Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Burt1793

veterán

válasz BobTail #709 üzenetére

A keret tényleg kellemetlen volt fektetett nézetben a 930-on (ha hosszabb ideig úgy tartottam, pl pdf olvasásakor), nekem most egy samu A5-ösöm van, ez unibody fém házas és itt kis tálcákon kell berakni a sim-et és a microsd-t, ez tényleg nem olyan elegáns, de talán így jobban egyben van és jóval vékonyabb is (6,7 mm), ami nagyon kellemes. A 930 nálam nem kopott meg egy év alatt, pedig nem volt rajta tok (fehér volt), a kereten volt pár kisebb sérülés (harapásnyomok :D), elég puha anyagból készítették, a mostani mobilomon még nincs ilyen sérülés se, pedig ezt is hozzápattintottam már párszor dolgokhoz. A szépség tényleg relatív, de azért na... messze szebb szerintem a 930 és valószínűleg több embernek tetszik ez, mint a 950. Nem túl sok az alsó káva?
    Eddig a fém keretet dicsérték a népek, most, hogy ez már nincs meg, hirtelen rossz lett, mi? :D

Melegedésről annyit, hogy az a 930 hibája volt, nem nagy kunszt, hogy végre nem forrósodik a csúcs Lumia, az soc feljebb került vagy még mindig ott van jobb alul, ahol az ember fogja a kicsikét?

Új hozzászólás Aktív témák