- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor Magic V2 - origami
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Íme az új Android Auto!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
válasz Dilikutya #127 üzenetére
Nálam a rendszer (Nem Samsung) 5,4 GB helyet ír mint telepíthető terület, most 4.3-as gyári Android van fenn, ezelőtt kb 100 MB-al volt több, amúgy a frissítés előtti verzió volt fenn (An 4.1.2) szóval ezért nem értettem a dolgot. De ok így már értem.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
hallador
addikt
válasz Dilikutya #122 üzenetére
Elég 8Gb. Valakinek biztosan. Csak anyázás helyett be kéne látni. Az egyedüli gond az árral van. Pár éve nem volt gond, hogy nem lehetett bővíteni, de ma ebben az árszegmensben 8Gb bővíthetetlen tárhely édeskevés. Ez az egy baja van a telefonnak. Itt szállt el végképp az ár-érték aránya.
+ 1
De mondom, más gyártó se különb. Én direkt rákérdeztem a Samsungnál, lesz-e valaha lehetőség SD kártyára programot telepíteni. Nem, mert a belső tárhely ma már elég nagy.
Ez ok, de nem csak Samsung van, pl nekem is van egy Xperia SP telefonom 5,8 GB-ra tudok telepíteni, plussz 64 GB mSDHC is mehet bele. Valamint az 5C árkategóriájában nem nagyon kapsz olyan Androidot, amiben nem minimum 16/32 GB beépített memória van, nem összehasonlítható, a két kategória, mert Androidból csúcsmodellt lehet venni egy 5C árából. Itt nem a telepíthető programokkal van a gond, hanem azzal, hogy nehogy már annyira idiótának nézzék az embereket, hogy egy ilyen rohadt drága telefonhoz, csak azért kelljen egy felső kategóriás net előfizetés mert a gyártó nem normális.
Android is fura jószág, a 4gb-os telefonon is a tárhely felét foglalja el ugyanaz a verzió, meg a 8Gb-os telefonon is (nem egyforma típusról van szó, de nem hiszem, hogy az sokat befolyásolna).
Ezt kifejthetnéd, mert nálam nem így van!
(#124) Dilikutya
+ 1
[ Szerkesztve ]
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Xero
nagyúr
-
Csapoati
nagyúr
válasz Dilikutya #28 üzenetére
Nyilván egyetértek, hogy új csúcskategóriás telefont (nem bővíthetőt) 8 gigával árulni már nem elegáns, viszont én pl. 4 gigán is elvagyok, pedig játékból nem 1-2 van fent, fotózgatok is, zenébeől is van vagy 1 gigányi rajta. Ott a felhő, meg a tablet 16 gigája is. Aki meg mondjuk csak fotózgat pára, meg zenét hallgat (le merem fogadni, hogy a többség csak ennyit csinál), annak elég is lehet ez a 8 (ill. 5) is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest