Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakiii
addikt
Persze én ezzel egyetértek, csak azzal nem hogy 8 gb elég lehet bármire is bővítés nélkül. Ahogy írtad is munkára is kevés, filmezésre is kevés, játékra akkor lehet elég ha ilyen 40-50 megás játékokkal játszol. Videozásra se éppen elegendő, konkrétan ilyen kategóriás telóba nevetséges bővíthetőség nélkül, persze egy olyan telóba ami nem tud hd-ben videot felvenni, és a kijelzőjén felesleges jobb minőségű videókat lejátszani és/vagy munkára nem a legjobb ott elég lehet.
G2-n is kevés lenne a 16 gb ha nem lenne megoldás a bővíthetőségre, pl én szoktam filmet nézni telón ha utazok haza a vonaton és mindig pendriveról megy a film 1080p-be amire persze nincs szükség mert 720p is tökéletes de ha már tudja és van hely miért ne?
Lényeg a lényeg ezekbe a telókba 8-16 gb kevés, ha már csak minimálisan is több igényed van a fb-nál és angry birdsnél.
-
Csapoati
nagyúr
-
blade zte
őstag
Hogyisne, kifizetsz 100+ ezret egy okostelefonért, és minek is akarnál játszani, elég a flappy bird
. Nem csoda hogy nem veszik ezt a sz*rt ha a low-end telefonok is 8gb-vel jönnek amit microsd-vel bővítesz. Nem érdekel mi elég, ennyiért sokkal többet kérünk, mert azt az "eleget" megkapjuk 80ezerrel lejjebb.
Olyan gyakran jön elő az elég szócska amikor egy-egy híres gyártó """""olcsósít"""""". Ez nem az elégről szól, hanem hogy nem kapod meg a pénzedért azt, amit a többi gyártónál igen.
8gb-s iphone 5c-t max nexus 5 áron kéne adni. Az, hogy így nem jobb az biztos, viszont hogy rosszabb egy nexus 5-nél, arra inkább tenném a voksom. Bár nem tudom, ilyen színes izét max japánban néznek jó szemmel, meg a ri.... Szóval értitek.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vezetékes FEJhallgatók
- Óra topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest