Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
iCloud-ot hasznalva a kep keszitesekor automatikusan a Mac-emre menti a kepet barhol legyek a vilagban...
A 8GB meg annak eleg aki nem szokott filmet nezni, es nincs sok zene a telefonjan. Meglatjuk. Nekem keves lenne de boztos van akinek eleg. A brit arakat meg ne a magyar fizetesekhez hasonlitsatok... -
UFC
aktív tag
Nem védem mert androidom van csak hülyeségeket nem szeretem ha beszélnek.(ez nem rád vonatkozik)
De mint írtam valóban 8gb kevés de nem mindenkinek. Nekem is kevés lenne, pedig én se játszok rajta. Ezeket a fannságokat felejtsük el azért mert más véleménnyel van valaki valamiről.
-
UFC
aktív tag
Még jó hogy van számítógép amire le lehet menteni és nem mindent a telefonon tárolni főleg olyanokat amiket esetleg nem is használ az ember.
Vagy mint írtam akinek kevés az nem ilyet vesz, hanem 16,32,64gb-os at meg nem 5C-t mert ez egy szutyok.
Hanem inkább sima iPhone 5-öt vagy 5S-t
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest