- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Karcsúak a Galaxy S25 Edge várható specifikációi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
Te meg erre varj gombot: szerintem 32GB semmire sem eleg.. A 64-bol van 24.1GB ures hely. Ha ugyanugy fogalmaznek ahogy te akkor azt irnam, hogy "normalis FELHASZNALONAK nem eleg " a 32GB...
-Mert pont te ezt irtad.. Degradaloan fogalmaztal. Ha nekik eleg a 8GB akkor ott mi a baj? Elmondom neked, hogy en ismerek olyan nyugdijast aki 8Gb-s iPhone-t hasznal, o nem hallgatnak zenet, nem jatszik nagy meretu jatekokkal, nem "mozizik" rajta. Netezik, megosztjak a netet rajta a laptopjukhoz vagy az iPad-jukhoz, facetime-ozik, telefonal, text-et kuld vele, nah meg neha fenykepezik vele. Erre szerintem eleg 8GB-is.
Kit nevezel te normalis felhasznalonak? Magadat?Szerinted ha az Apple az elmult evekben nem adott volna el eleg 8GB-s iPhone-t, akkor most elkezdte volna arulni az 5C-nel is a kisebb modelt?
Tehat ne nezz le masokat amiert eleg nekik kisebb tarhely!
-
Romvr
őstag
Nekem van nagyjából 500 képem a telefonon amit vele készítettem + ~50 hozzá tartozó videó. Van egy iGO EU ami 3.x GB, 4-5 album pár számmal. Ezeket összeadva most járok ~10Gb-nál. Jelenleg a telefonomban lévő tárhellyel együtt van 42Gb-om felhasználható, amiből szabad 27Gb. Igaz pár napja takarítottam ki néhány régi Backup-ot.
És akkor én nem raktam rá száz és száz zeneszámot, nem nézek filmeket rajta, és 1db játékot nem telepítettem.
Ha nagyon akarnám elférnék 16gb-on is, de szűkösen, folyton lementve ezt-azt. 8Giga édes kevés, főleg úgy hogy a rendszer miatt az kb 6Gb csupán.[ Szerkesztve ]
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
BoC1ka
senior tag
Akkor én nem vagyok normális felhasználó, - sőt továbbmegyek normáltalan felhasználó vagyok - mert van a telefonomon 18 kép és 25 zeneszám és 20 program? Ezek kerekitve se érik el a három gigát...
Körülírnád, esetleg jellemeznéd a normális felhasználót?
"Ez heti 20 nappal számolva (lévén minden nap bemegyek)"
Ilyen tempóban fél év alatt elvégeztem volna a fősulit
[ Szerkesztve ]
YNWA
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az iPad 2 nyugdíjazása mellett a sokszínű telefonjának tovább butított változatával is előrukkolt az Apple.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest