- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Emlekszem a cikkre, az ar miatt nem kapott `AJANLOTT` plecsnit, amit igazsagtalannak tartottam- tartok, mert nem hivatalos arat neztek, hanem szurkeimportosat.
Az Apple altal arult modellek tobb tizezerrel kevesebbe kerultek, mint amit a GSM bolt arult..
Szoval, ha nem hivatalos forrasbol vasarolt telefont agyonarazva kaptak meg tesztre, ez alapjan mondtak, hogy draga. Ez nem teljesen fair...Az ilyen lehuzos ceget, mint a fent emlitett GSM bolt, pedig jol megbuntetnem, mert nem hinnem, hogy egy forintnyi adot is fizettek az eladott keszulekek utan..
-
Touch-ko
őstag
Te azon kivul, hogy hulyesegeket irkalsz es kiforgatod a szavaimat, van valami celod, hogy idejarsz irkalni?
"Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga"
-arra amire nehanyan hasznaljak arra teljesen eleg. Vagy esetleg Te tisztaban vagy azzal, hogy az emberek mit tesznek a 8Gb-s iPhone-jaikra? Evekkel ezelott testveremnek volt egy 8Gb- 3GS-e. Meg karacsonyra vettem neki. Neki eleg volt par evig. Most 5S-t hasznal, tehat szerette, elegedett volt vele.."Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga."
-mutasd meg hol IRTAM a fenti kijelentesedet! Esetleg azt magyarazd el miert irtad ezt, mert en nem mondtam, hogy mindenre eleg, foleg, hogy mindenkinek.. Orulnek, ha arra reagalnal amit leirok, nem pedig arra amit odakepzelsz.
Egy szoval sem mondtam, hogy eleg, de az emberek egy resze megveszi. Ok nem filmeket, zeneket, nagy jatekokat tesznek a telefonjaikra. Mi ebben olyan rohadt bonyolult?
Ha mas dobna ki mit tennek? Semmit, egyszeruen nem erdekelne, eppen ezert nem is mennek oda es nem csinalnam azt amit itt most TE!
Neked nem eleg, akkor ne vedd meg. Sot ne is vegyel iPhone-t, mert nem neked valo. Hasznalj androidot, mert megerdemled!
-
Touch-ko
őstag
Te meg erre varj gombot: szerintem 32GB semmire sem eleg.. A 64-bol van 24.1GB ures hely. Ha ugyanugy fogalmaznek ahogy te akkor azt irnam, hogy "normalis FELHASZNALONAK nem eleg " a 32GB...
-Mert pont te ezt irtad.. Degradaloan fogalmaztal. Ha nekik eleg a 8GB akkor ott mi a baj? Elmondom neked, hogy en ismerek olyan nyugdijast aki 8Gb-s iPhone-t hasznal, o nem hallgatnak zenet, nem jatszik nagy meretu jatekokkal, nem "mozizik" rajta. Netezik, megosztjak a netet rajta a laptopjukhoz vagy az iPad-jukhoz, facetime-ozik, telefonal, text-et kuld vele, nah meg neha fenykepezik vele. Erre szerintem eleg 8GB-is.
Kit nevezel te normalis felhasznalonak? Magadat?Szerinted ha az Apple az elmult evekben nem adott volna el eleg 8GB-s iPhone-t, akkor most elkezdte volna arulni az 5C-nel is a kisebb modelt?
Tehat ne nezz le masokat amiert eleg nekik kisebb tarhely!
-
Touch-ko
őstag
válasz
kazsmerlaca #78 üzenetére
Erre fele eleg sok nyugdijas hasznal iPhone-t. Nekik szerintem felesleges a 32-64GB..
-
Touch-ko
őstag
iCloud-ot hasznalva a kep keszitesekor automatikusan a Mac-emre menti a kepet barhol legyek a vilagban...
A 8GB meg annak eleg aki nem szokott filmet nezni, es nincs sok zene a telefonjan. Meglatjuk. Nekem keves lenne de boztos van akinek eleg. A brit arakat meg ne a magyar fizetesekhez hasonlitsatok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged