- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
TestamentDNR #6832 üzenetére
Igen, ezért is írtam, hogy kissé kételkedek benne, hogy a 15 majd olyan brutál újítást hozna. Jó, persze a szériában mindegyik fejlettebb egy kicsit valamiben, mint a 11, de igazából nem "életbevágó" dolgokban. Az a néhány szoftveres különbség meg olyan mehhh...
Jó, az is igaz, faternak 22-es SE-je van, rommá veri a szintetikus teszteken, de hétköznapi használatban minimális a különbség. De legalábbis nem érzek akkora differenciát, mint mondjuk a 16-os SE, meg a 11 közt. A melóban egy 16-os SE a műszaki ügyelet telefonja. 2* cseréltünk benne akksit, de amire kell, arra a mai napig teljesen rendben van. -
pcnet
addikt
válasz
TestamentDNR #6788 üzenetére
A 38.600 ft + futár valóban a fizetésem fele. Nem volt költői túlzás. Rokkant vagyok, 4 órában dolgozom. Valóban nem nekem való az alma sajnos.
Köszi a linket!
-
g4mer
senior tag
válasz
TestamentDNR #6712 üzenetére
akkor mégsem olyan korrekt eladó
Vagy csak tájékozatlan.
-
g4mer
senior tag
válasz
TestamentDNR #6710 üzenetére
akkor nem volt rá garancia, vagy hogy van ez?
-
g4mer
senior tag
válasz
TestamentDNR #6678 üzenetére
mondjuk 2-3 éves telefonnál már minden lehet, főleg ezeknél a sokszáz értékeléses viszonteladóknál. Legalább korrekt volt azért
Én már jártam úgy egy LG-vel, hogy megvettem a csávótól, aznap este alaplaphibás kékhalált halt, a válasza erre: Azt hogy, semmi baja nem volt', nem veszem vissza mert próbagarit nem adtam rá.
Nagy szerencsémre még pont 2 hét volt a gariból vissza, de kicsit cinkes volt, mert a jómadár függetlenként árulta, közben meg telenoros volt házilag függetlenítve... de kicserélték gariba.
-
rellif
senior tag
válasz
TestamentDNR #6694 üzenetére
A régi akkuról átforrasztják az újra a szalagkábelt és van akku kapacitás kijelzés. Komolyabb szervizekben gondolom már nem probléma ezek programozása és sajnos vissza is élnek vele.
-
embe
nagyúr
válasz
TestamentDNR #6691 üzenetére
Igen. De ez is egy ellenárzési lehetőség mondjuk a kijelzőre.
Az akksiról meglehet valahogy mondani, hogy az eredeti-e, vagy már egy cserélt példány?
Láttam 1-2 irreálisan magas akku kapacitással hirdetett telót. -
juve600
nagyúr
válasz
TestamentDNR #6689 üzenetére
Vadi új a telo és 5w-os töltővel töltöm
-
rellif
senior tag
válasz
Még akár igaz is lehet...lehet hogy,fülessel használta vagy kihangositva.
Hangszórókat,kijelzőt (true tone/faceID)vásárlás előtt érdemes kipróbálni. -
embe
nagyúr
válasz
Csak kíváncsiságból, akár privátban is.. Megadnád a hirdetés linkjét?
-
Cranberries
aktív tag
válasz
TestamentDNR #6647 üzenetére
Nem titok. 252e Ft volt, hivatalos viszonteladótól vettem. Nekem megérte a picit magasabb ár így 3 év garancia van a készülékre.
-
O.CS
aktív tag
válasz
TestamentDNR #6647 üzenetére
Én is egy 128GB-os telót vettem 2022.06-havi gyártással 195-ért.Bontatlan volt.
-
moordavid
aktív tag
válasz
TestamentDNR #6639 üzenetére
Az már bírni fogja
A gyári 20w töltővel simán lehet tölteni, annyit vesz a teló amennyi neki kell. Optimalizált töltéssel mehet maxi lelkinyugival az esti töltés.
-
rellif
senior tag
válasz
TestamentDNR #6639 üzenetére
Lehet tölteni.
A gyorstöltéshez Apple USB-C–Lightning-kábelt és az alábbi adapterek valamelyikét kell használni:
18, 20, 29, 30, 35, 61, 67, 87, 96 vagy 140 wattos Apple USB-C hálózati adapter
Külső gyártó hasonló teljesítményű USB-C hálózati adaptere, amely támogatja az USB Power Delivery (USB-PD) elnevezésű szabványt -
válasz
TestamentDNR #6636 üzenetére
Vigyázz, mert ténylegesen 249.990, azaz 10 forint miatt ugrik a 3 év gari, csak 2 jár rá.
-
moordavid
aktív tag
válasz
TestamentDNR #6633 üzenetére
A 80%-os akku már lehet hüm hüm hüm lenne üzemidőben. Én inkább keresnék valamivel jobb állapotban lévőt. Persze használati szokástól függően ez is kibírhat egy napot.
De ha lehet az ember vállán csücsülő kisördög: miért nem kezded rögtön egy iphone 12 minivel? Hátha lesz egy guszta BF akció még novemberben -
lmno
őstag
válasz
TestamentDNR #6628 üzenetére
3 év után is ugyanolyan gyors, mint új korában + kihúz 1 napot az akksija.
Biztos jó az OLED, 120hz meg a jobb kamera, de nem annyival hogy 5-600 ezret kipengessek érte. Mert érdemben csak a Pro modellek nyújtanának valami pluszt ehhez képest. -
moordavid
aktív tag
válasz
Bőven megállja
Fürge, stabil és jó akku-üzemidő. Még két főverzió iOS tuti benne van.
-
válasz
Nekem 13 Pro-m van, az asszonynak vettem most egy 11-est és miközben telepítettem a programjait rá azon töprengtem, hogy mi a francnak adtam ki annyi pénzt azért, mikor ez a mindennapos használat során szinte ugyanaz. Aztán megmagyaráztam, hogy a kamera miatt, de igazából csak a zoom kamera miatt, mert a sima kamerája ennek is nagyon jó. Szóval az nehezebb, meg szögletesebb, ezért férfiasabb, úgyhogy azért.
Ennyit arról, hogy szabad-e ilyet venni.
-
esbii22
őstag
válasz
Bőven megállja a helyét. Még két főverziót biztos megkap a korábbi modellek támogatottsága alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest