- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Te azon kivul, hogy hulyesegeket irkalsz es kiforgatod a szavaimat, van valami celod, hogy idejarsz irkalni?
"Igen, mindenre elég a az a 6,5 giga"
-arra amire nehanyan hasznaljak arra teljesen eleg. Vagy esetleg Te tisztaban vagy azzal, hogy az emberek mit tesznek a 8Gb-s iPhone-jaikra? Evekkel ezelott testveremnek volt egy 8Gb- 3GS-e. Meg karacsonyra vettem neki. Neki eleg volt par evig. Most 5S-t hasznal, tehat szerette, elegedett volt vele.."Mindenre. Elnézést. (csak halkan jegyzem meg, ha más gyártó dobna ki ilyet, akkor mind a ketten ott lennétek, hogy mi a francnak az a 8 giga."
-mutasd meg hol IRTAM a fenti kijelentesedet! Esetleg azt magyarazd el miert irtad ezt, mert en nem mondtam, hogy mindenre eleg, foleg, hogy mindenkinek.. Orulnek, ha arra reagalnal amit leirok, nem pedig arra amit odakepzelsz.
Egy szoval sem mondtam, hogy eleg, de az emberek egy resze megveszi. Ok nem filmeket, zeneket, nagy jatekokat tesznek a telefonjaikra. Mi ebben olyan rohadt bonyolult?
Ha mas dobna ki mit tennek? Semmit, egyszeruen nem erdekelne, eppen ezert nem is mennek oda es nem csinalnam azt amit itt most TE!
Neked nem eleg, akkor ne vedd meg. Sot ne is vegyel iPhone-t, mert nem neked valo. Hasznalj androidot, mert megerdemled!
-
Xero
nagyúr
Szerintem meg akkor a normális felhasználónak van normális mobilnetje.
Hallgatok zenét, de nem szorítom be magamat 16-32-64GB-ra, hanem van Spotify, iTunes Radio és az otthoni teljes lossless gyűjteményemet is elérem mindenhol. Egy mozdulattal kötöm a fejegységre a kocsiban és streamelek otthonról. Sőt ha úri kedvem úgy tartja, filmet-sorozatot ugyan így streamelek és nézem kocsiban.A navigáció is lehet épeszű. Az általam eddig leginkább használt két navigáció (Navigon, Sygic) mindegyike képes országonként letölteni előre a térképeket. Mi a francnak nekem mondjuk Skandinávia, ha arra nem járok? Alapvetően csak Magyarország van fent, aztán ha mennem kell, akkor lekapom az adott útvonalhoz szükséges térképeket. Bár mondjuk most pont lusta voltam és még mindig fent van Szlovénika, Ausztria, Németország, Olaszország, Svájc, Franciaország és mégis elférek.
A lényeg az lenne, hogy bőven ismerek olyan emberkét, akinek kell egy okostelefon, mert e-mailezik, folyamatosan lóg az exchange serveren, böngészik, fotózik, telefonál, navigál. Neki pl bőven jó a 8GB. Bár ettől függetlenül az 5C egy haszontalan sz*r termék.
-
BoC1ka
senior tag
Á nincs mindig nálam
Nekem sose volt igényem nagyobb telefonra mint 8gb, egyszer nem szóltam meg egyik telefont sem a kapacitása miatt. (Na jó talán még anno a nem bővíthető 4gb os windows fonos pletykáknál)
Elviekben hétvégén kapok egy 32gb os I4 et, hát fogalmam nincs mivel tudnám telerakni.Az a baj, vezetés közben ugye elég nehéz fényképezni, zenét hallgatni és videót nézni, de játszani is. Munkahelyen megint kizárt ugye. Ha netán sportol az ember akkor edzés közben megint kizárt. Asszonnyal vagy kizárt. Este pedig kényelmesebb a tablettel vagy laptoppal filmezni, játszani nem?
Nekem bőven elég a 8gb, de nem tartom magam ezmiatt nem normálisnak sem semmilyennek.
Eleve nem is használok iphonet jelenleg és most nem a telefon árárol vagy márkájáról van szó, hanem csak a tárhely mivoltjáról. tehát nem védjük a gyártót szerintem.
-
BoC1ka
senior tag
Nem hallgatok telefonon zenét. Azért van az autóban hifi
Sport / futás közben ott van a shuffle. Navigációt kihagytam, jogos. gyári nokiát használok. De az se az elsődleges telómon van. Tartalomfogyasztásra van laptopom és tabletem.
És attól okostelefon egy telefon hogy telerakom zenével és fotóval és videóval? Vagy akinek van külön fényképezője és zenelejátszója az kapja be minek neki okostelefon? Amúgy mutass olyan normális telefont amely nem "okos"...
Elfelejtetted odarakni, hogy szerinted milyen egy normális felhasználó.
-
Touch-ko
őstag
Te meg erre varj gombot: szerintem 32GB semmire sem eleg.. A 64-bol van 24.1GB ures hely. Ha ugyanugy fogalmaznek ahogy te akkor azt irnam, hogy "normalis FELHASZNALONAK nem eleg " a 32GB...
-Mert pont te ezt irtad.. Degradaloan fogalmaztal. Ha nekik eleg a 8GB akkor ott mi a baj? Elmondom neked, hogy en ismerek olyan nyugdijast aki 8Gb-s iPhone-t hasznal, o nem hallgatnak zenet, nem jatszik nagy meretu jatekokkal, nem "mozizik" rajta. Netezik, megosztjak a netet rajta a laptopjukhoz vagy az iPad-jukhoz, facetime-ozik, telefonal, text-et kuld vele, nah meg neha fenykepezik vele. Erre szerintem eleg 8GB-is.
Kit nevezel te normalis felhasznalonak? Magadat?Szerinted ha az Apple az elmult evekben nem adott volna el eleg 8GB-s iPhone-t, akkor most elkezdte volna arulni az 5C-nel is a kisebb modelt?
Tehat ne nezz le masokat amiert eleg nekik kisebb tarhely!
-
Romvr
őstag
Nekem van nagyjából 500 képem a telefonon amit vele készítettem + ~50 hozzá tartozó videó. Van egy iGO EU ami 3.x GB, 4-5 album pár számmal. Ezeket összeadva most járok ~10Gb-nál. Jelenleg a telefonomban lévő tárhellyel együtt van 42Gb-om felhasználható, amiből szabad 27Gb. Igaz pár napja takarítottam ki néhány régi Backup-ot.
És akkor én nem raktam rá száz és száz zeneszámot, nem nézek filmeket rajta, és 1db játékot nem telepítettem.
Ha nagyon akarnám elférnék 16gb-on is, de szűkösen, folyton lementve ezt-azt. 8Giga édes kevés, főleg úgy hogy a rendszer miatt az kb 6Gb csupán. -
BoC1ka
senior tag
Akkor én nem vagyok normális felhasználó, - sőt továbbmegyek normáltalan felhasználó vagyok - mert van a telefonomon 18 kép és 25 zeneszám és 20 program? Ezek kerekitve se érik el a három gigát...
Körülírnád, esetleg jellemeznéd a normális felhasználót?
"Ez heti 20 nappal számolva (lévén minden nap bemegyek)"
Ilyen tempóban fél év alatt elvégeztem volna a fősulit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest