- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blade zte
őstag
Neeem, én csak részben gondolok erre. Én úgy gondolok erre, mint PC, telefon, és okostelefon egyben. (okostelefon alatt nyilvánvalóan a gps-t meg a fényképezést és 1-2 haosnlót értek, ami nincs PC-ben). Megveszem majd egyet, mert mindig is szerettem volna egy csúcstelót, és megnézem mennyire tudok igazodni ahhoz, hogy PC-ként is használjam.
-
blade zte
őstag
válasz
|DavidWoody| #67 üzenetére
Nem érdekel mit írsz, de egy 100+-os telefon nekem azt futtasson amit csak akarok futtatni. Különben csak egy túlárazott középkateg.
-
blade zte
őstag
50-es komment.
Ismétlem, ekkora árért már TILOS lenne kompromisszumokat kötni. Nem látod hogy próbálod mentegetni? "Jólvan 8gb elég ha nem filmet akarsz vagy csúcsjátékot, a műanyag ellenére jó az összeszerelése blablabla"
Ez nevetséges. Ennek nem egy kistámlás üzleti széknek kéne lennie amin mocorogsz és csúsik a segged a műanyagon, hanem egy bazinagy full bőrfotelnek (és most a méret számít legkevésbé a hasonlatban) amire a két lábad is kényelmesen felrakod, és a háttámlája akkora mint egy trónnak.
-
blade zte
őstag
Hogyisne, kifizetsz 100+ ezret egy okostelefonért, és minek is akarnál játszani, elég a flappy bird
. Nem csoda hogy nem veszik ezt a sz*rt ha a low-end telefonok is 8gb-vel jönnek amit microsd-vel bővítesz. Nem érdekel mi elég, ennyiért sokkal többet kérünk, mert azt az "eleget" megkapjuk 80ezerrel lejjebb.
Olyan gyakran jön elő az elég szócska amikor egy-egy híres gyártó """""olcsósít"""""". Ez nem az elégről szól, hanem hogy nem kapod meg a pénzedért azt, amit a többi gyártónál igen.
8gb-s iphone 5c-t max nexus 5 áron kéne adni. Az, hogy így nem jobb az biztos, viszont hogy rosszabb egy nexus 5-nél, arra inkább tenném a voksom. Bár nem tudom, ilyen színes izét max japánban néznek jó szemmel, meg a ri.... Szóval értitek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest