- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
Köszi, ez megvan.
Igazán arra lettem volna kíváncsi, hogy Imei számból megállapítható-e, ha szolgáltató adta el. Anno az LG telóknál ezt meglehetett. Mert ugye több szolgáltató függetlenül árulja, de ha a vevő nem fizeti a számlát, tiltják.
Bár ha van számla mellé, akkor azzal igazolható a származása. -
TestamentDNR
aktív tag
Elmondasa alapjan arrol beszelt mikor eloszor felhivtam, sosem emlitett kihangositast, vagy headsetet.
Igazabol mar mindegy is, azert irtam le, h mas az en karomon tanuljon, ne a sajatjan.
Ezen kivul amugy a telefon rendben van, meg mostmar a beszedhengszoro, megy is ajandekba nemsokara paromnak.
Én meg atnyergelek egy 13 minire. Amugy is az volt a vagyam, szeretem, hogy pici. -
Mr.Grincs
veterán
Igen én is így vagyok vele, hogy valami halmozottan hibás készüléket fogtam ki sajnos. Soha nem volt ennyire problémás egyik készülékem sem. Dehát sajnos ez van, ami elromolhat az el is romlik. Erre van a garancia. Egyrészről sajnálom, hogy ezt, így éltem meg, másrészt örülök, mert a story vége pozitív lett. Viszont abba bele sem merek gondolni, ha nem garanciális a készülék akkor, mennyi pénz és rohangálás után lett volna megoldás ezekre a hibákra...
-
-
firemage
újonc
Köszi a segítséget! Ilyen buggal is találkoztam mint a képen. Néha nem tölti be jobbra húzásnál a widegeteket. Egyet vissza kell húzni balra, majd megint vissza jobbra és jó. Illetve Messengernél és Facebooknál abszolút nem működik a space hosszúnyomás, majd shift és kijelölés… Ez utóbbi viszont nagyon bosszantó, mert mindig úgy törlök, milliószor gyorsabb mint nyomkodni a backspace-t. A többi bug elviselhető eddig. 16-osra majd csak akkor frissítek ha legalább 16.5 lesz.😂
-
Frontiner
aktív tag
Én úgy értelmeztem ezt az új fícsört, hogy amit kapok kép(ek)et iMessage-ben,azokat a Fotókban egy erre külön dedikált helyen egyben láthatom. Ezek szerint mégsem. Illetve ezek alapján akkor jó lenne tudni, mégis milyen képeket részesít előnyben, amik oda kerülnek
Már ha kerülnek... -
GreenGoblin
őstag
Hát nem tudom. Egy-két tokot több mint 40ezren is megvettek. Annyi ember csak nem téved. Sok tok pedig teljesen kopija valaminek de minőségre ugyanaz, a képek videók alapján. Láttam YouTube-ereket is ahol az eredeti cuccokat hasonlították össze ezekkel a kopikkal és meglepődtek milyen nagy a hasonlóság. Az ár meg ugye alacsony.
Anno az Unboxing Therapy-s csávó bukott le, hogy innen rendelt tokokat és adta el mint a saját márkája. -
GreenGoblin
őstag
Hát akkor nálam van probélma. Most vagyok 22 százalékon reggel 04:20 óta. És mindent ugyanúgy használok mint az update előtt. Általában ilyenkor olyan 40-50 százalék szokott lenni korábban. 😑
Még az optimized battery charging sem állt be pedig mindig ugyanúgy töltöm és az update óta már elég sok idő eltelt. Volt ideje bőven hogy beálljon. Ez is működött frankón update előtt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- BestBuy topik
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest