- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darda Csabi
tag
Pont azért lehet választani, hogy mindenkinek jó legyen, a nyugdíjas minek vegyen 64 GB-osat, ha úgysem használná, ugyanígy fordítva. Van mindegyikre példa és ellenpélda. Mindenki azt vegye amit jónak lát....
-
Zolik
senior tag
ezt ne kemem mond baszod! én csak az itteni teszt melletti árat néztem. aki mellé lőtt az a mobilarena.
lényeg hogy a megjelenés napját itthon sehogy se tudtad volna megvenni olcsóbban, hogy utána megjelent és olcsóbb lett az már hidegen hagy, a ti okoskodásotokkal együtt!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
Szakiii
addikt
Persze én ezzel egyetértek, csak azzal nem hogy 8 gb elég lehet bármire is bővítés nélkül. Ahogy írtad is munkára is kevés, filmezésre is kevés, játékra akkor lehet elég ha ilyen 40-50 megás játékokkal játszol. Videozásra se éppen elegendő, konkrétan ilyen kategóriás telóba nevetséges bővíthetőség nélkül, persze egy olyan telóba ami nem tud hd-ben videot felvenni, és a kijelzőjén felesleges jobb minőségű videókat lejátszani és/vagy munkára nem a legjobb ott elég lehet.
G2-n is kevés lenne a 16 gb ha nem lenne megoldás a bővíthetőségre, pl én szoktam filmet nézni telón ha utazok haza a vonaton és mindig pendriveról megy a film 1080p-be amire persze nincs szükség mert 720p is tökéletes de ha már tudja és van hely miért ne?
Lényeg a lényeg ezekbe a telókba 8-16 gb kevés, ha már csak minimálisan is több igényed van a fb-nál és angry birdsnél.
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
Emlekszem a cikkre, az ar miatt nem kapott `AJANLOTT` plecsnit, amit igazsagtalannak tartottam- tartok, mert nem hivatalos arat neztek, hanem szurkeimportosat.
Az Apple altal arult modellek tobb tizezerrel kevesebbe kerultek, mint amit a GSM bolt arult..
Szoval, ha nem hivatalos forrasbol vasarolt telefont agyonarazva kaptak meg tesztre, ez alapjan mondtak, hogy draga. Ez nem teljesen fair...Az ilyen lehuzos ceget, mint a fent emlitett GSM bolt, pedig jol megbuntetnem, mert nem hinnem, hogy egy forintnyi adot is fizettek az eladott keszulekek utan..
-
-
Xero
nagyúr
Fogalmak nélkül vagy. A VIP-Phone a szürke importos ilyen-olyan készüléket biztosította.
A mindenkori hivatalos árat az apple.hu-n találod, ami megjelenés óta nem változott.szerk: Mellesleg kintről nem is tudod rendelni, csak és kizárólag az itthoni oldalon. Erre pedig semmilyen költség nem jön. Szóval marhaságokat hordtál össze.
[ Szerkesztve ]
-
Zolik
senior tag
Na ez a bullshit.
Mikor kijött a teszt [link] direkt megnéztem a "A tesztkészülék a VIP-Phone jóvoltából jutott el hozzánk. Vásárláshoz kérem, kattintson ide!" részt és 280e Ft volt.
Hogy az amcsi shop hány dollárért adja totál hidegen hagy. Ráadásul ha kintről rendeled még rájön egy rakat költség.'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
edward2
addikt
válasz
kazsmerlaca #129 üzenetére
Mert a szutykos gyártók rákényszerítik az akaratukat az emberekre és ilyen ócska megkötésekkel próbálják eladni majd a következő évi terméket.
-
hallador
addikt
válasz
Megfogtad a lényeget ecsém, mint Jonathan Ive a nyavalygást. Amin 8 GB van beépítve azok a telcsik 90%-ban mSD foglalattal is rendelkeznek. Ezt kihagytad, ja és minimum a felébe kerül, vagy még olcsóbb mint az 5C ja ez is elmaradt....
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
válasz
Azért adnak el sok telefont 8Gb memóriával, mert ebből a fajtából van a legtöbb... 16Gb már általában a felsőkategória alja, középkategória legteteje, az utóbbiból többnyire nincs is nagyobb tárhellyel szerelt változat.
A 4Gb memóriával szerelt telefonokat is sokáig el lehetett adni, mert nem volt jobb általában. Nagy különbség, hogy muszájból veszik az emberek, vagy azért mert tényleg elég nekik![ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
WinPho
senior tag
válasz
Ahha.. Tehát szerinted nem vagyok normális, mert nem férek el 8 gigán? Kettő nagy játék, oszt lőttek a maradéknak. Akiknek elég manapság a 8 giga azok a telefont telefonnak használják.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Kasya
nagyúr
válasz
...mert olcso.
-
hallador
addikt
válasz
Dilikutya #127 üzenetére
Nálam a rendszer (Nem Samsung) 5,4 GB helyet ír mint telepíthető terület, most 4.3-as gyári Android van fenn, ezelőtt kb 100 MB-al volt több, amúgy a frissítés előtti verzió volt fenn (An 4.1.2) szóval ezért nem értettem a dolgot. De ok így már értem.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Dilikutya
félisten
válasz
hallador #125 üzenetére
Samsung Galaxy Trend 4Gb - kb. 2Gb a rendszer.
Samsung Galaxy SIII Mini 8Gb - 4Gb a rendszer.
Mindkettőnél 4.1.1 az alap, ugyanazzal a Touchwiz felülettel. A Trendből pár funkció hiányzik, amiknek hardveresen sem adottak a feltételei, de ez nem indokolja az eltérést.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nemlehet
őstag
válasz
hallador #125 üzenetére
Mondjuk ez nem teljesen igaz, hogy nem lehet SD kártyára telepíteni.
Egyrészt lehet, root-al.
Másrészt a nagy méretű programoknál egy csomó mindent az SD kártyára pakol. (obb mappa pl). Rengeteg nagy méretű játék úgy van felrakva, hogy telepít kb 100 mb-t a store-ból, aztán leszed még 1 gigát indításnál az SD kártyára. A navigációk is tudtommal képesek a memóriakártyán tárolni a térképeket, legalábbis az általam használt Sygic igen. Nekem legalábbis nem fogyott még el a hely a 4 GB telómon mert van benn egy 32 gigás memóriakártya és oda pakolgathatnak meg telepíthetnek a programok. De lehet ez nem minden gyártónál van így, nekem Xiaomim van root nélkül. De az előző telómnál szinte kötelező volt a L2SD, mert 160 mega belső tárhelyre valóban nem lehetett elférniNokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
hallador
addikt
válasz
Dilikutya #122 üzenetére
Elég 8Gb. Valakinek biztosan. Csak anyázás helyett be kéne látni. Az egyedüli gond az árral van. Pár éve nem volt gond, hogy nem lehetett bővíteni, de ma ebben az árszegmensben 8Gb bővíthetetlen tárhely édeskevés. Ez az egy baja van a telefonnak. Itt szállt el végképp az ár-érték aránya.
+ 1
De mondom, más gyártó se különb. Én direkt rákérdeztem a Samsungnál, lesz-e valaha lehetőség SD kártyára programot telepíteni. Nem, mert a belső tárhely ma már elég nagy.
Ez ok, de nem csak Samsung van, pl nekem is van egy Xperia SP telefonom 5,8 GB-ra tudok telepíteni, plussz 64 GB mSDHC is mehet bele. Valamint az 5C árkategóriájában nem nagyon kapsz olyan Androidot, amiben nem minimum 16/32 GB beépített memória van, nem összehasonlítható, a két kategória, mert Androidból csúcsmodellt lehet venni egy 5C árából. Itt nem a telepíthető programokkal van a gond, hanem azzal, hogy nehogy már annyira idiótának nézzék az embereket, hogy egy ilyen rohadt drága telefonhoz, csak azért kelljen egy felső kategóriás net előfizetés mert a gyártó nem normális.
Android is fura jószág, a 4gb-os telefonon is a tárhely felét foglalja el ugyanaz a verzió, meg a 8Gb-os telefonon is (nem egyforma típusról van szó, de nem hiszem, hogy az sokat befolyásolna).
Ezt kifejthetnéd, mert nálam nem így van!
(#124) Dilikutya
+ 1
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz
nemlehet #123 üzenetére
Érdemes lenne beszélni a flash memóriák árairól is, azok közt mennyi különbség van.
Amúgy aranyos dolog a felhő, meg a 3G, 4G, LTE stb. hangzatos varázsszavak, csak épp szabhatod az egészet, mert még a 3G lefedettség is a béka segge alatt van itthon.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
nemlehet
őstag
Mindenekelőtt megkövetem magam havi 20 nap akart lenni, nem heti
De azért remélem mindenki értette miről van szó.
Azt elárulod, hogy milyen neted van? Mert nem hinném, hogy ez 3 gigába belefér.... Én pont leírtam, hogy nekem pl 3 giga felhőből csak zenehallgatással elmenne havonta és még semmi mást sem csináltam. És szó sem volt losslesről, meg sorozatról, csak gagyi minőségű mp3-ról. Ahhoz, hogy a felhőt normálisan tudja használni az ember napi szinten, szerintem alsó hangon ennek a triplája kéne, de inkább 15 giga körül. Akkor azt mondom kompromisszum mentesen kiváltható a tárhely.
Amúgy meg nagyon tuti indokokat mondanak itt, hogy miért elég a 8gb.... De mind úgy kezdődik, hogy nincs rajta/nem használ ezt meg azt... Persze, nekem 0 litert fogyaszt a kocsim, mert ki van szedve belőle a motor., nem értem másoknak miért drága a benzin, nekem simán belefér a költségvetésbe. Azért ne játszuk már a hülyét....
Amúgy meg tényleg nem a 8 GB-vel van a baj alapvetően, mert elfogadható a kompromisszum HA a vételár indokolja. A kínai meg alsó kategóriás droidoknál azért tekintünk el a kis (4-8 GB) tárhelytől mert az áruk is olyan. Az 5C ára nem olyan, 40 dollár különbség minden csak nem kárpótlás... Arról nem is szólva, hogy mondjuk mennyi a 32 és 64 gigás közötti különbség? Nah kb akkora engedményt illene adni.Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
Dilikutya
félisten
Elég 8Gb. Valakinek biztosan. Csak anyázás helyett be kéne látni. Az egyedüli gond az árral van. Pár éve nem volt gond, hogy nem lehetett bővíteni, de ma ebben az árszegmensben 8Gb bővíthetetlen tárhely édeskevés. Ez az egy baja van a telefonnak. Itt szállt el végképp az ár-érték aránya.
De mondom, más gyártó se különb. Én direkt rákérdeztem a Samsungnál, lesz-e valaha lehetőség SD kártyára programot telepíteni. Nem, mert a belső tárhely ma már elég nagy. Android is fura jószág, a 4gb-os telefonon is a tárhely felét foglalja el ugyanaz a verzió, meg a 8Gb-os telefonon is (nem egyforma típusról van szó, de nem hiszem, hogy az sokat befolyásolna).
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Touch-ko
őstag
Te azon kivul, hogy hulyesegeket irkalsz es kiforgatod a szavaimat, van valami celod, hogy idejarsz irkalni?
"Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga"
-arra amire nehanyan hasznaljak arra teljesen eleg. Vagy esetleg Te tisztaban vagy azzal, hogy az emberek mit tesznek a 8Gb-s iPhone-jaikra? Evekkel ezelott testveremnek volt egy 8Gb- 3GS-e. Meg karacsonyra vettem neki. Neki eleg volt par evig. Most 5S-t hasznal, tehat szerette, elegedett volt vele.."Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga."
-mutasd meg hol IRTAM a fenti kijelentesedet! Esetleg azt magyarazd el miert irtad ezt, mert en nem mondtam, hogy mindenre eleg, foleg, hogy mindenkinek.. Orulnek, ha arra reagalnal amit leirok, nem pedig arra amit odakepzelsz.
Egy szoval sem mondtam, hogy eleg, de az emberek egy resze megveszi. Ok nem filmeket, zeneket, nagy jatekokat tesznek a telefonjaikra. Mi ebben olyan rohadt bonyolult?
Ha mas dobna ki mit tennek? Semmit, egyszeruen nem erdekelne, eppen ezert nem is mennek oda es nem csinalnam azt amit itt most TE!
Neked nem eleg, akkor ne vedd meg. Sot ne is vegyel iPhone-t, mert nem neked valo. Hasznalj androidot, mert megerdemled!
-
Xero
nagyúr
Szerintem meg akkor a normális felhasználónak van normális mobilnetje.
Hallgatok zenét, de nem szorítom be magamat 16-32-64GB-ra, hanem van Spotify, iTunes Radio és az otthoni teljes lossless gyűjteményemet is elérem mindenhol. Egy mozdulattal kötöm a fejegységre a kocsiban és streamelek otthonról. Sőt ha úri kedvem úgy tartja, filmet-sorozatot ugyan így streamelek és nézem kocsiban.A navigáció is lehet épeszű. Az általam eddig leginkább használt két navigáció (Navigon, Sygic) mindegyike képes országonként letölteni előre a térképeket. Mi a francnak nekem mondjuk Skandinávia, ha arra nem járok? Alapvetően csak Magyarország van fent, aztán ha mennem kell, akkor lekapom az adott útvonalhoz szükséges térképeket. Bár mondjuk most pont lusta voltam és még mindig fent van Szlovénika, Ausztria, Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország és mégis elférek.
A lényeg az lenne, hogy bőven ismerek olyan emberkét, akinek kell egy okostelefon, mert e-mailezik, folyamatosan lóg az exchange serveren, böngészik, fotózik, telefonál, navigál. Neki pl bőven jó a 8GB. Bár ettől függetlenül az 5C egy haszontalan sz*r termék.
-
BoC1ka
senior tag
Á nincs mindig nálam
Nekem sose volt igényem nagyobb telefonra mint 8gb, egyszer nem szóltam meg egyik telefont sem a kapacitása miatt. (Na jó talán még anno a nem bővíthető 4gb os windows fonos pletykáknál)
Elviekben hétvégén kapok egy 32gb os I4 et, hát fogalmam nincs mivel tudnám telerakni.Az a baj, vezetés közben ugye elég nehéz fényképezni, zenét hallgatni és videót nézni, de játszani is. Munkahelyen megint kizárt ugye. Ha netán sportol az ember akkor edzés közben megint kizárt. Asszonnyal vagy kizárt. Este pedig kényelmesebb a tablettel vagy laptoppal filmezni, játszani nem?
Nekem bőven elég a 8gb, de nem tartom magam ezmiatt nem normálisnak sem semmilyennek.
Eleve nem is használok iphonet jelenleg és most nem a telefon árárol vagy márkájáról van szó, hanem csak a tárhely mivoltjáról. tehát nem védjük a gyártót szerintem.
YNWA
-
spawn21
veterán
válasz
Touch-ko #114 üzenetére
bocs, kihagytam a nyugdíjasokat,
De mi mást vártam, nem is tudom. Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga. Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga.
Továbbra is nagy 0 a 8 giga (illene odaírni a hírbe , mennyi marad az első boot után )
BoC1ka: Szerintem ........................
nekem is van fényképező gépem, tabletem és számítógépem. De a telefon mindíg nálam van. Vagy csak én nem hordom magammal állandóan az összes ketyerém?[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
BoC1ka
senior tag
Nem hallgatok telefonon zenét. Azért van az autóban hifi
Sport / futás közben ott van a shuffle. Navigációt kihagytam, jogos. gyári nokiát használok. De az se az elsődleges telómon van. Tartalomfogyasztásra van laptopom és tabletem.
És attól okostelefon egy telefon hogy telerakom zenével és fotóval és videóval? Vagy akinek van külön fényképezője és zenelejátszója az kapja be minek neki okostelefon? Amúgy mutass olyan normális telefont amely nem "okos"...
Elfelejtetted odarakni, hogy szerinted milyen egy normális felhasználó.
YNWA
-
Touch-ko
őstag
Te meg erre varj gombot: szerintem 32GB semmire sem eleg.. A 64-bol van 24.1GB ures hely. Ha ugyanugy fogalmaznek ahogy te akkor azt irnam, hogy "normalis FELHASZNALONAK nem eleg " a 32GB...
-Mert pont te ezt irtad.. Degradaloan fogalmaztal. Ha nekik eleg a 8GB akkor ott mi a baj? Elmondom neked, hogy en ismerek olyan nyugdijast aki 8Gb-s iPhone-t hasznal, o nem hallgatnak zenet, nem jatszik nagy meretu jatekokkal, nem "mozizik" rajta. Netezik, megosztjak a netet rajta a laptopjukhoz vagy az iPad-jukhoz, facetime-ozik, telefonal, text-et kuld vele, nah meg neha fenykepezik vele. Erre szerintem eleg 8GB-is.
Kit nevezel te normalis felhasznalonak? Magadat?Szerinted ha az Apple az elmult evekben nem adott volna el eleg 8GB-s iPhone-t, akkor most elkezdte volna arulni az 5C-nel is a kisebb modelt?
Tehat ne nezz le masokat amiert eleg nekik kisebb tarhely!
-
spawn21
veterán
A Normális felhasználó, használja is az okostelefonját.
Navigáció (azt kihagytam) és nem googlra gondolok, mert nincs mindenkinek mobilinternetje. Hallgat zenét, nem 20-at(vagy csak ennyi érdekel téged, ez ok) , olykor játszik is. Ha unatkozik. Sőt, olykor még megnéz rajta pár videót is. Megörökít néha, ezt is videó formájában. Tudod, csak úgy fogynak a gigabájtok. A mellett, hogy a 8 giga kb 6,5
s24U+15p
-
Romvr
őstag
Nekem van nagyjából 500 képem a telefonon amit vele készítettem + ~50 hozzá tartozó videó. Van egy iGO EU ami 3.x GB, 4-5 album pár számmal. Ezeket összeadva most járok ~10Gb-nál. Jelenleg a telefonomban lévő tárhellyel együtt van 42Gb-om felhasználható, amiből szabad 27Gb. Igaz pár napja takarítottam ki néhány régi Backup-ot.
És akkor én nem raktam rá száz és száz zeneszámot, nem nézek filmeket rajta, és 1db játékot nem telepítettem.
Ha nagyon akarnám elférnék 16gb-on is, de szűkösen, folyton lementve ezt-azt. 8Giga édes kevés, főleg úgy hogy a rendszer miatt az kb 6Gb csupán.[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Geengster
csendes tag
Nem is értem, hogy lehet ezen összeveszni. Nekem 16 GB-os 4S volt, most 32 GB-os 5S van és pont lesz@rom, hogy megveszi-e valaki a 8 GB-os 5C-t vagy sem. Mindenki döntse el maga, hogy kinek mire van szüksége, senkit nem akarok meggyőzni arról, hogy melyiket válassza. Egy biztos. Marha nagy ingyen reklám ez az Apple-nek, hogy mióta felröppent a hír a 8 GB-os 5C-ről mással sincsenek tele a fórumok, mint azzal a vitàval, hogy van-e létjogosultsága vagy sincs.
[ Szerkesztve ]
-
BoC1ka
senior tag
Akkor én nem vagyok normális felhasználó, - sőt továbbmegyek normáltalan felhasználó vagyok - mert van a telefonomon 18 kép és 25 zeneszám és 20 program? Ezek kerekitve se érik el a három gigát...
Körülírnád, esetleg jellemeznéd a normális felhasználót?
"Ez heti 20 nappal számolva (lévén minden nap bemegyek)"
Ilyen tempóban fél év alatt elvégeztem volna a fősulit
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
spawn21
veterán
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Te miért magyarázod meg a nagy semmit?
Egy normális FELHASZNÁLÓNAK (vajon hány olyan ember van aki csak képeket tárol a telefonján) nem elég a 8 giga. Nekem 32-es telefonom van, csak a programok, zenék és képek foglalnak 14 gigát. Nincs játék, sem videó rajta. Na erre varrj gombots24U+15p
-
hallador
addikt
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Nyilván ha nekik elég mindenkinek.... Ahány ház annyi szokás nekem nem elég, mert csak a képek elvisznek több mint 2 GB ot . A zenék másik 5 GB ot. Szóval 8 GB nekem semmire nem elég. Ennyiért inkább úgy érzem hülyének néznek. De ha már ezen spórol az Apple akkor tettek volna rá egy sd card foglalatot.
[ Szerkesztve ]
-
kazsmerlaca
senior tag
válasz
nemlehet #104 üzenetére
Nem kell felhő sem. Anyukám, Párom, Bátyám neje mind 8Gb-osat használ és elég nekik. Bár nincs rajta zene és film viszont rengeteg kép. Így is több giga szabad helyük van. Én tartom rendbe a telójukat. Elég a 8gb.
Saját gyártású zenéim: https://www.jamendo.com/album/73598/music-in-the-fire
-
sajby
senior tag
"..7.1-es restore után ez már csak 4.9GB"
Éljen,lepkefing.
-
nemlehet
őstag
Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy miért akarják egyesek megmagyarázni, hogy nincs is semmi gond a 8 gigával mert ott a felhő.... A szolgáltatók kínalatait átböngészve 3 GB a max amit havi fizetéssel elérhetünk. (Persze ha telefonba való kártáyt nézzük, nem csak netezőset és eltekintünk attól hogy igen csak a zsebünkbe kell nyúlnunk érte).
Nos én 1,5 órára lakok az egyetemtől oda-vissza ez 3 óra utazás per nap (mellesleg ez még csak nem is számít soknak), ez idő alatt zenét szoktam hallgatni. Tegyük fel igénytelen vagyok és közepes minőségű mp3-at hallgatok (amúgy nem mert a zenéim fele flac). Egy közepes minőségű mp3 kb 6-7 megás. Egy számot átlagosan vegyünk 4 perc hosszúságúnak. Akkor 1,5 óra alatt lemegy 22 szám, ami kb 135 megát jelent. Ez heti 20 nappal számolva (lévén minden nap bemegyek) 2700 mega és még SEMMI mást nem csináltam, csak zenét hallgattam felhőből. Itt nem játszik a wifi, lévén nincs. És akkor hol marad a chat, email, 1-2 kép szinkronizálása, esetleg youtube, vagy ha olyan perverz vagyok, hogy a tepsimen szeretnék sorozatot vagy filmet nézni.....
Ráadásul ha egy Xiaomi Hongmit a maga 60k-s árával a halálba ekéztek mert csak 4 GB tárhellyel jött bővíthetőség mellett, akkor egy 180k körüli telefonnál minimum armageddonnak kell kitörni ilyen tárhely méret mellett.... Azért egy 180k-s készülék nem tekinthető középkategóriásnak sehol a világon.
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
UFC
aktív tag
válasz
kriszpontaz #99 üzenetére
Hát igen. Láthatod fentebb irtam hogy én is 32GB-osat választanék. Viszont vannak még akiknek elég az a 8GB .
-
Xero
nagyúr
válasz
kriszpontaz #101 üzenetére
Részemről wifi only modell van. Telefonról bármikor kiszolgálom nettel.
Nyilván aki az esetek döntő többségében wifi nélküli területeken mozog, annak nem wifi only modellt kell venni és kész.
-
Xero
nagyúr
válasz
kriszpontaz #99 üzenetére
Nekem telefon is és az iPad is 16-os. Van 24/7-ben járó gépem (Plex media serverrel, valamint egyéb OS X server szolgáltatásokkal) és mellette két NAS. Felhőben úgy 100GB tárhely és Spotify előfizetés. Nem is érzem szükségét nagyobbnak.
[ Szerkesztve ]
-
UFC
aktív tag
Én 5C-t nem veszek itt kezdődik. És 8GB-osat se hanem 32GB-osat a munkám miatt. Tudod mivel nem bkv-zok hanem kocsival megyek és mivel munkára használom a telefonom nem tudom mikor filmezek rajta vezetés közben vagy munkában esetleg.
Ha meg jön a duma hogy nem mindenkinek van kocsija, arra meg azt mondom hogy nem mindenkinek van igénye arra hogy filmezzen a telefonon. Ennyi.
Inkább akkor egy tablet ami normális méretű vagy egy szép tv-n élvezetesebb otthon.
De mint fentebb is írták számos megoldás van amivel ez a 8GB is elég tud lenni(persze nem mindenkinek)
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
Az az egy dolog, ami szimpatikus benne, a színek. A formákban nem vagyok különösebben válogatós, úgyis minden telefon egyforma ma már, viszont az unalmas, hogy van a fehér, a fekete, a sötétkék, meg néha 1-2 más szín. Ezért jók a Nokia és az 5C élénk színei. Az iPhone aranya kivétel, az inkább ne lenne...
Bár rá biztos nem fizetnék, hogy ugyanazt kapjam, csak színesben, ráfizetés nélkül meg nem könnyű telefont cserélni.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Xero
nagyúr
-
Dilikutya
félisten
"Nyilván akkor az 5-ös tulajdonosoknak meg sem fordult volna a fejében a váltás maximum 5S-re."
Ezt hogy érted? Az i5 tulajoknak i5C nélkül is az az egyetlen útjuk jelenleg, ha a márkánál maradnak, mivel az 5C ugyanazt tudja, mint az i5, csak a borítást cserélték le. A hardver maga egy az egyben az.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
hallador
addikt
Sztem eléggé, sajnos az Apple portfóliója igen monoton, nem látni eget verő különbségeket az i5, i5s között.Kötelező újítások vannak, de a 64 bit, meg az ujj lenyomatolvasó, nem fogja megváltani a világot, mivel az emberek nagy része nem biztos, hogy akkora újításnak gondolja ezeket a funkciókat (A legtöbb ember azt sem tudja mi ez, már a 64 bit), valamint közel nincs akkora különbség a használhatóság, és a funkcionalitás között, mint egy 40 ezres, és 120 000-es android között, viszont az 5c innentől kezdve egy eladhatatlan készülék lett.
Nyilván az apple nem akart kompromisszumokat kötni. De ez a húzás meg nem sokat ért, ebben a formában.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz
Napfénysüti #88 üzenetére
Ha van egy combos net előfizetésed, meg egy cloud tárhelyed, akkor jó, ha nincs, akkor meg ez egy rossz választás.
Mondjuk, ha pl zenehallgatásra is használod a telefont, akkor szart sem ér a 8GB, mert azért cloud-ból mp3-t hallgatni még luxus.The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Xero
nagyúr
válasz
Napfénysüti #91 üzenetére
Az biztos, de továbbra sem tudni mennyire nyírná az aktuális top készülék árát. Márpedig elég nyilvánvaló, hogy azon lehet többet keresni.
Ezeket a számokat csak ők látják, és valószínűleg kellően jó elemzőik is vannak hozzájuk.
-
Xero
nagyúr
válasz
Napfénysüti #88 üzenetére
Ugyan úgy minimálisat a megszokotthoz képest.
Ahogy már írtam is ez egy halva született ötlet volt. Nagyon marginális az a réteg, aki ilyen készüléket akar (van ilyen bármilyen meglepő is
).
4S tudással és méretben ez a műanyag házas megoldás, fele áron sokkal jobb döntés lett volna. Akkor ugyan úgy lett volna plusz egy termék a lineupban, viszont az agresszív árazásnak köszönhetően jóval nagyobbat haraphattak volna az alsó/középső szegmensből. Persze kérdés, hogy ez mennyiben kannibalizálta volna a többi modell eladásait. Nyilván akkor az 5-ös tulajdonosoknak meg sem fordult volna a fejében a váltás maximum 5S-re. Szóval nehéz ügy.
Én kinyírnám a terméket, vagy nagyon eldugnám a következő top készülék érkezéséig, majd egy agresszív árazással letolnám, középre pedig az 5S-t raknám változtatások nélkül.
-
Napfénysüti
nagyúr
Mint egy falat kenyér úgy kellet ez már.
Arra kíváncsi vagyok ilyen áron mennyit fognak eladni ebből a 8Gb-os verzióból.Més que un club!
-
Romvr
őstag
Igen, mondjuk a 120, esetleg 100 akciósan azt mondanám már reálisabb ár. A 8 gigás meg tényleg egy ilyen "nesze semmi fogd meg jól" kategória, kár volt kiadni. Lehet készletsöprés volt a 8 gigás modulok raktárában?
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Romvr
őstag
Az 5c-n csak abban az esetben gondolkodnék el ha 60-ért adnák függetlenül... na jó, legyen 80, a 16Gb-os változat és persze fekete színben (tudom hogy nincs). Ismerősömnek van (zöld) és kölcsön adta. Koránt sem a várt érzések töltötték el a lelkem a szerkezettel kapcsolatban. Az 5s vagy az 5 az igen, azon érzem hogy minőséget vettem.
Az Apple az nem ugyanolyan mint régen volt."(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Touch-ko
őstag
válasz
kazsmerlaca #78 üzenetére
Erre fele eleg sok nyugdijas hasznal iPhone-t. Nekik szerintem felesleges a 32-64GB..
-
kazsmerlaca
senior tag
Igen, a 8gb elég. Ne mindenki magából induljon ki...
[ Szerkesztve ]
-
Touch-ko
őstag
iCloud-ot hasznalva a kep keszitesekor automatikusan a Mac-emre menti a kepet barhol legyek a vilagban...
A 8GB meg annak eleg aki nem szokott filmet nezni, es nincs sok zene a telefonjan. Meglatjuk. Nekem keves lenne de boztos van akinek eleg. A brit arakat meg ne a magyar fizetesekhez hasonlitsatok... -
hallador
addikt
Nyilván csak figyeled a cikk címét: iPhone 5c – 8 GB tárhellyel is
-
Xero
nagyúr
Istenkém a sok okostojás amit itt összefújt a szél. Nagy levegő, röhögés, lapozzunk.
Itt az 5C le van tojva kb. Az egy halva született termék volt egyébként is. A fontos tényező, hogy végre kinyírták az iPad 2-t, így már csak az eredeti mini-t kellene kivágni a francba.
A 4-es iPad 120e-ért egész jó vásárnak tűnik újonnan, mondjuk egy cégnek nagyobb tételben. Le van tojva, hogy kicsit lassabb és nehezebb, attól még jól olvasható és megy rajta minden. 100db eszköznél az a 30e difi pedig már tétel.
-
blade zte
őstag
Neeem, én csak részben gondolok erre. Én úgy gondolok erre, mint PC, telefon, és okostelefon egyben. (okostelefon alatt nyilvánvalóan a gps-t meg a fényképezést és 1-2 haosnlót értek, ami nincs PC-ben). Megveszem majd egyet, mert mindig is szerettem volna egy csúcstelót, és megnézem mennyire tudok igazodni ahhoz, hogy PC-ként is használjam.
Oppo find 7 astro black
-
Csapoati
nagyúr
válasz
|DavidWoody| #71 üzenetére
Mondjuk nem nagyon terelnek el ettől a gyártók sem.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
|DavidWoody|
tag
válasz
blade zte #68 üzenetére
Ezt vallom en is. Fusson minden, ami elerheto ra. Nekem az a banatom, hogy ez a jatekban merul ki. Latnik valakit mar egyszer aki dolgozni akar egy ipadrol vagy iphonerol ,mert lehet rajtuk. Csak valami szamomra teljesen erthetelen okbol ugy gondoltok egy negyedmillios eszkozre mint kezikonzol. Ez a szomoru.
-woody-
-
hallador
addikt
Ezzel csak annyi a baj, hogy ennél olcsóbban a többi gyártó csúcsmodell-t ad, és ezt sajnos nagyon nehéz megmagyarázni, pl Angliában is elcseszett ára van nem is kell senkinek, nyilván az apple megpróbálja menteni a helyzetet, az IPhone mostanában, már nem megy annyira mint 2 - 3 éve.
Ráadásul ezt a nevével akarják eladni, persze az I5 hardvere van, ugyanolyan árért, mint az I5, de cserébe pont ugyanannyi árért.
Ezzel nincs semmi baj, de ennyiért ez kevés.
Van az a közhiedelem, hogy minden annyit ér amiennyiért megveszik, na ezt nem veszik, megtört az Apple üzleti politikája, a "közép" kategóriában.
-
-
blade zte
őstag
válasz
|DavidWoody| #67 üzenetére
Nem érdekel mit írsz, de egy 100+-os telefon nekem azt futtasson amit csak akarok futtatni. Különben csak egy túlárazott középkateg.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
|DavidWoody|
tag
válasz
blade zte #50 üzenetére
Hogyisne, kifizetsz 100+ ezret egy okostelefonért, és minek is akarnál játszani, elég a flappy bird
Ezt legyszives ne vedd magadra, de azert eleg nagy szegyen hogy ez a szempont egy telefonnal
21 eves vagyok, egyetem mellett is van eleg sok szabadidom, de az eletbe nem pazaroltam annyira, hogy telefonon jatszak. Ez gaz.
[ Szerkesztve ]
-woody-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Dilikutya #28 üzenetére
Nyilván egyetértek, hogy új csúcskategóriás telefont (nem bővíthetőt) 8 gigával árulni már nem elegáns, viszont én pl. 4 gigán is elvagyok, pedig játékból nem 1-2 van fent, fotózgatok is, zenébeől is van vagy 1 gigányi rajta. Ott a felhő, meg a tablet 16 gigája is. Aki meg mondjuk csak fotózgat pára, meg zenét hallgat (le merem fogadni, hogy a többség csak ennyit csinál), annak elég is lehet ez a 8 (ill. 5) is.
-
blade zte
őstag
50-es komment.
Ismétlem, ekkora árért már TILOS lenne kompromisszumokat kötni. Nem látod hogy próbálod mentegetni? "Jólvan 8gb elég ha nem filmet akarsz vagy csúcsjátékot, a műanyag ellenére jó az összeszerelése blablabla"
Ez nevetséges. Ennek nem egy kistámlás üzleti széknek kéne lennie amin mocorogsz és csúsik a segged a műanyagon, hanem egy bazinagy full bőrfotelnek (és most a méret számít legkevésbé a hasonlatban) amire a két lábad is kényelmesen felrakod, és a háttámlája akkora mint egy trónnak.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
2o1i
senior tag
Végre elkészült a telefon amire mindig is vágytam!
Innentől kezdve nem lesznek álmatlan éjszakáim... Végre nyugodtan alhatok.
És miután elég hülyére ittam magam, egyből rohanok és veszek egy ilyen remek készüléket.
Köszönöm Apple, hogy vagy nekeeeem!A 8GB-os Moto G árában életképes lenne.
Egyébként jobb fizetés mellett egy 16GB-ost simán elfogadnék.
Nyomkodtam élőben egy bimbikék változatot és kifejezetten tetszett.[ Szerkesztve ]
-
kazsmerlaca
senior tag
A 8gb kiválóan használható. A családban több is van és még bőven van rajta hely. Nagyon jó ötlet!
-
Chopper90
csendes tag
kíváncsi lennék, hogy ki találta ki ezt a "hatalmas" üzleti fogást? Am meg ez a 8 giga egy nagy nulla , nekem is volt iphoneom, 16gb-os, de még az is hamar megtelt, nemhogy ez. Megértem hogy nem ezen kell HD filmeket nézni meg high end gameket játszani, de ha meg csak telefonálni akar az ember akkor minek vesz még így is 130-ért egy műanyag iphonet?
-
tomi5244
őstag
Megértem, hogy sokan szidjátok az árát, ami magyar mércével/fizetésekkel nézve tényleg horror! De magát a telefont azért nem kéne ennyire elutasítani. Attól, hogy műanyag még példaértékű az összeszerelési és kidolgozási minősége. Volt alkalmam megnyomkodni és sok konkurens gyártó vehetne róla példát. No mindegy én azért elfogadnám
a 8 giga miatt csak a videók terén lennék kicsit besz@rva mert minden más, alapvető alkalmazás elfér rajta. Én pl zenét soha nem hallgattam és nem is nagyon fogok telefonon. Nagyobb játékok vagy profibb alkalmazásokra meg ott az iPad.
Az árat illetően meg még annyi (bár ezt is megírták már ezer helyen), hogy külföldön ahol azért komolyabb fizetéseket adnak és a szolgáltatók is lényegesen barátibb lehetőségeket nyújtanak sokkal elérhetőbb az iphone.
-
d.ken
csendes tag
Próbáljatok almáék fejével gondolkodni. Én a következőt tippelem:
1. Ősszel ugye jön az i6.
2. Ez lenyomja az 5s árát, ami "középkategóriás" készülék lesz egyfajta (16 gigás) verzióban.
3. A fentiek miatt esik az 5c ára is, ami váltja a nyugdíj előtt álló 4s-t "belépőszinten", 8 giga memóriával.
4. 2014 Q4-től az i6 230 ezerbe, az 5s 180-ba, az 5c 140-be kerül majd. Ha tehát már most ennyiért kínálnák, 100e köré kéne árazniuk ősztől. Ez ugye meg ugye nem volna jellemző arra a cégre, amelyik a lassan 3 éves 4s-t még most is 125 ropiért méri.
-
blagolf
senior tag
Az Apple pont ezeket az IQ fightereket nézi a legnagyobb hü..ének, csak ők épp ezért még nem jöttek rá.
Ajánlom mindenkinek ezt a videót [link]
Szét röhögöd az agyad!!!Üdv, Zoli
-
blade zte
őstag
Hogyisne, kifizetsz 100+ ezret egy okostelefonért, és minek is akarnál játszani, elég a flappy bird
. Nem csoda hogy nem veszik ezt a sz*rt ha a low-end telefonok is 8gb-vel jönnek amit microsd-vel bővítesz. Nem érdekel mi elég, ennyiért sokkal többet kérünk, mert azt az "eleget" megkapjuk 80ezerrel lejjebb.
Olyan gyakran jön elő az elég szócska amikor egy-egy híres gyártó """""olcsósít"""""". Ez nem az elégről szól, hanem hogy nem kapod meg a pénzedért azt, amit a többi gyártónál igen.
8gb-s iphone 5c-t max nexus 5 áron kéne adni. Az, hogy így nem jobb az biztos, viszont hogy rosszabb egy nexus 5-nél, arra inkább tenném a voksom. Bár nem tudom, ilyen színes izét max japánban néznek jó szemmel, meg a ri.... Szóval értitek.
[ Szerkesztve ]
Oppo find 7 astro black
-
blagolf
senior tag
Ú de szánalmas. Egyébként meg tényleg marha olcsó lett. Ennyiért bármely más gyártó csúcstelefonját meg lehet venni. Remélem rájuk rohad az egész készlet!!!
Üdv, Zoli
-
halkow
őstag
így is elég szükös a belső memória és még ezt felezni és eladni majdnem azonos áron hát ez vicc
Alcatel onetouch idol2s the king
-
banhammer
veterán
Jaj de olcso!
Mindjart eladom a Samsung Galaxy Note 3-mam, hogy egy kicsit hozzateve vegyek egy "olcso" iPhone-t.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Crafter32
őstag
Egyre unszimpatikus ez a almás felfogás. Majd 200 ezret kérni egy 8gigás telefonért ami nem bővíthető, nincs benne NFC, értesítési led stb számomra érthetetlen. Értem én, hogy Ők voltak (ha nem is a legelsők) azok akik hatalmas lökést adtak az okostelefonoknak, de azóta csak bolondnak nézik a népet. De vegyétek - vigyétek szegény Apple még a végén tönkremegy.
-
UFC
aktív tag
Nem védem mert androidom van csak hülyeségeket nem szeretem ha beszélnek.(ez nem rád vonatkozik)
De mint írtam valóban 8gb kevés de nem mindenkinek. Nekem is kevés lenne, pedig én se játszok rajta. Ezeket a fannságokat felejtsük el azért mert más véleménnyel van valaki valamiről.
-
-
UFC
aktív tag
Még jó hogy van számítógép amire le lehet menteni és nem mindent a telefonon tárolni főleg olyanokat amiket esetleg nem is használ az ember.
Vagy mint írtam akinek kevés az nem ilyet vesz, hanem 16,32,64gb-os at meg nem 5C-t mert ez egy szutyok.
Hanem inkább sima iPhone 5-öt vagy 5S-t[ Szerkesztve ]
-
-
csab2
veterán
válasz
csatakacsa #1 üzenetére
Az 5C hivatalos (Apple-ős) árát hasonlítod össze az 5S nem hivatalos (nem Apple-ös) árával. Bravó!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 16 Pro, LG 50LF652V, PS4 slim
-
C$abi
aktív tag
Hát ezt az 5C-t elb@szták rendesen...
Nem kellett volna kiadni, mert az ember nem hiszem, hogy kifizet egy lakkozott műanyagtelefonért 170-180 ezret, mert ennyiért sokminden mást lehet venni, ami köröket ver erre a szégyenfoltra. -
Blyan
félisten
Eh, 8 gigás b+.
Inkább csökkenteni kellene az árát a meglévő 16/32-eseknek, 30-50%-kal, egyből lehetne tényező az 5C-ből is.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Zolik
senior tag
fikázzák itt sokan a samsungot de az apple is egykutya...
vicc!'' Árpád biztos jó munkásember..., vót valamikó ''
-
UFC
aktív tag
Valóban nem sok a 8GB, de akkor sem telefonon kell játszani.És azért ez is elég tud lenni. Régen ennyi se volt mégis elvolt mindenki! Ha komolyabb játékot szedd le az ember igen az tud lenni 1-2GB csak egy játék. De ha átlagosabb játékokat nézzük az 35mb, tehát igazából fér is rá. De amúgy is mindenki azt mondja milyen szar kicsi a kijelzője, akkor ne játsszál és ne nézzél rajta filmet, és ha nem tetszik nem is kell venned ilyet és költheted másra is ezt a pénzt.
Mondjuk ez az 5C tökmindegy milyen szempontból nézzük egy felesleges szar készülék. Az 5S az baromi jó, de ez a C..ici verzió ez sz@r.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dilikutya
félisten
válasz
moleculez #29 üzenetére
Szerintem egyik piaci alapon működő cégnek sem érdeke megbuktatni a saját termékét. Annak ellenére, hogy lehetett tudni előre, hogy így, ebben a formában el fog maradni a várt sikerektől. Teljesen egyértelmű, hogy nem olyan sokan akarnak műanyag iPhone5-öt venni csak kevéssel olcsóbban, akkor sem, ha az 5C megjelenésével azt fokozatosan eltüntetnék a piacról. Magával a hardverrel nincs gond, az megegyezik az egy évvel korábbi csúcsmodellel, a színes műanyag ház sem probléma, ha nem annyiért adnák, amennyiért.
Bár valószínűleg bukásról így sem beszélhetünk.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
BoC1ka
senior tag
mellyel együtt a három éves iPad 2 is nyugdíjazásra.
Hároméves
please check again.
YNWA
-
moleculez
veterán
Szerinrtem az 5c sikere egyáltalán nem célja az Applenek, sokkal inkább az 5s felé való terelés, és hogy az iPhone 6 bemutatoján elmondhassák: Nincs szükség szélesebb modellpalettára , az eladások is ezt igazolják, a userek ugyis a jobbat választják. Hazudnak? Nem. (amig nem nézünk mögé abszolut áll a kijelentés majd)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Dilikutya
félisten
Nem az a lényeg. 170+ ezerért egy telefon 8Gb belső tárral, aminek fele használható, az nevetséges. Eleve ennyi pénzért már a 8Gb önmagában is kevés, ha meg még nem is bővíthető, az mindennek a legalja. Némi zene, 1-2 játék, és el is fogyott.
Ki hiszi azt, hogy ez elég? A Samsung ugyanilyen amúgy, hiába bővíthető, telepíteni programokat SD kártyára nem lehet, mert szerintük a belső tár tökéletesen elég. Ennyi pénzért már használni is akarom a készüléket, de még villogni se tudsz vele, ha alig fér el rajta valami.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
joey04
titán
Nem butított. A kevesebb tárhely nem butítás. Nem érzem, hogy butított verziós Note 3 lenne a zsebemben csak azért, mert van 64GB-os verzió is. Ettől még továbbra is egy túlárazott fos marad, bukott is rendesen, már nem csak a hazai hanem a kínai számok is szarok. Mondjuk ez viszont azt mutatja, hogy az 5s nagyon sikeres, ha még a bukott 5c ellenére is rekordeladásokat sikerült összehozni az előző negyedévben.
1: Nem, ahol az 5s 180, ott ez sem lesz 170. Ettől még persze drága, de az arányok nem ennyire szarok azért.[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
...hű, csak ennyi?!
Máris futok, és kettőt veszek. Ennyiért a hülyének is megéri!szarkazmus off.
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
edward2
addikt
Épp tegnap volt egy cikk, hogy ezért az árért 10 felsőkategóriás android telefont kapsz.
Ilyenek voltak rajta mint G2, N5, Note3, SGS4, Sony Z1, HTC One 2013 stb.
-
maggi1886076
addikt
nem mondok semmit, mert bannolnak, de a véleményemet tudjátok
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
gergobox
tag
Már iPhone 4-nél is iszonyú kicsi volt a 8GB, ennél meg aztán..
-
Kasya
nagyúr
A 2GB iPod shuffle-nek se latom ertelmet, de ennek meg vegkepp nem (ilyen aron). Meg az iPod touch sincs ilyen kiszerelesben...
-
amanoba
őstag
"Az iPhone 5c 8GB ára régiónként kissé eltérő lett, hiszen míg az Egyesült Királyságban 429 fontba, vagyis 196 000 forintba kerül"
jól megerősödött a font a forinthoz képest, de ezért ennyire nem..
szerk: megvan a hiba. az apple.co.uk már áfás árakat ad meg, nem kell rászámolni, főleg nem a magyart.
[ Szerkesztve ]
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Csapoati
nagyúr
A cim gaz, nem butitott ez egyaltalan. Sok embernek meg eleg az 5 giga is (+ a felho ugyebar).
-
tjb007
nagyúr
1GB-os változat nem lesz ?
(#16) Godlike79
iOS 7.1 Micro Edition
A hülyeséget félretéve ettől nem lesz vonzóbb ajánlat. Eddig sem tolongtak érte, a 8GB-os verzió kihozása után sem fognak. Árat kellett volna csökkenteni, egy 369 fontos árral nagyobb sikereket lehetne elérni.[ Szerkesztve ]
-
Retekegér
MODERÁTOR
Egy sima árcsökkentés nem lett volna bölcsebb döntés? Amúgy sem egy sikertörténet az 5c...
<< Heimdal >>
-
mmmb80
tag
Legközelebb a ramot csökkentik 256 megára
-
kriszpontaz
veterán
válasz
dreamdancer #9 üzenetére
A jelenlegi árának kb a feléért, max 2/3-áért sikeres lehetne, de ők sem gondolták komolyan hogy egy fém készülékházas iPhone 5 helyett ugyanabban az árban bedobnak egy műanyagot és negyed millára feltornázzák az árát az 5S-nek? Még csodálkoznak.
(#12) mmmb80: de legalább 3000 Ft-al olcsóbb lesz
[ Szerkesztve ]
-
dreamdancer
őstag
Ha átlépünk azon, hogy 8 GB-os, nem bővíthető tárhelyes telefont (ami ugye a gyakorlatban bő 5 GB tárhelyet jelent a mindennek) venni nem a legbölcsebb döntés, ez még akkor is irgalmatlanul drága.
Az 5c nagy bukta az Apple-nek, és ezen az a mínusz 50 dollár kábé semmit se változtat. Vagy 30-40%-kal kellene olcsóbban adniuk, hogy életképes legyen a koncepció.
Nem a lényeg a fontos.
-
lmisi
senior tag
Még a belépő szintű Tabletjei árazása nehezen de elmegy sok szódával, de a telefonjai brutálisan túl vannak árazva szerintem.
-
Cyrin
addikt
válasz
csatakacsa #1 üzenetére
mi ezzel a gond, hisz pont nekik készült...
-
DopeBob
addikt
MZ/X
-
Továbbra is az a kategória, hogy aki már ennyi pénzt kiad egy telefonért, az nem a műanyagot fogja választani, figyelembe véve, hogy +30 ezer forintért 5S-t kap, nem sufni mobilos boltból.
Ami működik, ahhoz nem nyúlunk.
-
keIdor
titán
Az Apple komolyan ennyire hülyének nézi az embereket?
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
csatakacsa
tag
Mekkora ötlet
170 ezret a hülyének is megér, mikor a 16gb-os 5s kerül 180-ba.
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPad 2 nyugdíjazása mellett a sokszínű telefonjának tovább butított változatával is előrukkolt az Apple.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest