Hirdetés
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
ÚJ DÍJCSOMAGOKAT VEZET BE A SPOTIFY NÉHÁNY PIACON, A LOSSLESS MINŐSÉG ÍGY DRÁGÁBB LESZ
Én már a szeptemberi flac bevezetésekor írtam, hogy idővel drágulni fog...
-
Piotor
tag
Spotify mintha dinamikusabb lenne, de a minőség egy rakás szar. Mondjuk én Sennheiser momentum 4-en hallgatom usb kábelen vagy Bowers & Wilkins Pi8-on aptx lossless adapterrel. Ott ki is jön a különbség. Valakinél elérhető már a Spotify lossless Magyarországon? Köszi a választ!
-
Szena67
aktív tag
Akinek nincs hallása vagy nincsenek igényei ezen a téren annak mindegy, mindenki más észreveszi a különbséget és igen autóban is és fülesen is. Nagyon helyes, hogy a piac kikényszerítette végre. Nonszensz, hogy 82 óta lehet CD minőségben zenét hallgatni ők meg 2025-ig elvoltak a max. 300kbps-al.
-
milkabrams
őstag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
15 éves koromban megvolt a vakteszt, amikor még fingom sem volt, hogy mi az mp3 és mi van a cd-n. Ahogy azt sem tudtam, hogy létezik bejáratás, de észrevettem, hogy finomodik a füles hangja
-
ftc
nagyúr
Most úgy őszintén - autóban mindegy, fülesen mindegy mert nem iagzán veszi észre a különbséget...
Szerintem egy kicsit tól van tolva ez az egész...
-
nobela
senior tag
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
Hallgass meg egy "felsőbbrendű" cuccot, majd miután összeszedted a földről az álladat, tedd fel újra a kérdést
(Csak hogy segítsek a megfejtésben: nekem több viszonylag komoly/drága cuccom is van, és NEM MINDIG a drágább tetszik jobban!)
-
válasz
LosBlancosRM
üzenetére
-
Én csak reflektáltam arra, hogy értelme/hassznossága van-e BT-n keresztül. Mert van. Az, hogy felhasználói hasznossága van-e, az más kérdés. De ilyen alapon a kábeles verzió is bele vehető ebbe a kérdéskörbe, mert ott sem a százeres kategória fogy jobban a fülesekből.
Egyébként a cikk után elő szedtem a Tidalt, és egy JBL Live Flex 3-al próbálgattam AAC és LDAC között állítgatva és még zajos környezetben is észrevehető volt a különbség. Nem vagyok egy audiofill, de átlag felhasználónak se mondanám magam azért. Szóval szumma szummárum van értelme, hogy hány százalékát érinti a felhasználói bázisnak, azt meg rábizom azokra, akik ezzel foglalkoznak. De nyilván van kereslet, ha késve is, de a Spotify is meglépte.
-
LosBlancosRM
őstag
Olyan kíváncsi lennék, hogy a habi felsőbbrendű hallásúak mit produkálnának egy "vakteszten".
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
milkabrams
üzenetére
Elvileg már az összes tömörített audió formátum többet tud mint az mp3.
-
embe
nagyúr
válasz
aprokaroka87
üzenetére
A Spotify nem csak telón futhat.
Én pl. pont azon nem használom. Max. azzal vezérlem az erősítőt. -
milkabrams
őstag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egy LDAC többet is tud mint amit egy mp3, én ki tudom hallani, vannak is hozzá megfelelő eszközeim. Asztali erősítőveknis gyakran hallgatom a Tidalt, az meg pláne ki tudja használni a jobb minőséget.
-
válasz
aprokaroka87
üzenetére
LHDC v5 már pont tud 24bit/192 Khz-et.
-
aprokaroka87
nagyúr
Amikor telefonok esetében már inkább a Bluetooth a menő, Mennyire van értelme veszteségmentes zenét adni?
A Bluetooth az minden esetben veszteséges. -
"és örömteli hír a Spotify felhasználóknak, hogy a korábbi hírekkel ellentétben nem kell extrát fizetniük a veszteségmentes formátumért"
egyelőre! -
judas13
veterán
Tehát a mobilok és a fülesek nagy része ki fogja tudni majd használni ezt a lehetőséget. Ja nem.
De igen, legalább pikk pakk elkészült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27% - DDR5 Notebook 16GB / 32GB / 48GB RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD- 6db/ számla-garancia
- Apple iPhone 15 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én pl. pont azon nem használom. Max. azzal vezérlem az erősítőt.