- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
buvartacsko
addikt
ez nyilvánvalóan nettó hazugság, egyszerűen nem lehet igaz. az android sokkalta stabilabb, és nem akad egyáltalán szerintem. az apple amúgyis 3-4 éves lemaradásban van, szóval ahhoz képest csak nem lehet rosszabb az S8. nem is értem, szegénynek csak újra kellett volna párszor telepíteni, xda-developersen biztosan van rá leírás hogy hogyan kell, vagy tuti lett volna valami főzött rom meg patchelt kernel ami kiküszöböli ezeket a hibákat, pár napot eltölthetett volna még tesztelgetéssel meg utána járással, iSheep... csak egy szándékos trollkodás, meg lejárató kampány ez, semmi több.
-
buvartacsko
addikt
válasz
somogyib #222 üzenetére
Igen, akkor a Google miért nem kínálja ezt alapból? Ennyivel kevesebbet tud?
Nekem nagyon tetszik a design és várom hogy ilyen kijelző legyen benne, ettől függetlenül nem szar a jelenlegi sem, meg nem is vacak mint ahogy azt többen leírták itt.
7Heads Drago: azért mert leírom a véleményem? ti nyugodtan jöhettek fikázni, meg olyan dolgokat mondani amiknek nincsen semmi valóság alapja?
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #220 üzenetére
Tudsz pontos statisztikát mutatni erről vagy a levegőbe beszélsz? Attól hogy több színtévesztő van, még nem lesz kevésbé rossz a vakoknak....
Szóval szerinted a vakok nem tudnak róla, szerinted ha te vak lennél nem próbálnád megkeresni a legtöbb lehetőséget hogy neked könnyebb legyen? Nem hallanál erről az orvosoktól, többi vaktól? Ez egy baromság.
Látom mind1, csak fikázhass, ez sem számít ... lényeg hogy nincs benne 4k kijelző, szar.
Dögöljön meg az Apple, szemétláda cég amiért ilyeneket is megtesz.
A vakoknak sokkal nagyobb szüksége van a kernel és a rom cserére.
Szerinted melyik a hasznosabb? Nézd meg a videókat aztán meglátod.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #216 üzenetére
Igen, ez egy iPhone 5, amit egy teljesen vak ember aki semmit nem lát a világon tud használni, és kíváló segítség neki a mindennapokra. Valamint egy MacBook szintúgy az Apple kínálatból, ahol szintúgy rendszer szinten elég durván integrálva van ez ALAPBÓL, INGYEN. szerintem érdemes megnézni a videót mindenkinek.
"Nem arról volt szó, hogy ugyanaz, hanem egyiknek erre van megoldása, a másiknak arra.
Ebben sem jobb semmivel, mint más."Továbbra is azt mondom hogy ne tegyük egyenlővé a színvakságot a teljes látás vesztéssel.
Szerintem itt is megdőlni látszik az elmélet hogy iPhonet csak megszokásól meg csak a logó miatt vesznek a plázapicsák meg a segghülye emberek amit itt annyira hírdettek. Na ebben kicseszettül le van maradva a Google meg a Droid.
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #210 üzenetére
tudtam erről, ez hol ugyanaz hogy az egész telefont teljes értékűen tudod használni ha vak vagy? szerinted a teljes vakság (nem látsz semmit se) = színtévesztés?
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #208 üzenetére
az a lényeg hogy a fentebbi alap dolgokat amiket a droid nem tud, alapból tudja, mert ezek nekem fontosak, így nem kell pluszt feltelepíteni sehova, nem viszik feleslegesen az erőforrásokat mert alapból tudja, a rendszer részére, mélyen integrálva.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #196 üzenetére
de mi tudja ugyanezt? ha veszek egy windows pecet + androidot akkor alapból tudja az előbb felsoroltakat? szoftver feltelepítése nélkül?
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #188 üzenetére
"Nyilván mivel te át vagy állva Apple cuccokra valós problémákról beszélsz. De ezeknek egyikét se mi csináltuk. Ezt az imádott gyártod generálja szándékosan."
Igazad van, nagyon rossz nekem hogy ezek a kényelmi funkciók nálam elérhetőek mindenféle tákolás nélkül. Mindjárt meg is sajnálom magam. Ha majd a többiek is tudják ezeket, akkor mondjuk hogy nincs semmilyen előnye az Applenek.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #185 üzenetére
Az AirPodshoz hasonló tudású BT fülesek drágábbak annál vagy minimum egy árban vannak. 3 éve ugyanazt a Lightning kábelt használom. Barátnőm Droidos telefonjához járt USB kábel 2 év után szétmállott. Ergo = attól függ mennyire vigyázol rá. Azt gondolod h csak az Applenél van ilyen? Nagyon tévedsz.
Látom odáig nem sikerült eljutni, hogy nem csak követem a híreket és követem a fórumokat is, hanem ki is próbálom ezeket a telefonokat és nem 1-2 perc erejéig. Ezt harmadjára írom le, de nem sikerült eddig értelmeznie senkinek hogy ez mit jelent.
"Menj el egy rokonhoz, dugd rá a telodat a Win7-es gépére és nézegessetek fotókat. Net az nincs mert vidéken laknak."
Rendben, sajnos nincs ilyen rokonom, de ha lenne, rádugom és meg tudjuk nézegetni a képeket iTunes és minden egyéb nélkül, nem teljesen értem. Se azt hogy mi a fasznak kellene elmennem a rokonokhoz vidékre és mutogatni a képeket, el lehet küldeni e-mailben is, vagy el lehet vinni pendriveon is a kiválogatott képeket, isten ments hogy rádugjam a telefont és az összes képem közül kelljen válogatni, miniatűrökben is látszanak olyan dolgok amik másra nem tartoznak.
Mire szeretnél linket kapni?
iOS-re is lehet JailBreak nélkül 2-3 perc alatt torrent klienst rakni. Elhiszed hogy nem éjszakai őrként dolgozom és nincs ilyenre szükségem? Elhiszed hogy a munkahelyen és otthon is gyorsabb netem van mint amit a 4G nyújt jelenleg? Hamarabb leszedem desktopon, és pikk pakk át tudom másolni AKÁRMILYEN gépről hálózaton Wi-Fin a telefonra a filmet. Elhiszem hogy valakinek erre van igénye az vegye ezt. Nekem nincs, így ezt veszem. Másrészt ne itt vagizzunk már az ncoreról letöltött illegális tartalmakkal....
Cathfaern: +1, így van.
El is felejtettük megemlíteni hogy ez a szemét kapzsi Apple megoldotta hogy mindenféle külső kiegészítő valamint 3rd party app nélkül tudják használni a rendszert azok is akik nem, vagy csak gyengén látnak. MacOS-en is pontosan ez a helyzet. Gondolom ők is bírkák, vehettek volna Androidot, és PlayStoreból vádaszhattak volna appokat amivel korlátozottan tudják használni a random telefonjukat.
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #182 üzenetére
Értem, tehát nehéz beismerni hogy nem tudod elfogadni hogy másoknak mások az igényei.
Javaslom olvasd el ezt, mert erre jelenleg nem létezik alternatíva semmilyen platformon.
-
buvartacsko
addikt
Igen, ha importálod talán beforgatja, gyakorlatban ez sem mindig történik meg, mert ez is megvolt, mégsem volt minden jó irányban. Viszont ha nem importálod, csak simán átmásolod akkor 1000% hogy fos lesz. Remélem érted. Ha Windows fénykép és videó importálóját használod (win7) akkor talán jól jelennek meg a képek, és nem kell tovább forgatnod, ha viszont nem, és enélkül kerülnek a képek a gépre majd megnyitod a Windows képnézővel akkor figyelmen kívül hagyja, és nem az EXIFben szereplő orientációt alkalmazza. Ez ennyire bonyolult? Vagy szándékosan akarod kiforgatni, csak nehogy véletlenül nekem legyen igazam?
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #179 üzenetére
Nehezen megy az értelmezés látom, nem akarlak megbántani, de jó lenne visszaülni általános iskola második osztályba.
Pedig nagy betűvel emeltem ki hogy számomra a legjobb és legkényelmesebb. Elfogadom hogy másnak nem jó és nem felel meg. Már fentebb is vázoltam hogy iPhone SE-t lehet venni 120 ezerért is ami egy egész korrekt hardver és időtálló, lehet venni jó Mac-et 200 ezerért is, és iPadet is hozzád vágnak 100 ezer alatt ami nem szar. Nem olyan drága dolog, ha valaki viszonylag modern hardverrel úgy dönt hogy ő ezek után ezt akarja használni, mert úgy látja hogy neki ez a legkényelmesebb és legmegfelelőbb megoldás.
Ha valakinek megfelelnek az Apple megoldásai az szerinted egy hülye birka.
Ha valakinek megfelelnek a Google megoldásai az meg egy egyéniség és géniusz. Hogy van ez?
-
buvartacsko
addikt
válasz
<Lacy85> #176 üzenetére
Én nem röhögtem fel hangosan, hanem szomorúan olvastam a hozzászólásod. Ugyanis egy szóval sem írtam olyat amit te mondtál.
Nagyon egyszerűen lehet akármilyen csengőhangot felrakni iOS-re. Egyszerűen nincsen rá igényem, nem lenne rá igényem egy Androidos telefonnál sem. Azért vagyok vagyok iSheep mert nem akarok minden egyes napra másik pop sláger csengőhangot beállítani hanem inkább állandóan néma mindenem és rezgőn használom a dolgaim (ezáltal értelmetlenné válnak a custom csengőhangok) hogy másokat ne zavarjak vele soha? Érdekes felfogás.
Ja és: SZÁMOMRA(nekem, nem nektek, nem másnak) jobb lesz, mert ezt a pakkot így jelenleg semmi nem nyújtja alapból.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #170 üzenetére
és mi van ha abban a váratlan helyzetben a telefonod mondja fel a szolgálatot? vagy ez lehetetlen? biztos kurva szarul élem az életem, mert sosem kerültem még ilyen helyzetbe, mikor "istenem de jó lenne ha az iPhoneom tudná ezt... most nem lennénk ekkora szarban".
Valahogy se gépem, se pendriveom nem döglött be. Soha.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #167 üzenetére
Soha nem volt rá szükségem hogy pendriveokat dugdossak a telefonomra, mégis minek kellene ilyet tennem? Tényleg nem értem. Melyik az a valós reális élethelyzet ahol erre égető szükség van?
Ha tudom hogy egy adott napom ilyen adatmozgatásokra van szükség, akkor viszek pendriveot, külső vinyót ha nagyon muszáj, nálam van a MacBookom is, mégis mikor és mi értelme ennek hogy pendriveot dugdossunk rá? Kötekedés nélkül érdekelne.
Csak mert olyan nem volt még hogy sétáltam az erdőben és szembe futott velem James Bond hogy gyorsan másoljuk fel a pendriveján elrejtett titkos pdf dokumentumokat...
-
buvartacsko
addikt
Általában azért mert leszarjuk a csengőhangot, magam nevében meg 1-2 ismerős nevében tudok nyilatkozni, mindannyian azon a véleményen vagyunk hogy totálisan leszarjuk mi a csengőhang, egyszerűen nem érdekel. Tökéletesen megfelel a gyári. Ha Droidom lenne ez akkor is így lenne.
Nálam az veri inkább ki a biztosítékot, hogyha valakinek mindig az aktuális sláger csipog... Próbáltam már más csengőhangot, de kb 1-2 napig élt, aztán soknak éreztem. Mióta mobiltelefonom van (20 éve lassan) mindig minden telefonom az alap gyári csengőhangot használtam. Egyébként részemről: fél perc alatt kábelek nélkül rávarázsolok bármilyen csengőhangot a telefonra, nem okoz gondot, csak erre egyáltalán nincsen igényem. Nem a telefonom segítségével próbálom szemléltetni hogy mennyire szuper egyéniség vagyok, háttérből is az alapokat használom a Desktop gépeimet leszámítva.
Mióta Watch van a karomon, azóta ez sincs, mert amikor az óra a kezemen van, akkor a telefon kussol, a Watch is csak bökdösi a karom hogy történt valami, alapvetően némán szeretem használni. Facebookot nagyon ritkán használom, így azon pl értesítések is ki vannak lőve, csak egy Messenger app van felrakva. Többi az gyári Messages app.
-
buvartacsko
addikt
Ja hogy rosszul tudom, ezek szerint a MS Support is rosszul tudja és te tudod jól. Szerinted feltételezés, én pedig utána jártam és próbáltam már megoldást keresni erre....
Win7 alatt alapvetően nem veszi figyelembe az EXIF információt a beépített képnéző, Win8 és a felett már igen. Sokáig (nem tudom hogy most tudja-e) de a felvett videók orientációját sem vette figyelembe se a Media Player Win7 alatt, se a VLC. Win8 és a felett már az is jól jelenik meg alapból, anélkül hogy a beépített importálót kellene használni.
Kérlek írj az MS-nek hogy bullshit információt adott a fórumain, és márpedig ez nem így van.
Szart nem ér a Droidos másolgatás se, ha olyan policy van ami megtiltja idegen USB-k, pendriveok bedugását a céges ipari gépekbe.
))
-
buvartacsko
addikt
Nem tud pendriveként működni így van. Igaz, 2012 óta még sosem futottam bele olyanba hogy erre a funkcióra szükségem lett volna. Tehát kemény 5 év alatt egyetlen egyszer sem volt erre szükség, mert mindent meg tudtam oldani wireless egyszerűen.
Vajon ha átállok Androidra és megtanulom(lol) használni, akkor menni fognak a következő funkciók Mac-en? Ha kapok egy SMS-t, vagy egy beérkező hívást az Androidos telefonomra, akkor a Mac-en és az Apple Watchomon fel tudom majd venni, és tudom kezelni a hívást, vagy válaszolni az SMS-re? Nem.
Vajon ha ha netet szeretnék osztani a Mac-emre vagy az iPademre anélkül hogy elő kéne vennem a telefonom és azon be lenne kapcsolva a Hotspot akkor az is menni fog a Droidos telefonnal?
Vajon a többi iOS user ismerősöm elér majd egyszerűen iMessagen és Facetimeon? Családommal napi 10-20 percet szoktam FaceTimeon tartani a kapcsolatot, álljak át Androidra és rakassak fel velük Skypeot hogy tudjunk videóchatelni pedig eddig anélkül is ment? Nem.
Vajon mindenféle külső program nélkül menni fog az Androidos telefon és Mac, és az iPadem között az Universal Copy Paste? Tehát az egyiken vágólapra helyezek valamit, és azt a másikon be tudom illeszteni? Gondolom ez sem...
Ezután mászkálhatok majd a BT menübe ha pár videót/képet meg akarok osztani? Dugdoshatom majd USB-n a gépre az Androidos telefont hogy a képeket leszedjem? Mert gondolom a Droidos telefon nem fogja az iCloud fotókönyvtáron keresztül a Mac-es Photos abba syncelni autómatikusan a képeimet...
Gondolom az AirPodsom ugyanolyan egyszerűen és kényelmesen fog együtt működni a Droidos telefonnal... ja nem.
Vajon elbukom azt a pár száz eurót hogy Androidra is megvegyem az appjaimat? El. Vajon mindenre találok ugyanolyan megoldást amit most szeretek és egyszerűen működik? Nem hiszem...
Vajon mivel Safarit használok mindhárom készülékemen, az Androidos telefon Chromeja synceli majd az összes többi eszközömön megnyitott böngész fület? Ezt sem hiszem... Helyett állhatok át mindenhol 3rd party appra mert az milyen jó.
Vajon mivel a Watch nem működik iPhone nélkül, a Watchom ezután felfogja oldani a Mac-emet ha közel vagyok hozzá, hogy ne kelljen minden órában 10x begépelnem a jelszavam? Gondolom nem.
Innen nézve én úgy látom hogy elég sok dolog hiányozna a Droidos telefonból számomra. Minimum 10 funkciót elvesztenék.
Arról nem beszélve hogy van otthon pár AirPlay eszközömön amit zene hallgatásra használok, az Android ezekkel sem tudna mit kezdeni, pedig nyitott, akármikor csinálhatna a Google AirPlay támogatást, de eddig csak a HTC volt képes alapból AirPlay supportot szállítani egyetlen egy telefonjánál (10).
És szerintem még mindig nem tértem ki mindenre.
Vagy megígéred nekem hogy a fentebb felsorolt számomra fontos funkciók maradéktalanul működőképesek lesznek a dobozból kivéve mindenféle állítgatás meg configolás nélkül egy Androidos telefonnal Windows pécével? Mert ha igen akkor máris átállok. Csak gondolom nem...
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #156 üzenetére
Windows 7 nem olvassa ki az exifet, ott még a videók is rosszul jelennek meg, Win8tól már okés amennyire tudom, de évek óta nem használok Windowst otthon, meló helyen meg mindenre van cél eszköz, nem kell a személyes tárgyaimat használnom.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #143 üzenetére
Nézd, én még sosem kerültem bele ezekbe a szorult helyzetekbe amivel állandóan megpróbálod bebizonyítani hogy az iOS egy korlátolt szar. Úgy élem az életem, olyan a munkám olyan helyen lakok, hogy nem okoznak gondot ezek a dolgok egyáltalán, és nem az iPhone miatt csinálom így, hanem eleve így szeretem a dolgaimat ahogy vannak, és ebbe probléma nélkül illenek az Apple termékei szerencsére.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Cathfaern #134 üzenetére
mit kell felmásolni? filmeket lazán felmásolok WiFin (isten bocsássa meg nekem, de mindig van Wifim, ha más nem csinálok hot spotot), képek eleve felhőben vannak, ha lövöm a képeket egész nap, hazamegyek felébresztem a mac-et, egyből ott van minden fotó a Photos.app-ban, zenére ott a Spotify meg az Apple Music. mit kell manapság felmásolni a telefonra ezeken kívűl ami nagyon fontos?
-
buvartacsko
addikt
válasz
Drakmusz #137 üzenetére
szép képek, de én egy raw fotót mutattam amit szerkesztettem egy parányit, iPhoneal is lehet ilyen képeket csinálni amit most mutattál, ezt a szerkesztés nem érzem túl jogosnak, ha instagram filterekkel lenni teli max akkor. profi dslrek képeivel is csinálnak utó munkákat, pedig azok jobb képeket csinálnak mint az összes telefon amit most felhoztunk. mégsem mondja rá senki hogy szerkesztve van de szar.
-
buvartacsko
addikt
Egyre válaszolj nekem kérlek: szerinted ez itt egy valós probléma így 2017-ben amit tényleg fel lehet hozni az iOS ellen?
-
buvartacsko
addikt
Tök jó, hogy van a közép meg alsó kategóriás Droidokban fullhd kijelző, kár hogy ott máshol vérzik el az adott telefon, pl anyag használat, egyéb komponensek minősége, pl a kamera biztos nem jó annyira, a hangszórók sem hiszem, a cpu sem, összeszerelés minősége, gondolom nincs köré épülve egy jól működő ökoszisztéma sem stb stb stb, millió más egyebet lehetne felhozni, nem hiszem hogy elégedett lennél egy 7 Plus után egy közép kategóriás Droiddal csak mert fullhd kijelző van benne.
Csak azt látom hogy az iPhoneak egyedül ez lehet valós hiányossága, hozzátok itt fel az alsó meg középkategóriás cuccokat, de azt nem nézitek hogy azoknak milyen hiányosságaik vannak amellett hogy FullHD kijelzőjük van.
-
buvartacsko
addikt
AZ, hogy félévente 1x beírok valamit, próbálnék görbe tükröt mutatni, de nem esik le senkinek az nem ugyanaz amit ti itt műveltek folyamatosan. Akkor hazudnék ha azt csinálnám mint Ti itt, akárhány iOS/Apple topic, megjelenik egyből 50 droidos és jönnek hittéríteni. Majd ha én is ott leszek az összes létező Droid topicban, és megpróbálom nektek bebizonyítani hogy hülyék vagytok amiért Droidot használtok (amit egyébként nem gondolok, mert elfogadom hogy más embereknek mások az igényei) és használjatok inkább Apple termékeket mert az húdejólesz nektek (tudom, hogy nektek nem lesz jó) majd akkor mondhatod ezt, de sajnos ez nem így van.
A saját topicjában meg engedd már meg, hogy ha bejön egy Droid user, és elkezd olyan dolgokat mondani aminek nincs valóság alapja akkor azt ne nézzem már jó szemmel, pl: iTunes szövegek és társai.
-
buvartacsko
addikt
válasz
aprokaroka87 #121 üzenetére
Simán fel tudok másolni a gépemre akármit, és oda vissza AirDropon keresztül. iTunest a világon semmire használom (kb 2012 óta), tudsz valami valós gondot is mondani vagy csak ezek az 5-6 éves szövegek jutnak eszedbe? Nem kötekedek, csak kérdezem, mert a fentebb felsorolt problémákkal én személyesen soha nem találkoztam még, valahogy mindent sikerül megoldani szopás nélkül. Pedig én vagyok a hülye birka Apple user, Ti meg a szuperokos géniusz Android/Linux masterek, és elakadtok egy zenelejátszó használatában, csak mert az más logikát követ mint a megszokott Windowsotok.
Már nagyon régóta ott a Photos, meg az iCloud fotókönyvtár, semmit nem kell syncelni kézzel sehova, ami a telefonon ott van, az a gépeden és az iCloudban is pontosan ugyanúgy látszik. Akármit le tudok törölni bármikor.
Elhiheted, hogy az iOS ismeri az alap műveleteket amikről beszélsz. (már ha tudod, hogy miről beszélsz egyáltalán, mert nem úgy néz ki)
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #118 üzenetére
szóval ha valakinek az Apple termékei jönnek be akkor fogalma sincs? olvasom a Droid híreket és topicokat is, és követek más külföldi hírportálokat is, csak mivel nem fogok ilyet venni, és nem mindegyik telefont használom 1 óránál többet, ezért nem járok be trollkodni ezekre a helyekre mint ti ide. ennyi a különbség.
de magyarázd el nekem kérlek: szerinted hol tartanak? a 2k felbontáson kívűl (rendben, legyen még az nfc!4444 meg a vezeték nélküli töltés) még mindig nem lett felhozva semmi ami miatt a DROID fényévekkel jobb lenne. kérdés, ha ezek bejönnek az iPhoneba is akkor mindenki aki eddig nem vett rohan majd megvenni? nem, mert bizonyára akkor is lesz valami ami miatt lehet kötekedni járni. még mindig nem láttam semmilyen életbe vágóan fontos dolgot amit Droidon el lehet intézni és iOS-en nem, csak hallgatom hogy már 3 éve is volt olyan telefon ami tudásban pontosan ugyanaz volt mint most az i7 Plus, meg már az iPhone 4 előtt is bőven voltak annál sokkal nagyobb felbontású telók, de senki nem mondja el mik ezek, csak a szövegelés megy. 0 tények, csak a fika meg a trollkodás.
valószínű hogy többször és több Droidos telefont használok mint Ti iOS-t.
-
buvartacsko
addikt
Értem. Köszönjük. Sajnos elég nehéz értékelni szakmailag úgy a hozzászólásodat, hogy egyetlen percet sem használtad még az Apple ökoszisztémáját, úgy hogy van egy iPhoneod, Mac-ed, Watchod, stb.
Nem értem mondjuk, ha az Apple IPS kijelzője a legolcsóbb alkatrész a piacon, miért nem ezt pakolják bele a 20 ezer forintos telefonokba, de mind1, inkább ne menjünk bele, csak trollkodsz.
A lényeg, hogy Te úgy mondod meg hogy nincs semmi fejlesztés, hogy nem használod ezeket az eszközöket, tehát ha jól értem, javíts ki persze ha tévedek, semmiféle valós tapasztalatod vagy fogalmad sincsen az egészről. Csak néha elkapsz egy felületes hírt/cikket mobilarénán meg láttál pár YouTube videót, hallottad a szomszéd pistitől hogy az iPhone nem működik iTunes nélkül, és amúgyis minden fizetős, még a csengőhangok is, és most azt hiszed, hogy Te mindent tudsz erről a témáról.
-
buvartacsko
addikt
válasz
Quadgame94 #81 üzenetére
mind1 az, csak azt lehessen mondani hogy 150 ezerrel drágább az iPhone 7...
-
buvartacsko
addikt
válasz
fordfairlane #78 üzenetére
DDD
-
buvartacsko
addikt
válasz
-Skylake- #73 üzenetére
Van benne normális NFC, elmondod hogy pontosan manapság mire használod az NFC-t? Mert én még SOHA SENKIT EGYSZER SEM nem láttam NFC tagekkel bohóckodni… Szóval 10 éve kis léptékben halad? TouchID? Retina kijelző? App Store? STB? Ezek ma már nem számítanak?
Nagyon szépen kérlek mutasd már nekem azt a telefont, ami 3 éve pontosan ugyanaz tudta mint az iPhone 7 Plus, ugyanolyan kamera, ugyanaz a tudás, hiszen elmondtad hogy volt ilyen. Van rá példa esetleg? De komolyan, nem kötekedésből, de nagyon érdekelne melyik ez a telefon…
Gondolom az nem zavar hogy az S8 sem 200 ezer forint alatt van. A telefonnak maga a lelke hiányzik? Iszonyatosan erős a hardver. Azért nincs lelke a telefonnak szerinted mert nincs benne QI töltés, meg olyan NFC mint a Droidban? Meg mert nem 2560x1440 a kijelző? Majd ha lesz mit fogsz felhozni ellene?
Gondolom sokat hallgattad már az AirPodsot… (szerintem soha nem láttál még közelről sem)
Mondhatom neked BÁRMELYIK BT fülest ezen a világon, a lényeg ugyanaz marad, én leszarom a jack hiányát, mert mindenképpen vezeték nélkül hallgatok zenét már évek óta….
-
buvartacsko
addikt
válasz
holozis_HUN #57 üzenetére
Nagyok a kávák, ezért szerintem kényelmetlen, főleg a plusz. Nem a képernyő számít, hanem az előlap kihasználtsága. Legyen ekkora kijelző, legyem IPS, de könyörgöm használják ki az előlapot. Ha nem képernyővel, akkor mással.
Igen, egyetértek, valóban nagyok a kávák, én is jobban szeretném ha jobb lenne a kihasználtság, de ettől még nem lesz szar, vagy átlagos, vagy átlagon aluli.
"iPhone-nak jó a kamerája, ez is tény, de van jobb. De az élmezőnyben van."
Szerintem nincs olyan telefon amiről egyértelműen ki lehetne jelenteni hogy jobb összeségében, mindenki hozza a szinten, van akinek jobbak az esti képei, van akinek jobban sikerült a stabilizálás, van akinek jobb a SlowMo-ja, van akinek részletesebb vagy színhűbbek alapból a képei. Mindegyik jelenlegi flagshippel jó képeket lehet készíteni, de mondom még1x, ha egy laikus kezébe kerül lehet szó egy 2 milliós DSLR-ről, akkor sem fog jó képet készíteni vele, de azért harcolhatunk h melyik telefonban van jobb kamera.
"Wireless töltés szerintem is felesleges, de abba a 300k-ba szerintem beleférhetne."
Persze, férjen, nem érdekel, használnám is, a Watchommal is használnom (mondjuk ott más lehetőség nincs), de nem ennek a hiánya miatt nem fogok megvenni egy adott telefont.
"Főleg, mivel nincs jack, így legalább töltőlapról lehetne zenét hallgatni."
Egy ideje AirPodsot használok, én tudom zenét hallgatni akkor is amikor töltöm. Részemről arra amire kell az EarPods is tökéletes volt, az AirPods még jobban is szól sokkal, szóval csak a gyári fülest dugtam be a telefonba mindig, innentől kezdve részemről mondjuk full mind1, hogy hány jack van rajta.
"Van NFC, de csak apple payre használható, azaz mintha nem lenne."
Én már használtam, nekem úgy tűnik hogy van. Egyik expert android ismerősömet se látom, hogy annyira kihasználnák az nfc tageket, nincs is nekik. Az hogy évente 1x párosítanak így egy bluetooth hangszórót az hagyjuk már kategória... ha majd nem lehet enélkül élni, akkor az Applenél is úgy fog működni ahogy Droidnál.
iPhone az ha jól tudom nem iWatch.
Nem tudom mi az hogy iWatch. Ilyen terméket nem ismerek. A lényeg annyi volt hogy Applenél jelent meg elsőnek.
-
buvartacsko
addikt
válasz
janeszgol #55 üzenetére
Annyi hogy a Watch és Macbookok által az Applenek sokkal hamarabb voltak Taptic Engine/3D/Force Touch eszközei mint a többieknek, már rendelkezésre állt régen a technológia, az iPhoneok pedig év végén jelennek meg. 2014-ben mutatták be a Watchot Force Touchal, mutasson bárki akkoriból Androidos telefont Force Touchal.
-
buvartacsko
addikt
válasz
7Heads Drago #46 üzenetére
Ja értem! Akkor nem is értem miért nem koppintja le bárki az Intel procikat csak úgy poénból, hiszen csak ennyi az egész!
Várjunk csak, mégsem koppintotta le senki az Intel procikat, akkor a logikád szerint nem is erős?!
Nézd meg nyugodtan a GeekBench eredményeket.
Samsung Galaxy S8+ (2017)
Single Core: 1799 pont
Multi Core: 5504 pontiPhone SE/6s (2015)
Single Core: 2401 pont
Multi Core: 4069 pontiPhone 7/7Plus (2016)
Single Core: 3325 pont
Multi Core: 5511 pontEzek felbontás függetlenek, úgyhogy plz, had legyen már erős az a CPU.
-
buvartacsko
addikt
válasz
holozis_HUN #48 üzenetére
És melyik volt az a telefon? Meg tudod mutatni? Emlékszik még rá valaki? Széles körben elterjedt és használja mindenki azóta is? Csak mert az Applenél 6s óta mindenhova bekerül, rendszerszinten ki van használva, és nagyon kevés app van ami egyáltalán nem használja. Gondolom Androidnál is pontosan ugyanígy van. (megsúgom: nem)
-
buvartacsko
addikt
válasz
Integrale #35 üzenetére
"Bivaly hardver, ami egy HD kepernyot hajt."
7Plus az FullHD, S8 esetében is lehet változtatni a felbontást és ahogy hallom érdemes is lejjebb venni mert képes recegni azért az is. A CPU ereje nem lesz kevesebb attól hogy milyen kijelzőt hajt, lásd ott van az iPad Pro, az enyhén nagyobb mint a HD és mégis viszi ez a ratyi Ax CPU...
"Taptic engine, ami azert kellett, mert a gombbal magyaraztak a vizallosag hianyat, egyebkent hasznalva gagyibb mint egy vibramotoros megoldas (elso dolgom, hogy kikapcsolom a visszajelzest) 3D touch eredendoen nem Apple kotodesu."
Könyörgöm mutasd meg hol mondta az Apple hogy azért nem vízálló mert gomb van rajta? Az elméleted ott bukik rohadt nagyot, hogy ennek ellenére a Power és Volume gombok mégsem kapacitívak...
A Taptic Engine a rendszerben számtalan helyen ad fizikai visszajelzést, ha lehúzod a Notification Centert, akkor érzed hogy koppant egyet odalent a lehúzott menü, ha listákat görgetsz (pl ébresztésnél) akkor is érzed hogy kattog, nem csak hangot ad, sokkal közelebb hoz ahhoz amit csinálsz. Az iránytűnél ahogy forogsz körbe körbe ott is érzed a kis apró kattanásokból hogy mi a szitu, ezek apróságok, mégis SOKKAL SZERETHETŐBB a telefon tőle.
"elso dolgom, hogy kikapcsolom a visszajelzest"
Az az érzésem, hogy az elsők között rinyáltál mikor eltűntek a nyomógombos/qwerty billzetes telefonok és így jajderossz hogy ninsc visszajelzés amikor lenyomsz egy gombot.
"A nagy kavak miatt valoban atlag feletti lesz az iPhone."
Mos már akkor véglegesen kijelenthetjük hogy csak a kijelző számít a Droid fanoknak, nem tudom, mit fogsz így fikkantani hogyha faltól falig kijelző lesz az iPhoneban is? Mi lesz így veled?
"Jo kamera az mese habbal, nem emelkedik a konkurencia fole."
Jaja, mese habbal, valóban szar a kamerája...
Ez egy ratyi szar 6s-el készült, sajnos hiába van jó kamerája valakinek, hogy ha valaki nem tudja használni mert egyáltalán semmi érzéke nincs a fotózáshoz.
Wireless toltes?
Majd ha megmutatod hogyan lehet használni töltés közben a telefont két kézzel ilyenkor akkor felőlem istenítheted, addig nem hiányzik.
"NFC?"
iPhone 6 óta, minden iPhoneban van NFC.
Ne adj isten bovithetoseg?
Mit szeretnél bővíteni? Én vettem egy 64GB-os telefont, és bőven elférek rajta mai napig, 2xGB szabad helyem van.
Ird le kerlek Apple szemuveg nelkul, hogy az iPhone aztan mitol olyan marha kulonleges. Az egykor innovator (lol), most sereghajto.
Az a baj hogy én kértem előbb, hogy írjátok le a többiek mitől olyan fene különlegesek, a nagy kijelző miatt egyedül?
-
buvartacsko
addikt
"Az Apple évek óta csak toporog, csepegtetve adagolja a kis fejlesztéseit, miközben vélhetően már rég megvan az iPhone 15 is."
Gondolom a többi gyártónak nincsen terve a következő évekre, minden évben feltalálják újra a spanyol viaszt, ja nem. Az S8 is csak az S7 továbbfejlesztése, de a kijelzőn kívül milyen hatalmas világrengető innovációt látsz?
"Középszerű kijelzőt szereltek az i7 -be is, ami már-már kínosan vacaknak számít minden téren."
Értem, szóval szerinted a fenti linkek alapján és amit élőben látsz: az iPhone 7-nek már már kínosan vacak szar kijelzőt raktak. LOL Komolyan nem bírom felfogni, hogy mit keresel az iPhone topicokba néha... már mondtam neked hogy vehetnél mást is, ha szerinted az iPhone egy rakás szar. Elmondom neked, attól, hogy az OLED gyönyörű szép, tényleg az, - az Apple is használja a Macbook Pro-ban meg a Watchban is, tehát gondolom sejted hogy képesek ők is felhasználni ezt a technológiát -, attól még az iPhone kijelzője nem lesz egy gagyi kínosan vacak valami.
"A 6S/7 kamerájától se ájulok el, sötétben jóval szebb képeket készít pl. az S7, S8 és a Pixel is."
Tényleg nagyon szép képeket készítenek, az más kérdés hogy az S7 látványosan torzít, az S8 pedig nem fejlődött látványosan az S7-hoz képest, mégsem rinyált senki hogy nincs fejlődés
Igazad van, lenyűgöző a Pixel kamerája.
(Nyilván tényleg nagyon jó képeket lő ez is, de ettől még mindig nem lesz SZAR vagy gagyi az iPhone kamerája... és nem lesz tökéletes sem a Pixel, mint láthatod ugyanannyi pénzért csak az optikai képstabit hagyták ki)
"Sajnos a készülék nem tudja se a gyorstöltést"
Sajnos tudja, iPad töltő kell hozzá és gyorsabban tölt sokkal, az más kérdés hogy ezzel gyilkolod az aksit.
"se a vezetékmentes töltést."
Szuper lenne, bár nem nevezném vezeték nélküli töltésnek, azt amihez ugyanúgy kell vezeték. Valamint töltés közben hogyan használod "vezeték nélküli" töltővel a telefonod? Legutóbb még nem volt para hogy az i7-et nem lehet tölteni zene hallgatás közben? Az viszont ok, hogy töltés közben nem használhatod csak ha rajta van a töltőn? Legyen benne, nem azt mondom, de nem deal-breaker.
"A jelenlegi iPhone felhozatal durván fapados a droidos csúcskészülékekhez képest."
Mit nem tudsz jelenleg megcsinálni ezen a szar fapados iPhoneon amit egy Galaxy S8-on igen?
-
buvartacsko
addikt
összességében jelenleg miben jobb szerinted egy S8 mint egy iPhone 7? a kijelzőt leszámítva.
"Nem tök mindegy, hogy kinek mi számít különlegesnek?"
de igen Benji, teljesen totálisan mindegy, ameddig be nem jön egy iPhone topicba hirdetni h jajdeszar és jajdeátlagos. ez egy szakmai fórum amennyire tudom...
-
buvartacsko
addikt
válasz
GoldhandRent #28 üzenetére
mégis több Samsungot adnak el...
hogy van ez? vagy van róla statisztika valahol hogy Magyarországon a lakosság legnagyobb része iPhone tulajdonos? link? mert nem hiszem hogy így van...
nem megyünk át a Merci meg a BMW topicba fikázódni? sok hülye agyatlan barom, nézd már menni M-es BMW meg AMG-s Merci van a piacon, biztos mindenki kihasználja és mindegyik pilóta!
mindig azt mondja itt mindenki hogy az Android sokkal szélesebb körben használható, sokkal több lehetőséggel bír, gondolom akkor akinél látok egy Androidos telefont az biztosan rendszergazda és fut a telefonján minimum egy ftpd, meg sshd, és torrent is megy, stb. vagy ott nem fordulhat elő hogy olyanok veszik meg akik nem értenek hozzá, és nem használják ki az összes képességét a telefonnak? legyen az akár egy 100 ezres Androidos Samsung?
miért téma ez még mindig?
-
buvartacsko
addikt
miért, szerinted miről érdemes beszélni most design és faltól falig terjedő témában? (értsd, én elismerem az S8-at, de ettől még az iPhone nem lesz szar. se átlagos) az LG G6-ról? vagy a Xiaomi Mix-ről? mert ugyebár ezek olyan széles körben elérhetőek. ja nem. nem, nem akarok balhét indítani, egyszerűen zavar amikor fasságokat beszélnek az emberek. továbbra sem tudom hogy ha az iPhone egy full átlagos telefon, akkor mi nem az? valaki megpróbálja elmagyarázni? mondjuk Te?
én minden nap, minden órájában használom a 3D Touchot, és baromira hiányzik mikor olyan telefont használok ami nem tudja ezt. ja persze, nagyon nagy baromság a Taptic Engine... hiszen sokkal jobb felhasználói élményt nyújt összességében, ez minden csak nem felesleges, emelett sokkal jobb érzés mint a többi telefon sima vibra motoroja. szóval ezek pl tök átlagos képességek? vagy pl a bivaly erős HW is az? a jó kamera is? akkor miért próbálják a Droidos gyártók másolni ezeket a funkciókat? nem értem.
azért megnézném Te melyik Magyarországon élsz, ahol átlagosnak számít hogy valakinek 2-300 ezer forintos okos telefonja van...
én átlagban 100 ezer alatti kategóriát látok a városban...
-
buvartacsko
addikt
nézd meg a hardvert, 3d touch, taptic engine stb stb stb stb, mai napig brutáilsan erős CPU, iOS ami csak az Apple készülékeire van stb stb stb stb. nem tudom, hogy neked ezen mit kell magyarázzak amúgy.
nem tudtam hogy ha bemegyek a Lidlbe és leveszem a polcról az 5 ezer forintos átlagos Alcatelt, akkor mindent tudni fog amit egy iPhone 7.
nem tudom, de eddig az volt, hogy hardverben le van maradva az iPhone, én nem így látom, a 6s mai napig képes felvenni teljesítményben bármi mással a piacon, eddig ezen ugrált minden Droid huszár, most meg le se fossuk a hardvert, ha oda van b*szva egy nagy előlapi kijelző, akkor hirtelen különlegesen atom szuper lesz az adott telefon, teljesen mind1 ha egy ZTE Blade hardvere van benne, de nagy és csillog!!!444
vagy pl a Galaxy S8 a kijelzőn kívül mitől olyan fene módon különleges? meg tudja valaki mondani? ja tudom, értesítési led!
-
buvartacsko
addikt
válasz
tothmaxy182 #17 üzenetére
így van, az Apple telefonjai mindig tök átlagosak.
-
buvartacsko
addikt
én meg azokat sajnálom akiknek fingjuk sincsen hogy miről beszélnek.
"Ilyen fullkijelzős ábrándképek voltak korábban is, hogy mekkora innováció lesz...mindenki várta a nagy durranást....aztán lett 5S-ből 5SE."
sose várt senki teljes kijelzős iPhone SE-t.... (nem 5SE, hanem SE)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HPE ProLiant DL380 Gen9 12LFF 2U rack szerver, 2x E5-2680v3, 64GB RAM,10G, ÁFA-s számla, garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest