Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
válasz
Touch-ko #114 üzenetére
bocs, kihagytam a nyugdíjasokat,
De mi mást vártam, nem is tudom. Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga. Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga.
Továbbra is nagy 0 a 8 giga (illene odaírni a hírbe , mennyi marad az első boot után )
BoC1ka: Szerintem ........................
nekem is van fényképező gépem, tabletem és számítógépem. De a telefon mindíg nálam van. Vagy csak én nem hordom magammal állandóan az összes ketyerém? -
spawn21
veterán
A Normális felhasználó, használja is az okostelefonját.
Navigáció (azt kihagytam) és nem googlra gondolok, mert nincs mindenkinek mobilinternetje. Hallgat zenét, nem 20-at(vagy csak ennyi érdekel téged, ez ok) , olykor játszik is. Ha unatkozik. Sőt, olykor még megnéz rajta pár videót is. Megörökít néha, ezt is videó formájában. Tudod, csak úgy fogynak a gigabájtok. A mellett, hogy a 8 giga kb 6,5
-
spawn21
veterán
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Te miért magyarázod meg a nagy semmit?
Egy normális FELHASZNÁLÓNAK (vajon hány olyan ember van aki csak képeket tárol a telefonján) nem elég a 8 giga. Nekem 32-es telefonom van, csak a programok, zenék és képek foglalnak 14 gigát. Nincs játék, sem videó rajta. Na erre varrj gombot
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest