- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Nekem van nagyjából 500 képem a telefonon amit vele készítettem + ~50 hozzá tartozó videó. Van egy iGO EU ami 3.x GB, 4-5 album pár számmal. Ezeket összeadva most járok ~10Gb-nál. Jelenleg a telefonomban lévő tárhellyel együtt van 42Gb-om felhasználható, amiből szabad 27Gb. Igaz pár napja takarítottam ki néhány régi Backup-ot.
És akkor én nem raktam rá száz és száz zeneszámot, nem nézek filmeket rajta, és 1db játékot nem telepítettem.
Ha nagyon akarnám elférnék 16gb-on is, de szűkösen, folyton lementve ezt-azt. 8Giga édes kevés, főleg úgy hogy a rendszer miatt az kb 6Gb csupán. -
Romvr
őstag
Az 5c-n csak abban az esetben gondolkodnék el ha 60-ért adnák függetlenül... na jó, legyen 80, a 16Gb-os változat és persze fekete színben (tudom hogy nincs). Ismerősömnek van (zöld) és kölcsön adta. Koránt sem a várt érzések töltötték el a lelkem a szerkezettel kapcsolatban. Az 5s vagy az 5 az igen, azon érzem hogy minőséget vettem.
Az Apple az nem ugyanolyan mint régen volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Hegesztés topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged