Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Touch-ko

őstag

válasz spawn21 #116 üzenetére

Te azon kivul, hogy hulyesegeket irkalsz es kiforgatod a szavaimat, van valami celod, hogy idejarsz irkalni?

"Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga"
    -arra amire nehanyan hasznaljak arra teljesen eleg. Vagy esetleg Te tisztaban vagy azzal, hogy az emberek mit tesznek a 8Gb-s iPhone-jaikra? Evekkel ezelott testveremnek volt egy 8Gb- 3GS-e. Meg karacsonyra vettem neki. Neki eleg volt par evig. Most 5S-t hasznal, tehat szerette, elegedett volt vele..

"Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga."

-mutasd meg hol IRTAM a fenti kijelentesedet! Esetleg azt magyarazd el miert irtad ezt, mert en nem mondtam, hogy mindenre eleg, foleg, hogy mindenkinek.. Orulnek, ha arra reagalnal amit leirok, nem pedig arra amit odakepzelsz.

Egy szoval sem mondtam, hogy eleg, de az emberek egy resze megveszi. Ok nem filmeket, zeneket, nagy jatekokat tesznek a telefonjaikra. Mi ebben olyan rohadt bonyolult?

Ha mas dobna ki mit tennek? Semmit, egyszeruen nem erdekelne, eppen ezert nem is mennek oda es nem csinalnam azt amit itt most TE!

Neked nem eleg, akkor ne vedd meg. Sot ne is vegyel iPhone-t, mert nem neked valo. Hasznalj androidot, mert megerdemled!

Új hozzászólás Aktív témák