- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
edward2
addikt
válasz
kazsmerlaca #129 üzenetére
Mert a szutykos gyártók rákényszerítik az akaratukat az emberekre és ilyen ócska megkötésekkel próbálják eladni majd a következő évi terméket.
-
hallador
addikt
válasz
Megfogtad a lényeget ecsém, mint Jonathan Ive a nyavalygást. Amin 8 GB van beépítve azok a telcsik 90%-ban mSD foglalattal is rendelkeznek. Ezt kihagytad, ja és minimum a felébe kerül, vagy még olcsóbb mint az 5C ja ez is elmaradt....
-
pengwin
addikt
válasz
Azért adnak el sok telefont 8Gb memóriával, mert ebből a fajtából van a legtöbb... 16Gb már általában a felsőkategória alja, középkategória legteteje, az utóbbiból többnyire nincs is nagyobb tárhellyel szerelt változat.
A 4Gb memóriával szerelt telefonokat is sokáig el lehetett adni, mert nem volt jobb általában. Nagy különbség, hogy muszájból veszik az emberek, vagy azért mert tényleg elég nekik! -
WinPho
senior tag
válasz
Ahha.. Tehát szerinted nem vagyok normális, mert nem férek el 8 gigán? Kettő nagy játék, oszt lőttek a maradéknak. Akiknek elég manapság a 8 giga azok a telefont telefonnak használják.
-
Kasya
nagyúr
válasz
...mert olcso.
-
spawn21
veterán
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Te miért magyarázod meg a nagy semmit?
Egy normális FELHASZNÁLÓNAK (vajon hány olyan ember van aki csak képeket tárol a telefonján) nem elég a 8 giga. Nekem 32-es telefonom van, csak a programok, zenék és képek foglalnak 14 gigát. Nincs játék, sem videó rajta. Na erre varrj gombot -
hallador
addikt
válasz
kazsmerlaca #107 üzenetére
Nyilván ha nekik elég mindenkinek.... Ahány ház annyi szokás nekem nem elég, mert csak a képek elvisznek több mint 2 GB ot . A zenék másik 5 GB ot. Szóval 8 GB nekem semmire nem elég. Ennyiért inkább úgy érzem hülyének néznek. De ha már ezen spórol az Apple akkor tettek volna rá egy sd card foglalatot.
-
Touch-ko
őstag
válasz
kazsmerlaca #78 üzenetére
Erre fele eleg sok nyugdijas hasznal iPhone-t. Nekik szerintem felesleges a 32-64GB..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- EA Sports WRC '23
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Hegesztés topic
- Elektromos cigaretta 🔞
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest