Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
<Lacy85> #233 üzenetére
Én is régóta gondolkodok iPhone-ban, mert a tököm tele van azzal, hogy össze-vissza merülnek az Androidok és kipróbálnám szívesen, milyen egy akadásmentes Facebook app például.
De nekem nagyon nem tetszik a hatos (és hetes) design-ja + a Jack hiánya újabb fájó pont számomra.
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #220 üzenetére
Tudsz pontos statisztikát mutatni erről vagy a levegőbe beszélsz? Attól hogy több színtévesztő van, még nem lesz kevésbé rossz a vakoknak....
Szóval szerinted a vakok nem tudnak róla, szerinted ha te vak lennél nem próbálnád megkeresni a legtöbb lehetőséget hogy neked könnyebb legyen? Nem hallanál erről az orvosoktól, többi vaktól? Ez egy baromság.
Látom mind1, csak fikázhass, ez sem számít ... lényeg hogy nincs benne 4k kijelző, szar.
Dögöljön meg az Apple, szemétláda cég amiért ilyeneket is megtesz.
A vakoknak sokkal nagyobb szüksége van a kernel és a rom cserére.
Szerinted melyik a hasznosabb? Nézd meg a videókat aztán meglátod.
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #210 üzenetére
tudtam erről, ez hol ugyanaz hogy az egész telefont teljes értékűen tudod használni ha vak vagy? szerinted a teljes vakság (nem látsz semmit se) = színtévesztés?
-
-Ben-
veterán
válasz
<Lacy85> #199 üzenetére
Itt kezdődik a baj. Annak idején (2011 vége 2012 eleje) pontosan emiatt váltottam Samsungról iPhonera. „Csak” újra kellett volna húznom a droidot, de egy kevésbé hozzáértő embernek ez eléggé sovány vigasz. Ami neked fél óra, az másnak lehet, hogy több órás művelet és a végén még sikerrel se jár. Én nem nyűglődtem vele, hanem egyszerűen vettem egy iPhone 4-et és örültem. Azóta várom, hogy ilyen téren felnőjön a droid az iOS -hez, de valószínűleg ez sosem lesz másképp.
-
-Ben-
veterán
válasz
<Lacy85> #189 üzenetére
Viszont egy valamit nem garantál a droid, mégpedig azt, hogy 3 év múlva is egy gördülékeny, használható telefonom lesz. Az Apple -t és az iOS -t lehet szapulni, de nem kell évente cserélgetnem a telefonomat, ha nem akarom. Droid fronton melyik készülék garantálja, hogy 2-3 év múlva is hasít majd problémák nélkül? (értsd.: szaggatás, fagyás, összeomlás). Ha van ilyen, akkor megyek és megveszem...
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #182 üzenetére
Értem, tehát nehéz beismerni hogy nem tudod elfogadni hogy másoknak mások az igényei.
Javaslom olvasd el ezt, mert erre jelenleg nem létezik alternatíva semmilyen platformon.
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #179 üzenetére
Nehezen megy az értelmezés látom, nem akarlak megbántani, de jó lenne visszaülni általános iskola második osztályba.
Pedig nagy betűvel emeltem ki hogy számomra a legjobb és legkényelmesebb. Elfogadom hogy másnak nem jó és nem felel meg. Már fentebb is vázoltam hogy iPhone SE-t lehet venni 120 ezerért is ami egy egész korrekt hardver és időtálló, lehet venni jó Mac-et 200 ezerért is, és iPadet is hozzád vágnak 100 ezer alatt ami nem szar. Nem olyan drága dolog, ha valaki viszonylag modern hardverrel úgy dönt hogy ő ezek után ezt akarja használni, mert úgy látja hogy neki ez a legkényelmesebb és legmegfelelőbb megoldás.
Ha valakinek megfelelnek az Apple megoldásai az szerinted egy hülye birka.
Ha valakinek megfelelnek a Google megoldásai az meg egy egyéniség és géniusz. Hogy van ez?
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #176 üzenetére
Én nem röhögtem fel hangosan, hanem szomorúan olvastam a hozzászólásod. Ugyanis egy szóval sem írtam olyat amit te mondtál.
Nagyon egyszerűen lehet akármilyen csengőhangot felrakni iOS-re. Egyszerűen nincsen rá igényem, nem lenne rá igényem egy Androidos telefonnál sem. Azért vagyok vagyok iSheep mert nem akarok minden egyes napra másik pop sláger csengőhangot beállítani hanem inkább állandóan néma mindenem és rezgőn használom a dolgaim (ezáltal értelmetlenné válnak a custom csengőhangok) hogy másokat ne zavarjak vele soha? Érdekes felfogás.
Ja és: SZÁMOMRA(nekem, nem nektek, nem másnak) jobb lesz, mert ezt a pakkot így jelenleg semmi nem nyújtja alapból.
-
buvartacsko
addikt
Értem. Köszönjük. Sajnos elég nehéz értékelni szakmailag úgy a hozzászólásodat, hogy egyetlen percet sem használtad még az Apple ökoszisztémáját, úgy hogy van egy iPhoneod, Mac-ed, Watchod, stb.
Nem értem mondjuk, ha az Apple IPS kijelzője a legolcsóbb alkatrész a piacon, miért nem ezt pakolják bele a 20 ezer forintos telefonokba, de mind1, inkább ne menjünk bele, csak trollkodsz.
A lényeg, hogy Te úgy mondod meg hogy nincs semmi fejlesztés, hogy nem használod ezeket az eszközöket, tehát ha jól értem, javíts ki persze ha tévedek, semmiféle valós tapasztalatod vagy fogalmad sincsen az egészről. Csak néha elkapsz egy felületes hírt/cikket mobilarénán meg láttál pár YouTube videót, hallottad a szomszéd pistitől hogy az iPhone nem működik iTunes nélkül, és amúgyis minden fizetős, még a csengőhangok is, és most azt hiszed, hogy Te mindent tudsz erről a témáról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest