Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nemlehet

őstag

válasz Xero #119 üzenetére

Mindenekelőtt megkövetem magam havi 20 nap akart lenni, nem heti :D De azért remélem mindenki értette miről van szó.

Azt elárulod, hogy milyen neted van? Mert nem hinném, hogy ez 3 gigába belefér.... Én pont leírtam, hogy nekem pl 3 giga felhőből csak zenehallgatással elmenne havonta és még semmi mást sem csináltam. És szó sem volt losslesről, meg sorozatról, csak gagyi minőségű mp3-ról. Ahhoz, hogy a felhőt normálisan tudja használni az ember napi szinten, szerintem alsó hangon ennek a triplája kéne, de inkább 15 giga körül. Akkor azt mondom kompromisszum mentesen kiváltható a tárhely.

Amúgy meg nagyon tuti indokokat mondanak itt, hogy miért elég a 8gb.... De mind úgy kezdődik, hogy nincs rajta/nem használ ezt meg azt... Persze, nekem 0 litert fogyaszt a kocsim, mert ki van szedve belőle a motor., nem értem másoknak miért drága a benzin, nekem simán belefér a költségvetésbe. Azért ne játszuk már a hülyét....
    Amúgy meg tényleg nem a 8 GB-vel van a baj alapvetően, mert elfogadható a kompromisszum HA a vételár indokolja. A kínai meg alsó kategóriás droidoknál azért tekintünk el a kis (4-8 GB) tárhelytől mert az áruk is olyan. Az 5C ára nem olyan, 40 dollár különbség minden csak nem kárpótlás... Arról nem is szólva, hogy mondjuk mennyi a 32 és 64 gigás közötti különbség? Nah kb akkora engedményt illene adni.

Új hozzászólás Aktív témák