- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
A keret tényleg kellemetlen volt fektetett nézetben a 930-on (ha hosszabb ideig úgy tartottam, pl pdf olvasásakor), nekem most egy samu A5-ösöm van, ez unibody fém házas és itt kis tálcákon kell berakni a sim-et és a microsd-t, ez tényleg nem olyan elegáns, de talán így jobban egyben van és jóval vékonyabb is (6,7 mm), ami nagyon kellemes. A 930 nálam nem kopott meg egy év alatt, pedig nem volt rajta tok (fehér volt), a kereten volt pár kisebb sérülés (harapásnyomok
), elég puha anyagból készítették, a mostani mobilomon még nincs ilyen sérülés se, pedig ezt is hozzápattintottam már párszor dolgokhoz. A szépség tényleg relatív, de azért na... messze szebb szerintem a 930 és valószínűleg több embernek tetszik ez, mint a 950. Nem túl sok az alsó káva?
Eddig a fém keretet dicsérték a népek, most, hogy ez már nincs meg, hirtelen rossz lett, mi?Melegedésről annyit, hogy az a 930 hibája volt, nem nagy kunszt, hogy végre nem forrósodik a csúcs Lumia, az soc feljebb került vagy még mindig ott van jobb alul, ahol az ember fogja a kicsikét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Windows 11
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest