Új hozzászólás Aktív témák
-
BoC1ka
senior tag
Á nincs mindig nálam Nekem sose volt igényem nagyobb telefonra mint 8gb, egyszer nem szóltam meg egyik telefont sem a kapacitása miatt. (Na jó talán még anno a nem bővíthető 4gb os windows fonos pletykáknál)
Elviekben hétvégén kapok egy 32gb os I4 et, hát fogalmam nincs mivel tudnám telerakni.Az a baj, vezetés közben ugye elég nehéz fényképezni, zenét hallgatni és videót nézni, de játszani is. Munkahelyen megint kizárt ugye. Ha netán sportol az ember akkor edzés közben megint kizárt. Asszonnyal vagy kizárt. Este pedig kényelmesebb a tablettel vagy laptoppal filmezni, játszani nem?
Nekem bőven elég a 8gb, de nem tartom magam ezmiatt nem normálisnak sem semmilyennek.
Eleve nem is használok iphonet jelenleg és most nem a telefon árárol vagy márkájáról van szó, hanem csak a tárhely mivoltjáról. tehát nem védjük a gyártót szerintem.
YNWA
-
BoC1ka
senior tag
Nem hallgatok telefonon zenét. Azért van az autóban hifi Sport / futás közben ott van a shuffle. Navigációt kihagytam, jogos. gyári nokiát használok. De az se az elsődleges telómon van. Tartalomfogyasztásra van laptopom és tabletem.
És attól okostelefon egy telefon hogy telerakom zenével és fotóval és videóval? Vagy akinek van külön fényképezője és zenelejátszója az kapja be minek neki okostelefon? Amúgy mutass olyan normális telefont amely nem "okos"...
Elfelejtetted odarakni, hogy szerinted milyen egy normális felhasználó.
YNWA
-
BoC1ka
senior tag
Akkor én nem vagyok normális felhasználó, - sőt továbbmegyek normáltalan felhasználó vagyok - mert van a telefonomon 18 kép és 25 zeneszám és 20 program? Ezek kerekitve se érik el a három gigát...
Körülírnád, esetleg jellemeznéd a normális felhasználót?
"Ez heti 20 nappal számolva (lévén minden nap bemegyek)"
Ilyen tempóban fél év alatt elvégeztem volna a fősulit
[ Szerkesztve ]
YNWA
-
BoC1ka
senior tag
mellyel együtt a három éves iPad 2 is nyugdíjazásra.
Hároméves please check again.
YNWA
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest