- Google Pixel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
Ja engem amugy meg sem lepett. Eleve ugy kuldtem el az igenyemet, hogy ha hasznosabbra tudjak kolteni, tegyek, max egy akksi cseret tervezzunk be akkor jovore mert viszont az mar belathato idon belul beesett volna 80% ala.
Szerencsere megtarthattam a 11-t, igy a fiokba, tarcsi telefonnak hosszu evekig tokeletes lesz.
-
Kbali
nagyúr
Annyiban korrigálnék, hogy én pl. újonnan vettem tavaly ilyentájt, szóval simán lehetnek frissebb készülékek is. Ha nem ragaszkodik valaki a gyári akksihoz, akkor megoldható utángyártottal is a csere. 70-nél egy jó állapotú, akár garanciális 11-es bőven megéri, ha megnézed, hogy az új készülékeknél mit kapsz cserébe (itt mondjuk eltántoríthat, hogy talán a következő iOS főverziót megkapja, de utána max. biztonsági frissítéseket). Szóval nem tudom, hogy venni akarsz vagy burkoltan kértél árazást
-
Kbali
nagyúr
Ha nem kell ékezet, akkor a gyári iOS bill. a legjobb szerintem, nehéz félrenyomni. Én Gboard-ot használok, mert magyarul a szójavaslatai miatt gyors, ill. kevésbé kell figyelni az elütésekre emiatt.
Viszont ha ennyire haldoklik, akkor tényleg érdemes lehet cserélni. Viszont ha anno újonnan vetted, akkor az sem volt olcsó. Jelenleg Iphone vonalon a 15 a legjobb, még sokáig elég készülék újonnan. Használtan meg 13 alá nem mennék a 11 után (mondjuk én pont visszaléptem 13-ról 11-re, mert ilyet kaptam cégesnek, a 13 meg ment a feleségemnek, azért érezni a különbséget a 13 javára sebességben, üzemidőben). -
lmno
őstag
Gondolom gyenge már az akksi -> emiatt kikapcsol a telefon -> emiatt visszaveszi a teljesítményt az iOS (hogy ne kapcsoljon ki legközelebb).
Pont nemrég volt itt téma, és le is írtam ugyanezeket. Meg kell nézni mit ír a beállításoknál a Batttery health-nél hány százalék, illetve a "Peek performance" alatt. De ha ez a helyzet, akkor az egyetlen ésszerű megoldás az új akksi (lehetőleg gyári).Az meg hülyeség hogy ne frissítsünk új iOS-re, mert az Apple direkt belassítja hogy új iPhone-t vegyél, nincs ilyen. Nyilván ha már nagyon régi a hardver, okozhat valamennyi lassulást egy update, de speciel pont az i11-nél még semmi ilyet nem vettem észre.
-
Mr.Grincs
veterán
Még az amit elhiszek az a GOPRo kamerák, meg a gyári vízálló tok, amit lehet víz alatt is használni....Régen a Sony telefonok ebben jók voltak. Van egy haverom, aki Sony párti volt sok évig. Megvette a legújabb vízálló sony telefont, hazament és belerakta a mosogatóba este és reggel kivette. Átmentek a teszten. De volt olyan, hogy este bevágta a medencébe nem szomjasan, mondván, hogy hát ez vízálló.... majd reggel kivette, úgy hogy nem ázott be.
-
7Heads Drago
veterán
-
esbii22
őstag
Annyi simán megvan egy nap végig wifin. Nekem a cégnél
szarrossz a térerő, otthon a lakásban 3as 4es. 4-5 óra kijelzőidő meg szokott lenni estig úgy, hogy 20 százaléknál rakom általában töltőre. Nyilván ez vegyes használattal, mobilnettel csökkenni fog és lesz belőle 3-3,5 óra sot, na de olyan készülékről beszélünk ami nem új. Nekem az S9 sose tudott 3 óra sotot, aztán ennél kamilláztam amikor 9 óra is kijött belőle egy nap, vagy két napot használva 7 óra egyetlen töltéssel. -
tboldi
nagyúr
Bár nem raktam az eddigi hsz-eket off-ba, de kérem, most már maradjunk a topik eredeti témájánál, a vezeték nélküli füleses kérdések pedig mehetnek a saját topikjukba. Danke schön!
-
-
-
atala
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
-
dj79
senior tag
Ezt a szettet vettem 11-re, tökéletesen bevált, ugyanez a fólia van a pakkban.
-
esbii22
őstag
Próbáltam fényképet, videót előlapival semmi romlást nem vettem észre.. én meg ezt a megoldást szeretem jobban. Anno s9-nel felül kivágott uvegfolia volt rajta és nagyon koszolodott szinte az összes por kosz meg tapadt ott. Úgy h aki ilyet vesz bátran felteheti nem rontja a minőséget egyáltalán. Persze noname uvegfolianal lehet ilyen de azért ennél nincs semmi ilyesmi.
-
El Diabl0
tag
Én csak akkor töltöm, ha 20% alá esik. Este nem teszem gyorstöltőre.
Megszoktam, hogy este töltöm lefekvés előtt, olyan 90% körül leveszem. Anno S6 és S7 időkben jártam úgy, hogy volt 20-30% a telefonban, de már nem ébresztett és elkéstem (jó kis google services)... ez ilyen beidegződés.
Az is szokásom hogy BT headset használat után meghallgatom, hogy működik-e a hangszóró. P20 Pron sokszor restart kellett BT headset után, mert csak a felső hangszóróból jött hang. Ez néha Samsungnál is előfordult (megint csak sikerült elkésni). Nyilván nem hittek nekem a munkahelyen...
-
st3v3np3t3r
nagyúr
Válaszom erre ugyan az,mint az iPhone topikban
ha nem fizeti incassozzák a számlját, és levonják a fizetése 30%-át - Ez részben igaz is, de az inkasszó és a fizetésletiltás nem ugyan az, és a fizuletiltás min.33% nem 30. Nagyon ritka esetben alkamzzák az inkasszót és a fizetésletiltás egyszerre. -
tboldi
nagyúr
Jelenleg itt a legolcsóbb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Motoros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen videókártyát?
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest