- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt,72
senior tag
A kis 6s még mindig kap biztonsági motyót
, és csak nemrég szűnt meg a főverzió-frissítés támogatása. Itt pedig a 11 került szóba, evégett gondolok egy még (akár) évekig tartó támogatásra vele kapcsolatban.
Persze, lehet, hogy ez rövidebb ideig lesz támogatott, igazad van, hogy említed. -
aujjobba
addikt
Errol mindig ez a video ugrik be.
-
Imi1981
veterán
Hát az sz@r használni . Qbittorrent felületet mobillal böngészőből kezelhetetlen. Esetleg a transmission az talán jó. Mindegy ez az egy dolog nem tantorít el.
Most nézek teszteket és videókat erről a iPhone 11-ről. Azt látom, hogy ebben még ips kijelző van de jó minőségű. Még megnézem az iPhone 12-t is. -
niof
veterán
Igen, én nem szívesen feszegetném ki a páncélból, ha nem muszáj.
Így olyan kellene, ami azzal együtt is masszívan megtartja.
@ g4mer
A monitoroknál az elfordított mód a pivot (portré mód), ami ugye a legtöbb telefonnál a normál használatot jelenti. Tehát normál és landscapemódban is tudja megtartani frankón.
Amúgy inkább műszerfalra szerelős érdekelne, ezek a tapadókorongos megoldások nem túl bizalomgerjesztők, pláne, ha ~200g-ot kellene tartaniuk hosszú távon. A talpát lehet így is oda fogom csavarozni, vagy ragasztani. Nem lenne jó, ha egy döccenőnél a teló után kéne kapkodni, vagy ilyesmi... -
Szellem.
nagyúr
Nekem ebben csak az a fura, hogy lehet, hogy az eszköztől függ, de például a te esetedben, nem hinném, hogy a skullcandy "vezérelné" az iphonet. Szerintem meg pont az IOS gondol egyet és majd helyetted jól ki akarja találni, hogy mit kell csinálni. Tegnap több oldalt átnéztem és sajnos nincs rá megoldás. De egy van, törölni az Apple Musicot. De ezt meg nem akarom.
Én nem szeretem ezt a fajta automatizálást már. -
-
-
-
-
-
-
Light Yagami
junior tag
Hát, az email kliens remekül működik, ráadásul push-ban küldi a leveleket, mind a gmailt mind a hotmailt. A Huawei P20 Promon a kliens egyszercsak megszűnt működni egy frissítés után (ami amúgy csak egy biztonsági frissítés volt). Amúgy is csak 15 percenként frissítette a leveleket meg óránként, de utána már csak kézzel lehetett frissíteni, hiába töröltem meg reseteltem az adatokat. Itt a biztonsági mentés is egy csoda az Androidoshoz képest. A legutolsó appnak a beállításait is lementi a rendszer, a Google képtelen ezt megoldani a mai napig. Persze rákötöd gépre meg letöltesz 3 programot, mert mindegyik mást ment le… Egy belakás fél nap, az iOS fullra visszaállítja a régi telefonod állapotára az újat. Olyan, mintha nem is vettél volna telefont.
Bugok persze vannak itt is, pl. az iMessage iszonyú szerencsétlen tud lenni nálam, de legalább az Apple javítgat, foltozgat. Az androidos telefonok meg úgy maradnak, vegyél újat.
-
GreenGoblin
őstag
De amúgy az a durva hogy ugyanezeket a tokokat viszont látom Amazonon is. Egyazegyben ugyanazokkal a képekkel 10szer annyiért.
Apple watch szíj amit én vettem gyári szíjat az itt tizedébe kerül. Másolat igaz de ahogy lent említettem sokan tesztelték ezeket és a minőség ott van. Én mindjárt bevásárolok mindenből.
-
El Diabl0
tag
Támogatja a headsetem az AAC-t is.
Utazáskor hallgatok csak zenét rajta, úgyhogy elfogadtam, így sem rossz a hangzás, de többet tudna a headset. Ha meg Macen működik az aptX csak iOS-en nem, akkor simán kapják be!
Ez az AAC-s Tunai Firefly hogyan működik, ha szabad kérdeznem? A nem túl távoli jövőben majd kelleni fog ilyesmi.
-
-
El Diabl0
tag
Ez elég szomorú.
#4938MiklosSaS Én Androidon Spotit használtam, iOS-re talán jobb az AM, főleg, hogy integrált a rendszerbe. Viszont Windows-on szívás, mert böngésző van, meg iTunes. Ha sokat zenélsz gépen, szerintem mindenképpen jobb a Spoti. Hangzásban egyébként elvileg jobb az Apple Music, gyakorlatilag meg nincs különbség.
-
Saskakas18
tag
-
-
tboldi
nagyúr
Eszembe jutott még egy: a Documents (by Readdle).
Ez egy mindenre is képes fájlkezelő, zenelejátszó is van benne. -
-
neverwinter1
újonc
Igen, erre gondoltam.
Akkor más lehetőség nincs, csak a dnd? Egyébként Android után nem semmi, mennyire sima, gördülékeny minden! Jó barátok leszünk, azt hiszem. Már belaktam, szokni kell az újdonságokat (főleg a gesztusvezérlést)! Viszont a widgetekkel egész Androidosra lehet csinálni a főképernyőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest