- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Mindenekelőtt megkövetem magam havi 20 nap akart lenni, nem heti
De azért remélem mindenki értette miről van szó.
Azt elárulod, hogy milyen neted van? Mert nem hinném, hogy ez 3 gigába belefér.... Én pont leírtam, hogy nekem pl 3 giga felhőből csak zenehallgatással elmenne havonta és még semmi mást sem csináltam. És szó sem volt losslesről, meg sorozatról, csak gagyi minőségű mp3-ról. Ahhoz, hogy a felhőt normálisan tudja használni az ember napi szinten, szerintem alsó hangon ennek a triplája kéne, de inkább 15 giga körül. Akkor azt mondom kompromisszum mentesen kiváltható a tárhely.
Amúgy meg nagyon tuti indokokat mondanak itt, hogy miért elég a 8gb.... De mind úgy kezdődik, hogy nincs rajta/nem használ ezt meg azt... Persze, nekem 0 litert fogyaszt a kocsim, mert ki van szedve belőle a motor., nem értem másoknak miért drága a benzin, nekem simán belefér a költségvetésbe. Azért ne játszuk már a hülyét....
Amúgy meg tényleg nem a 8 GB-vel van a baj alapvetően, mert elfogadható a kompromisszum HA a vételár indokolja. A kínai meg alsó kategóriás droidoknál azért tekintünk el a kis (4-8 GB) tárhelytől mert az áruk is olyan. Az 5C ára nem olyan, 40 dollár különbség minden csak nem kárpótlás... Arról nem is szólva, hogy mondjuk mennyi a 32 és 64 gigás közötti különbség? Nah kb akkora engedményt illene adni. -
Dilikutya
félisten
Az az egy dolog, ami szimpatikus benne, a színek. A formákban nem vagyok különösebben válogatós, úgyis minden telefon egyforma ma már, viszont az unalmas, hogy van a fehér, a fekete, a sötétkék, meg néha 1-2 más szín. Ezért jók a Nokia és az 5C élénk színei. Az iPhone aranya kivétel, az inkább ne lenne...
Bár rá biztos nem fizetnék, hogy ugyanazt kapjam, csak színesben, ráfizetés nélkül meg nem könnyű telefont cserélni. -
Dilikutya
félisten
"Nyilván akkor az 5-ös tulajdonosoknak meg sem fordult volna a fejében a váltás maximum 5S-re."
Ezt hogy érted? Az i5 tulajoknak i5C nélkül is az az egyetlen útjuk jelenleg, ha a márkánál maradnak, mivel az 5C ugyanazt tudja, mint az i5, csak a borítást cserélték le. A hardver maga egy az egyben az. -
hallador
addikt
Sztem eléggé, sajnos az Apple portfóliója igen monoton, nem látni eget verő különbségeket az i5, i5s között.Kötelező újítások vannak, de a 64 bit, meg az ujj lenyomatolvasó, nem fogja megváltani a világot, mivel az emberek nagy része nem biztos, hogy akkora újításnak gondolja ezeket a funkciókat (A legtöbb ember azt sem tudja mi ez, már a 64 bit), valamint közel nincs akkora különbség a használhatóság, és a funkcionalitás között, mint egy 40 ezres, és 120 000-es android között, viszont az 5c innentől kezdve egy eladhatatlan készülék lett.
Nyilván az apple nem akart kompromisszumokat kötni. De ez a húzás meg nem sokat ért, ebben a formában. -
hallador
addikt
Nyilván csak figyeled a cikk címét: iPhone 5c – 8 GB tárhellyel is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Chrome
- Ford topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged