- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pfiucska
aktív tag
Szia,
Nekem 2 telekomos simem van, egyik ertelemszeruen eSIM.
Akksit nem tudom mennyire eszi, amiota megvan a telo, igy hasznalom.Internetet, halozatot stb nem dobalja. Konnyen kezeli h kit honnan hivok, van lehetoseg kivalasztani, tererom mindig ugyanugy van mint a fizikai tarsan stb. Ez jol mukodik.
Ami rosszul megy es ez talan(!) a legelejen nem volt igy (1,5 eve hasznalom), hogy az eSIM-en rendszeresen elofordul, hogy nem csorog ki, nem vagyok elerheto es kapok egy smst h megprobaltak felhivni. A ceges szamom az eSIM, egyes napokon 2-4 orat is telefonalok, igy ez napi(!) szintu problema nalam. Egyutt elek vele mert ceges a telo es nem akarok venni magamnak egyet emelle, hogy kettot hurcibaljak, de az biztos, hogy kozel sem tokeletes. Megszoktam, visszahivom aki keresett es viszlat, de nagyon gaz, hogy egy nehany evvel ezelott meg csucstelefonnak szamit keszuleknel nem mukodik normalisan a ket simkartya.
Az aktivalas egyszeru volt, par perc alatt megcsinalta nekem az IT. -
niof
veterán
Az azért elég szégyen lenne, ha egy új főverzió megfektetne egy telót. Pláne, hogy egy Apple készülékről van szó. Pláne, hogy minden készülékre kvázi saját verzió érkezik, mert még a 11-11 Pro modellek közt is van funkcionális eltérés, ami az oprendszerben is megjelenik. Ha abból indulunk ki, hogy a 2016-os SE most került ki a pixisből, és az sem akadozott, csak nyilvánvalóan lassabb, akkor én ettől nem tartanék.
-
7Heads Drago
veterán
Nekem meg mivel picit karcos volt a kijelző még a kijelzőt is ki akarták cserélni azért mert a hangszóró halk volt és szar az akku. És csak kijelző cserével együtt akarták bevenni javításra. 120-130 lett volna a szerviz. Röhej. Miközben nekem a kijelző megfelelt volna úgy ahogy van. És a hangszóró is jóeséllyel csak takarításra szorult.
-
Ricardo
titán
" de azért ez csak egy akksi! Nem kijelző, nem alaplap."
Csak egy rögzítőpánt
Csak egy törlőkendő
Csak egy tok
Csak egy fonott pánt -
-
niof
veterán
Az úgy nem jó.
Először is, legyen mindkét telón a legfrissebb szoftver. Az SE-n állítsd be, amiket menteni akarsz iCloud-ba, és csinálj mentést. A 11-et állítsd vissza alaphelyzetbe (factory reset), majd amikor elindul, legyen a két telefon egymás mellett. Fogja kérdezni, és meg fog jelenni az a kék pontokból álló gömbszerű izé, amivel összekapcsolódnak, és rövidesen megkezdődik a másolás. Legyen töltőn mindkét készülék, lehetőleg!
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- ELADÓ Xiaomi 14T Pro DS 5G 12GB RAM / 512GB tárhely titánium szürke
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256gb - Karc mentes, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512gb - Újszerű, akár beszámítással
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest