Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
Sajnos mivel nem csak én használom, valaki mindig rányom. És ugye minden áldott nap megkérdezi. Külön fegyveres őrt meg ezért csak nem állítok mellé. A letöltést persze amint meglátom mindig kukázom, de sokra nem megyek vele.
Azért az is vicc, hogy ahhoz képest hogy milyen jó kamerák vannak az iPhonekba, az iPadoké vicc. A hangszóró se nagy durranás. Air 2-t persze nem próbáltam még. -
-
-
<Lacy85>
addikt
Nem, nem garantálja, de valahogy nem érzem olyan megerőltetőnek 1,5-2 évente fél órát rászánni egy android újrahúzásra (Azért írtam másfél évet, mert ennyi idős a teló, és épp tegnap húztam újra
Most megint olyan, mint új korában)
Nem kell félreérteni, még mindig nem rosszak az Apple cuccok, csak ez a csőlátás, amit a kolléga művel...
Van pro és kontra oda-vissza, de egyik sem jobb semmiben, mint a másik (vagyis ha csak a telefont nézzük, akkor de, jelenlegi állapotában fényévekkel előrébb jár az Android vonal), mindössze szokás / megszokás kérdése. -
7Heads Drago
veterán
Ebben azért van igazság. Viszont ha minden igaz 2 év után az akkud amúgy gallyra megy. Nekem a Honor 6 is így járt. Akkor váltottam 8-ra. Én sebesség tekintetében nem éreztem kevésnek azt se. Persze nyilván lassabb volt az újabb teloknál, de nem szoktam stopperolni mi hogy indul.
Az akkucserét meg amilyen árak vannak az Applenál, nem hiszem hogy sokan vállalják. A Kínából rendelt akkukat meg felejtsük el.
buvartacsko: Erre nem válaszoltál.
Te most egy 7plus-hoz hasonlítasz egy középkategóriás droidos telohoz? Gratula Tényleg kened vágod a droidos témát.
Ha esetleg egy felső kategóriás telot veszel alapul mint pl a S7, vagy S8 kezd el mesélni nekem azt hogy hol rosszabb a kamerája, vagy az összeszerelési minősége? De pl Az Lg V20-as audioban igen csak mindent felül múlt amikor kiadták, még a te 6s-edet is. -
Tibee86
nagyúr
Miben, meg kivel? Ez megint ugyanolyan semmilyen duma mint az előző volt.. Komolyan ennyire futja csak, hogy "nem lát az ájfonon túl", meg a "kár belétek", "az ablaknak is érvelhetnék"? Próbálj már meg kicsit komolyabban kommunikálni (ha már az érvelés semmilyen szinten nem megy), ne egy 10 éves szintjén aki ilyen kommentek után büszkén hátradől, hogy de megmondtam.
Hozzá se szóltam a cikkhez meg az itt folyó cicaharchoz, csak annyit ferdítesz minden topikba, hogy nehéz megállni már. És neked valaki még topikgazda rangot adott...skitter: Nem látsz túl az ájfonon ilyen egyszerű, húzd ki a homokból a fejed és akkor látni fogod. 5S-sen minimum fél percet kell várni rá, ha az i7-en is másodperceket.
-
Tibee86
nagyúr
Tanuld meg használni, vagy cseréld le az i4-et újabbra, annál elhiszem a másodpercekig tartó felállást.
Ez még új tőled, nem lőtted el egyik iPhone topkiba se, de inkább tűnik csak sima trollkodásnak.
Kár, hogy lemaradtam a topik elejéről, ahogy látom a jó kommentek már ki lettek törölve. -
-Skylake-
addikt
Bocsi elirtam, tehat az I7+-t hasonlitom a sima S8-al , mert azok a parok meretben. Igy fair. Ahogy a kozepso modellt veszem alapul nem a 32gb-set, mert bar az S8 nem 128 csak 64, a ketto kozti difi brutto 8ezer forint, ha erted a celzast. Tehat a fair osszehasonlitas a 340K-s I7+ vs 249K-s S8 (+10K ha nagyon hozza akarod adni a 64es sd arat) es akkor itt a 100ezer.
-
buvartacsko
addikt
"Az Apple évek óta csak toporog, csepegtetve adagolja a kis fejlesztéseit, miközben vélhetően már rég megvan az iPhone 15 is."
Gondolom a többi gyártónak nincsen terve a következő évekre, minden évben feltalálják újra a spanyol viaszt, ja nem. Az S8 is csak az S7 továbbfejlesztése, de a kijelzőn kívül milyen hatalmas világrengető innovációt látsz?
"Középszerű kijelzőt szereltek az i7 -be is, ami már-már kínosan vacaknak számít minden téren."
Értem, szóval szerinted a fenti linkek alapján és amit élőben látsz: az iPhone 7-nek már már kínosan vacak szar kijelzőt raktak. LOL Komolyan nem bírom felfogni, hogy mit keresel az iPhone topicokba néha... már mondtam neked hogy vehetnél mást is, ha szerinted az iPhone egy rakás szar. Elmondom neked, attól, hogy az OLED gyönyörű szép, tényleg az, - az Apple is használja a Macbook Pro-ban meg a Watchban is, tehát gondolom sejted hogy képesek ők is felhasználni ezt a technológiát -, attól még az iPhone kijelzője nem lesz egy gagyi kínosan vacak valami.
"A 6S/7 kamerájától se ájulok el, sötétben jóval szebb képeket készít pl. az S7, S8 és a Pixel is."
Tényleg nagyon szép képeket készítenek, az más kérdés hogy az S7 látványosan torzít, az S8 pedig nem fejlődött látványosan az S7-hoz képest, mégsem rinyált senki hogy nincs fejlődés
Igazad van, lenyűgöző a Pixel kamerája.
(Nyilván tényleg nagyon jó képeket lő ez is, de ettől még mindig nem lesz SZAR vagy gagyi az iPhone kamerája... és nem lesz tökéletes sem a Pixel, mint láthatod ugyanannyi pénzért csak az optikai képstabit hagyták ki)
"Sajnos a készülék nem tudja se a gyorstöltést"
Sajnos tudja, iPad töltő kell hozzá és gyorsabban tölt sokkal, az más kérdés hogy ezzel gyilkolod az aksit.
"se a vezetékmentes töltést."
Szuper lenne, bár nem nevezném vezeték nélküli töltésnek, azt amihez ugyanúgy kell vezeték. Valamint töltés közben hogyan használod "vezeték nélküli" töltővel a telefonod? Legutóbb még nem volt para hogy az i7-et nem lehet tölteni zene hallgatás közben? Az viszont ok, hogy töltés közben nem használhatod csak ha rajta van a töltőn? Legyen benne, nem azt mondom, de nem deal-breaker.
"A jelenlegi iPhone felhozatal durván fapados a droidos csúcskészülékekhez képest."
Mit nem tudsz jelenleg megcsinálni ezen a szar fapados iPhoneon amit egy Galaxy S8-on igen?
-
buvartacsko
addikt
összességében jelenleg miben jobb szerinted egy S8 mint egy iPhone 7? a kijelzőt leszámítva.
"Nem tök mindegy, hogy kinek mi számít különlegesnek?"
de igen Benji, teljesen totálisan mindegy, ameddig be nem jön egy iPhone topicba hirdetni h jajdeszar és jajdeátlagos. ez egy szakmai fórum amennyire tudom...
-
buvartacsko
addikt
miért, szerinted miről érdemes beszélni most design és faltól falig terjedő témában? (értsd, én elismerem az S8-at, de ettől még az iPhone nem lesz szar. se átlagos) az LG G6-ról? vagy a Xiaomi Mix-ről? mert ugyebár ezek olyan széles körben elérhetőek. ja nem. nem, nem akarok balhét indítani, egyszerűen zavar amikor fasságokat beszélnek az emberek. továbbra sem tudom hogy ha az iPhone egy full átlagos telefon, akkor mi nem az? valaki megpróbálja elmagyarázni? mondjuk Te?
én minden nap, minden órájában használom a 3D Touchot, és baromira hiányzik mikor olyan telefont használok ami nem tudja ezt. ja persze, nagyon nagy baromság a Taptic Engine... hiszen sokkal jobb felhasználói élményt nyújt összességében, ez minden csak nem felesleges, emelett sokkal jobb érzés mint a többi telefon sima vibra motoroja. szóval ezek pl tök átlagos képességek? vagy pl a bivaly erős HW is az? a jó kamera is? akkor miért próbálják a Droidos gyártók másolni ezeket a funkciókat? nem értem.
azért megnézném Te melyik Magyarországon élsz, ahol átlagosnak számít hogy valakinek 2-300 ezer forintos okos telefonja van...
én átlagban 100 ezer alatti kategóriát látok a városban...
-
buvartacsko
addikt
nézd meg a hardvert, 3d touch, taptic engine stb stb stb stb, mai napig brutáilsan erős CPU, iOS ami csak az Apple készülékeire van stb stb stb stb. nem tudom, hogy neked ezen mit kell magyarázzak amúgy.
nem tudtam hogy ha bemegyek a Lidlbe és leveszem a polcról az 5 ezer forintos átlagos Alcatelt, akkor mindent tudni fog amit egy iPhone 7.
nem tudom, de eddig az volt, hogy hardverben le van maradva az iPhone, én nem így látom, a 6s mai napig képes felvenni teljesítményben bármi mással a piacon, eddig ezen ugrált minden Droid huszár, most meg le se fossuk a hardvert, ha oda van b*szva egy nagy előlapi kijelző, akkor hirtelen különlegesen atom szuper lesz az adott telefon, teljesen mind1 ha egy ZTE Blade hardvere van benne, de nagy és csillog!!!444
vagy pl a Galaxy S8 a kijelzőn kívül mitől olyan fene módon különleges? meg tudja valaki mondani? ja tudom, értesítési led!
-
vicze
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA® driverek topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest