- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
-
7Heads Drago
veterán
Huha ezzel tényleg jól megmondtad. Azért ne hasonlítgasuk már az asztali monitorokat egy telohoz. Ott elégé könnyen ki lehet szúrni a laggolást. Elégé nagy a kijelző, jó esetben kitölti a látóteredet. Egy telo erre max VR-ben képes. Mellesleg ez sztem 5 év múlva se fog változni. Ahogy nő a hardver ereje, pont ugyanúgy fog a nőni a szoftver igénye rá. Ha nem így lenne sose vennék meg az új csúcs hardvereket.
-
7Heads Drago
veterán
Sztem nagyon maximalisták vagytok.
Én nem veszek észre akadást a honoron. Pedig biztos van, ha az S8-on is van. A lányom Redmi 3 pro-ján már van, de ott meg az akku üzemidő mindent visz.
A lányom most lett középiskolás. Kellett neki egy telo. A suliban sokaknak iPhone van, azt mondta neki is az kellene. Én meg mondtam neki, hogy amíg nekem nem lesz neki se. És amennyi pénze volt rá nem is futotta volna. Ezt kapta újonnan. Most ott tart a helyzet hogy az osztályból 4-5 fő kéregeti tőle a telot nap közben, mert az övéké lemerül és nincs elég konnektor a teremben. Az övé még ha egy kicsit lassabb is sose merül le. És lás csodát van köztük iPhones is. Kár hogy egyik iPhone se tud 3-4 napos üzemidőt. Se 8-10órás sot-ot. -
<Lacy85>
addikt
Ha nem nézem a Samsungot, akkor igazából nem néz ez ki rosszul. Csak amellett van ilyen ócskavas fílingje.
Engem igazából csak a jack hiánya tart vissza, meg az, hogy a lightning kábelek nem arról híresek, hogy bírják a strapát. Az átalakítósdi meg...ááááhhh.Amúgy jut eszembe. Teló színtől függetlenül csak fehér füles jár hozzá? Minden videóban azt láttam.
#235: Lehet az lesz, mert még mindig csak a "húúha" faktor hajt, ugyanis kutya baja a másfél éves z3-nak. Nem életbevágóan fontos a csere.
#236: Nem hiszem, hogy megbánnám a vételt, szóval tuti nem menne eladásra.
-
7Heads Drago
veterán
Nálunk van még olyan iPhone fan a családban akinek az újra nem futja. 4s van neki. Ott azért már lehet sok gond.
Sztem ne bántsuk se a vakokat, se a színvakokat.
buvartacsko se lesz mar köztünk sokáig. Ez már csak felesleges vagdalkozás. Senki se fikázott. Mi csak az értéktöbbletet vitatjuk. Sőt nem emlékszek hülyézésre se.
De ellenben te elég sok jelzőt használtál. Ez nyilván nem az ios része. Viszont ha olyan a billentyűzet mint a droidos teloké, akkor sajnos egy idő után magától dobálja a trágár szavakat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Vicces videók
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest