- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Mindenekelőtt megkövetem magam havi 20 nap akart lenni, nem heti
De azért remélem mindenki értette miről van szó.
Azt elárulod, hogy milyen neted van? Mert nem hinném, hogy ez 3 gigába belefér.... Én pont leírtam, hogy nekem pl 3 giga felhőből csak zenehallgatással elmenne havonta és még semmi mást sem csináltam. És szó sem volt losslesről, meg sorozatról, csak gagyi minőségű mp3-ról. Ahhoz, hogy a felhőt normálisan tudja használni az ember napi szinten, szerintem alsó hangon ennek a triplája kéne, de inkább 15 giga körül. Akkor azt mondom kompromisszum mentesen kiváltható a tárhely.
Amúgy meg nagyon tuti indokokat mondanak itt, hogy miért elég a 8gb.... De mind úgy kezdődik, hogy nincs rajta/nem használ ezt meg azt... Persze, nekem 0 litert fogyaszt a kocsim, mert ki van szedve belőle a motor., nem értem másoknak miért drága a benzin, nekem simán belefér a költségvetésbe. Azért ne játszuk már a hülyét....
Amúgy meg tényleg nem a 8 GB-vel van a baj alapvetően, mert elfogadható a kompromisszum HA a vételár indokolja. A kínai meg alsó kategóriás droidoknál azért tekintünk el a kis (4-8 GB) tárhelytől mert az áruk is olyan. Az 5C ára nem olyan, 40 dollár különbség minden csak nem kárpótlás... Arról nem is szólva, hogy mondjuk mennyi a 32 és 64 gigás közötti különbség? Nah kb akkora engedményt illene adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest