Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Locutus

veterán

válasz BobTail #709 üzenetére

Engem pl kifejezetten irritál az utóbbi évek üveg/fém hypeja... Ahány telefont fogdostam eddig, mind szar volt ergonómiailag. Hideg, éles, szögletes, karcolódik stb. Én örülök neki, hogy legalább a microsoft nem ugrott rá erre a vonatra.
    Az első ilyen példa még anno a Z2 volt, amit a Note3 telefonommal hasonlítottam össze. Olyan érzés volt, mintha nehezebb lenne a Z2, holott a mérlegen pár grammal még kevesebb is volt. Egyszerűen az üveg, és a szögletessége miatt baromi szar volt a fogása. Egy időben az S6 edge+ra voltam ráindulva, de miután megtapogattam, azt is el kellett vetnem, mert idegesítően éles a széle a lekerekített kijelző miatt, egyszerűen rossz a fogása, ráadásul a hátuljából a kamera nagyon ocsmányul kitüremkedik a sík üveg miatt. Ez egyébként a másik vesszőparipám, hogy 2015-ben miért kell 10-ből 9 telefonon kitüremkedni a kamerának... nem igaz hogy ezt nem lehet megoldani. És ez sajnos igaz a 950-ekre is. Bár itt abban reménykedek, hogy egy jó bőrös hátlappal ez is síkba hozható.

Új hozzászólás Aktív témák