- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
ezt ne kemem mond baszod! én csak az itteni teszt melletti árat néztem. aki mellé lőtt az a mobilarena.
lényeg hogy a megjelenés napját itthon sehogy se tudtad volna megvenni olcsóbban, hogy utána megjelent és olcsóbb lett az már hidegen hagy, a ti okoskodásotokkal együtt! -
Zolik
senior tag
Na ez a bullshit.
Mikor kijött a teszt [link] direkt megnéztem a "A tesztkészülék a VIP-Phone jóvoltából jutott el hozzánk. Vásárláshoz kérem, kattintson ide!" részt és 280e Ft volt.
Hogy az amcsi shop hány dollárért adja totál hidegen hagy. Ráadásul ha kintről rendeled még rájön egy rakat költség. -
Zolik
senior tag
fikázzák itt sokan a samsungot de az apple is egykutya...
vicc!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest