Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lacy6

senior tag

válasz Cathfaern #287 üzenetére

Ebből csak a rendszer ami tényleg érv.
    Azért akármelyik felsőkategóriás droidot nézzük anyaghasználat és összeszerelés terén legalább ott van mint az Iphone. Mégis mi miatt emelkedne ki az Iphone??

• Lacy6

senior tag

válasz _cHAos_ #285 üzenetére

Az én környeztembe ezt tapasztaltam.
    De utána még megbeszéltük, hogy annak is ésszerű megvásárolni az Iphone-t aki már erre rendezkedett be.
    Van neki otthon több apple terméke, meg sok alkalmazást megvásárolt.
    Gyakorlatilag ami probléma szerintem az Iphone esetében, hogy semmiben nem emelkedik ki, és mégis drágább mint a konkurens csúcsdroidok. Sőt inkább azt mondom, hogy kamerába, kijelzőbe, üzemidőbe még le is van maradva. A rendszer sebessége tetszetős, de mostanra eljutottunk oda, hogy igazából az android sebessége is simán jó. Magyarul majdnem hogy nem is tudok mondani olyan érvet ami miatt ezt válaszottam volna. Talán a rendszer ami miatt picit elgondolkodik az ember. DE amikor megnézi az ember az árát akkor azt látja hogy nemhogy olcsóbb, még dárgább a telefon. Akkor gondolkodtam, el hogy de miért drágább egy olyan telefon ami nemhogy nem tud többet, de még gyengébb is kamerába, üzemidőbe és kijelzőbe is.
    Én ezt nem értem....

• Lacy6

senior tag

válasz buvartacsko #164 üzenetére

Hál Istennek az usb nincs tiltva. Azt hiszem még suliba az is tiltva volt.
    Nálam is szokott lenni pendrive amit hurcibálok, csak azzal pont az a gond hogy néha otthon marad.
    A kábel meg fixen itt van gép mellett, az nincs mozgatva. Így néha ezzel oldom meg.
    Én ezt érzem amúgy az egész IOS folyamán amit olvasok, hogy sok mindenbe korlátozzák az embereket.
    Gondolom az se véletlen hogy 10 Iphone tulajból 9-nek a gyári csengőhang van beállítva.
    Biztos meg lehet oldani csak nem kényelmes.

• Lacy6

senior tag

válasz vicze #162 üzenetére

Jah értem. Akkor ez még egy kis plusz számomra hogy maradtam az androidnál.
    Van olyan szitu is, hogy idejönnek laptoppal és egy terjedelmes modell fájlt kell átmásolni hozzám, amit nem fogad a levelező program. Akkor jön az hogy oké pendrivera átmásolni és úgy az én gépemre. Csak pont amikor ez van, akkor nincs sehol egy pendrive :D Na ilyenkor mondom, hogy teló kábel nálam van, mert néha szoktam itt is tölteni és már kész is a rögtönzött pendrive, mindeféle program telepítése nélkül.
    Mint írtam a hálózat nagyon lassú így fájlmegosztóra kín kivárni amíg felmegy majd lejön a modell fájl.
    Kár, hogy ehhez még mindig program kell az Iphonenak

• Lacy6

senior tag

válasz buvartacsko #160 üzenetére

Értem. Szóval aki egyszer már beruházott ezekre annak nem éri meg váltani.
    Nyilván ez fontos szempont és teljesen megértem.
    Én azért jobbnak látom a mostani helyzetbe inkább a google rendszerét kiépíteni, meg onnan nagyobb a készülékválaszték is ami mind kompatibilis egymással.
    És jelentősen olcsóbban megúszod.
    Persze ezt még korábban nem lehetett tudni hogy ekkorát ugrik az android összességébe.
    Én mondjuk ennyire nem élek a digitális világba hogy ennyire összehangoljam a cuccaimat, pedig lenne rá lehetőségem. Csak lusta vagyok még beállítani is :P

• Lacy6

senior tag

válasz buvartacsko #157 üzenetére

De jó neked. Akkor ezek szerint ezt még még mindig nem oldották meg tökéletesen.
    Sajnos ezek a magyar cégek semmire nem akarnak pluszba költeni amíg az irodista valahogy megoldja.
    Hoztak be egy 8 évvel ezelőtt is 30 ezres kompkat gépet, azzal sokra nem megyek :)
    Akkor végképp nem értem, hogy miért drágább ez a készülék ami kevesebbet tud. :((
    Talán az miatt, mert amíg ennyien megveszik nincsenek rászorulva, hogy olcsóbban adják?
    Sokan amúgy csak megszokásból veszik, meg félnek hogy nem tudnának átállni androidra, pedig ha azt meg tudták tanulni akkor a másik rendszer is sikerül.
    Amúgy nem rossz telefon az iphone csak összességbe lemaradt egy picit és még mindig drágább, ezért furcsa ez az egész.

• Lacy6

senior tag

válasz buvartacsko #154 üzenetére

Csak fotókat vagy pdf, world fájlokat is?
    Árajánlatokat adok, így ezeknek a fájloknak a mozgatása is néha szükséges.
    Te nem úgy látod ahogy leírtam?
    Miért veszi meg az ember drágábban az almás készüléket?

• Lacy6

senior tag

válasz buvartacsko #150 üzenetére

Én most vettem új telefont és kicsit körbe jártam ezt a dolgot.
    Gyakorlatilag ami probléma szerintem az Iphone esetében, hogy semmiben nem emelkedik ki, és mégis drágább mint a konkurens csúcsdroidok. Sőt inkább azt mondom, hogy kamerába, kijelzőbe, üzemidőbe még le is van maradva. A rendszer sebessége tetszetős, de mostanra eljutottunk oda, hogy igazából az android sebessége is simán jó. Magyarul majdnem hogy nem is tudok mondani olyan érvet ami miatt ezt válaszottam volna. Talán a rendszer ami miatt picit elgondolkodik az ember. DE amikor megnézi az ember az árát akkor azt látja hogy nemhogy olcsóbb, még dárgább a telefon. Akkor gondolkodtam, el hogy de miért drágább egy olyan telefon ami nemhogy nem tud többet, de még gyengébb is kamerába, üzemidőbe és kijelzőbe is.
    Én ezt nem értem....

Amúgy csak egy gyors kérdés. Nálam munkahelyen néha sokat kell fényképezni és mivel ipartelepen vagyunk iszonyat szar a Wifi és sokan vagyunk rajta. Fel kell tennem számítógépre a képeket valahogy kábellel, de a rendszergazda ritkán van itt és nincs telepítési engedélyem a számítógépre. Meg tudom azt csinálni Iphoneal, hogy rádugom a gépre a kábelt és mindenféle telepítés nélkül oda-vissza másolok fájlokat?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés