valamint egy MacBook szintúgy az Apple kínálatból, ahol szintúgy rendszer szinten elég durván integrálva van ez ALAPBÓL, INGYEN. szerintem érdemes megnézni a videót mindenkinek.
"Nem arról volt szó, hogy ugyanaz, hanem egyiknek erre van megoldása, a másiknak arra.
Ebben sem jobb semmivel, mint más."Továbbra is azt mondom hogy ne tegyük egyenlővé a színvakságot a teljes látás vesztéssel.
Szerintem itt is megdőlni látszik az elmélet hogy iPhonet csak megszokásól meg csak a logó miatt vesznek a plázapicsák meg a segghülye emberek amit itt annyira hírdettek. Na ebben kicseszettül le van maradva a Google meg a Droid.
-
-Ben-
veterán
válasz
7Heads Drago #213 üzenetére
Volt ám 3,5" is..
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #208 üzenetére
az a lényeg hogy a fentebbi alap dolgokat amiket a droid nem tud, alapból tudja, mert ezek nekem fontosak, így nem kell pluszt feltelepíteni sehova, nem viszik feleslegesen az erőforrásokat mert alapból tudja, a rendszer részére, mélyen integrálva.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #196 üzenetére
de mi tudja ugyanezt? ha veszek egy windows pecet + androidot akkor alapból tudja az előbb felsoroltakat? szoftver feltelepítése nélkül?
-
-Ben-
veterán
válasz
7Heads Drago #204 üzenetére
Viszont nem kötelező frissíteni. Tehát, ha a minimális lassulást el akarod kerülni, megteheted. Tudom, cseszeget a rendszer, együtt lehet vele élni. A droidos lassulással, szaggatással nemigazán...
(#203) somogyib: ez igazán jó hír.
Nem bánnám, ha a többi nagyobb gyártó is foglalkozna ezzel és akkor még van rá esély, hogy megszabaduljak az iOS -től.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #188 üzenetére
"Nyilván mivel te át vagy állva Apple cuccokra valós problémákról beszélsz. De ezeknek egyikét se mi csináltuk. Ezt az imádott gyártod generálja szándékosan."
Igazad van, nagyon rossz nekem hogy ezek a kényelmi funkciók nálam elérhetőek mindenféle tákolás nélkül. Mindjárt meg is sajnálom magam. Ha majd a többiek is tudják ezeket, akkor mondjuk hogy nincs semmilyen előnye az Applenek.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
"Jah most, hogy mondod tényleg nincs rajta jack dugó. De jó, legalább nem piszkolódik. És 40-50 rugó hozzá egy Bt füles. De már egy sima töltő kábel is 5-6000 ft és az még csak normál hossz. A droidoshoz meg kb 3 $ kapsz."
Ne fárasszuk már egymást. iPhone-hoz is jó bármelyik BT füles, 5-10k-s is. És ugyanúgy kapni 3$-ért kábelt hozzá, mint droidhoz (nyilván nem hivatalos apple-t, de droidhoz se hivatalos google / gyártó kábelt veszel 3$-ért)."Az egyik kollégám filmeket néz teloján éjszakás műszakban. Torrentről szedi le wifivel. Hogy oldod ezt meg iPhone-n?"
Tény, ezt nem tudod megoldani. De lássuk be, ez erősen rétegigény. Ennyi erővel mondhatom, hogy vakok szinte kizárólag iPhone-t tudnak használni, mert abban van csak normális felolvasó rendszerszinten (ezt a vakok mondják, nem én), kb. pont annyi embert érint, mint az éjszakás műszakban film torrentezés (ami lássuk be azért minimális kényelmetlenséggel áthidalható: letöltök még otthon 10 filmet és felrakom a telefonra). -
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
Az AirPodshoz hasonló tudású BT fülesek drágábbak annál vagy minimum egy árban vannak. 3 éve ugyanazt a Lightning kábelt használom. Barátnőm Droidos telefonjához járt USB kábel 2 év után szétmállott. Ergo = attól függ mennyire vigyázol rá. Azt gondolod h csak az Applenél van ilyen? Nagyon tévedsz.
Látom odáig nem sikerült eljutni, hogy nem csak követem a híreket és követem a fórumokat is, hanem ki is próbálom ezeket a telefonokat és nem 1-2 perc erejéig. Ezt harmadjára írom le, de nem sikerült eddig értelmeznie senkinek hogy ez mit jelent.
"Menj el egy rokonhoz, dugd rá a telodat a Win7-es gépére és nézegessetek fotókat. Net az nincs mert vidéken laknak."
Rendben, sajnos nincs ilyen rokonom, de ha lenne, rádugom és meg tudjuk nézegetni a képeket iTunes és minden egyéb nélkül, nem teljesen értem. Se azt hogy mi a fasznak kellene elmennem a rokonokhoz vidékre és mutogatni a képeket, el lehet küldeni e-mailben is, vagy el lehet vinni pendriveon is a kiválogatott képeket, isten ments hogy rádugjam a telefont és az összes képem közül kelljen válogatni, miniatűrökben is látszanak olyan dolgok amik másra nem tartoznak.
Mire szeretnél linket kapni?
iOS-re is lehet JailBreak nélkül 2-3 perc alatt torrent klienst rakni. Elhiszed hogy nem éjszakai őrként dolgozom és nincs ilyenre szükségem? Elhiszed hogy a munkahelyen és otthon is gyorsabb netem van mint amit a 4G nyújt jelenleg? Hamarabb leszedem desktopon, és pikk pakk át tudom másolni AKÁRMILYEN gépről hálózaton Wi-Fin a telefonra a filmet. Elhiszem hogy valakinek erre van igénye az vegye ezt. Nekem nincs, így ezt veszem. Másrészt ne itt vagizzunk már az ncoreról letöltött illegális tartalmakkal....
Cathfaern: +1, így van.
El is felejtettük megemlíteni hogy ez a szemét kapzsi Apple megoldotta hogy mindenféle külső kiegészítő valamint 3rd party app nélkül tudják használni a rendszert azok is akik nem, vagy csak gyengén látnak. MacOS-en is pontosan ez a helyzet. Gondolom ők is bírkák, vehettek volna Androidot, és PlayStoreból vádaszhattak volna appokat amivel korlátozottan tudják használni a random telefonjukat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #118 üzenetére
szóval ha valakinek az Apple termékei jönnek be akkor fogalma sincs? olvasom a Droid híreket és topicokat is, és követek más külföldi hírportálokat is, csak mivel nem fogok ilyet venni, és nem mindegyik telefont használom 1 óránál többet, ezért nem járok be trollkodni ezekre a helyekre mint ti ide. ennyi a különbség.
de magyarázd el nekem kérlek: szerinted hol tartanak? a 2k felbontáson kívűl (rendben, legyen még az nfc!4444 meg a vezeték nélküli töltés) még mindig nem lett felhozva semmi ami miatt a DROID fényévekkel jobb lenne. kérdés, ha ezek bejönnek az iPhoneba is akkor mindenki aki eddig nem vett rohan majd megvenni? nem, mert bizonyára akkor is lesz valami ami miatt lehet kötekedni járni. még mindig nem láttam semmilyen életbe vágóan fontos dolgot amit Droidon el lehet intézni és iOS-en nem, csak hallgatom hogy már 3 éve is volt olyan telefon ami tudásban pontosan ugyanaz volt mint most az i7 Plus, meg már az iPhone 4 előtt is bőven voltak annál sokkal nagyobb felbontású telók, de senki nem mondja el mik ezek, csak a szövegelés megy. 0 tények, csak a fika meg a trollkodás.
valószínű hogy többször és több Droidos telefont használok mint Ti iOS-t.
-
fordfairlane
veterán
válasz
7Heads Drago #43 üzenetére
Nem akarom tudni elhinni hogy a kijelző ilyen lenne felül.
A cikkből:
Venya Geskin, aki előszeretettel rajzol mutatós renderképeket, most a legfrissebb pletykák (és persze saját fantáziája) alapján alkotta meg a középen látható iPhone 8 prototípust,
Ez megint csak egy telibe....rt iPhone renderkép. A rendőrségnek lassan üldöznie kéne az ilyet. Ha valaki megint rajzol egy teliképernyős iPhonet a fotósopján, kapjon legalább 10 év börtönt.
-
janeszgol
félisten
válasz
7Heads Drago #60 üzenetére
Én már az iPod Touch időkben (2010, 2011) is intézőben másolgattam (film, zene, pdf). GoodReader. Azóta megváltozott volna?
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
Ja értem! Akkor nem is értem miért nem koppintja le bárki az Intel procikat csak úgy poénból, hiszen csak ennyi az egész!
Várjunk csak, mégsem koppintotta le senki az Intel procikat, akkor a logikád szerint nem is erős?!
Nézd meg nyugodtan a GeekBench eredményeket.
Samsung Galaxy S8+ (2017)
Single Core: 1799 pont
Multi Core: 5504 pontiPhone SE/6s (2015)
Single Core: 2401 pont
Multi Core: 4069 pontiPhone 7/7Plus (2016)
Single Core: 3325 pont
Multi Core: 5511 pontEzek felbontás függetlenek, úgyhogy plz, had legyen már erős az a CPU.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Mit válthat ki az alváshiány?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest