- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Mindenkire rálicitál az új Oppo kameratelefonja
- Bejelentette a MediaTek a Dimensity 9500-at
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
kazsmerlaca #129 üzenetére
Mert a szutykos gyártók rákényszerítik az akaratukat az emberekre és ilyen ócska megkötésekkel próbálják eladni majd a következő évi terméket.
-
hallador
addikt
válasz
Megfogtad a lényeget ecsém, mint Jonathan Ive a nyavalygást. Amin 8 GB van beépítve azok a telcsik 90%-ban mSD foglalattal is rendelkeznek. Ezt kihagytad, ja és minimum a felébe kerül, vagy még olcsóbb mint az 5C ja ez is elmaradt....
-
pengwin
addikt
válasz
Azért adnak el sok telefont 8Gb memóriával, mert ebből a fajtából van a legtöbb... 16Gb már általában a felsőkategória alja, középkategória legteteje, az utóbbiból többnyire nincs is nagyobb tárhellyel szerelt változat.
A 4Gb memóriával szerelt telefonokat is sokáig el lehetett adni, mert nem volt jobb általában. Nagy különbség, hogy muszájból veszik az emberek, vagy azért mert tényleg elég nekik! -
WinPho
senior tag
válasz
Ahha.. Tehát szerinted nem vagyok normális, mert nem férek el 8 gigán? Kettő nagy játék, oszt lőttek a maradéknak. Akiknek elég manapság a 8 giga azok a telefont telefonnak használják.
-
Kasya
nagyúr
válasz
...mert olcso.
-
spawn21
veterán
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Te miért magyarázod meg a nagy semmit?
Egy normális FELHASZNÁLÓNAK (vajon hány olyan ember van aki csak képeket tárol a telefonján) nem elég a 8 giga. Nekem 32-es telefonom van, csak a programok, zenék és képek foglalnak 14 gigát. Nincs játék, sem videó rajta. Na erre varrj gombot -
hallador
addikt
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Nyilván ha nekik elég mindenkinek.... Ahány ház annyi szokás nekem nem elég, mert csak a képek elvisznek több mint 2 GB ot . A zenék másik 5 GB ot. Szóval 8 GB nekem semmire nem elég. Ennyiért inkább úgy érzem hülyének néznek. De ha már ezen spórol az Apple akkor tettek volna rá egy sd card foglalatot.
-
Touch-ko
őstag
válasz
kazsmerlaca #78 üzenetére
Erre fele eleg sok nyugdijas hasznal iPhone-t. Nekik szerintem felesleges a 32-64GB..
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Újabb 20db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3510
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest