- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
UFC
aktív tag
válasz
kriszpontaz #99 üzenetére
Hát igen. Láthatod fentebb irtam hogy én is 32GB-osat választanék. Viszont vannak még akiknek elég az a 8GB .
-
UFC
aktív tag
Én 5C-t nem veszek itt kezdődik. És 8GB-osat se hanem 32GB-osat a munkám miatt. Tudod mivel nem bkv-zok hanem kocsival megyek és mivel munkára használom a telefonom nem tudom mikor filmezek rajta vezetés közben vagy munkában esetleg.
Ha meg jön a duma hogy nem mindenkinek van kocsija, arra meg azt mondom hogy nem mindenkinek van igénye arra hogy filmezzen a telefonon. Ennyi.
Inkább akkor egy tablet ami normális méretű vagy egy szép tv-n élvezetesebb otthon.
De mint fentebb is írták számos megoldás van amivel ez a 8GB is elég tud lenni(persze nem mindenkinek)
-
UFC
aktív tag
Nem védem mert androidom van csak hülyeségeket nem szeretem ha beszélnek.(ez nem rád vonatkozik)
De mint írtam valóban 8gb kevés de nem mindenkinek. Nekem is kevés lenne, pedig én se játszok rajta. Ezeket a fannságokat felejtsük el azért mert más véleménnyel van valaki valamiről.
-
UFC
aktív tag
Még jó hogy van számítógép amire le lehet menteni és nem mindent a telefonon tárolni főleg olyanokat amiket esetleg nem is használ az ember.
Vagy mint írtam akinek kevés az nem ilyet vesz, hanem 16,32,64gb-os at meg nem 5C-t mert ez egy szutyok.
Hanem inkább sima iPhone 5-öt vagy 5S-t -
UFC
aktív tag
Valóban nem sok a 8GB, de akkor sem telefonon kell játszani.És azért ez is elég tud lenni. Régen ennyi se volt mégis elvolt mindenki! Ha komolyabb játékot szedd le az ember igen az tud lenni 1-2GB csak egy játék. De ha átlagosabb játékokat nézzük az 35mb, tehát igazából fér is rá. De amúgy is mindenki azt mondja milyen szar kicsi a kijelzője, akkor ne játsszál és ne nézzél rajta filmet, és ha nem tetszik nem is kell venned ilyet és költheted másra is ezt a pénzt.
Mondjuk ez az 5C tökmindegy milyen szempontból nézzük egy felesleges szar készülék. Az 5S az baromi jó, de ez a C..ici verzió ez sz@r.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox tulajok OFF topicja
- Tőzsde és gazdaság
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Revolut
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest