Hirdetés
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tomi5244
őstag
Megértem, hogy sokan szidjátok az árát, ami magyar mércével/fizetésekkel nézve tényleg horror! De magát a telefont azért nem kéne ennyire elutasítani. Attól, hogy műanyag még példaértékű az összeszerelési és kidolgozási minősége. Volt alkalmam megnyomkodni és sok konkurens gyártó vehetne róla példát. No mindegy én azért elfogadnám
a 8 giga miatt csak a videók terén lennék kicsit besz@rva mert minden más, alapvető alkalmazás elfér rajta. Én pl zenét soha nem hallgattam és nem is nagyon fogok telefonon. Nagyobb játékok vagy profibb alkalmazásokra meg ott az iPad.
Az árat illetően meg még annyi (bár ezt is megírták már ezer helyen), hogy külföldön ahol azért komolyabb fizetéseket adnak és a szolgáltatók is lényegesen barátibb lehetőségeket nyújtanak sokkal elérhetőbb az iphone.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPad 2 nyugdíjazása mellett a sokszínű telefonjának tovább butított változatával is előrukkolt az Apple.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest