- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Persze én ezzel egyetértek, csak azzal nem hogy 8 gb elég lehet bármire is bővítés nélkül. Ahogy írtad is munkára is kevés, filmezésre is kevés, játékra akkor lehet elég ha ilyen 40-50 megás játékokkal játszol. Videozásra se éppen elegendő, konkrétan ilyen kategóriás telóba nevetséges bővíthetőség nélkül, persze egy olyan telóba ami nem tud hd-ben videot felvenni, és a kijelzőjén felesleges jobb minőségű videókat lejátszani és/vagy munkára nem a legjobb ott elég lehet.
G2-n is kevés lenne a 16 gb ha nem lenne megoldás a bővíthetőségre, pl én szoktam filmet nézni telón ha utazok haza a vonaton és mindig pendriveról megy a film 1080p-be amire persze nincs szükség mert 720p is tökéletes de ha már tudja és van hely miért ne?
Lényeg a lényeg ezekbe a telókba 8-16 gb kevés, ha már csak minimálisan is több igényed van a fb-nál és angry birdsnél.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- HP 15S FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest