- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyde
aktív tag
válasz
SpongyaBob #6905 üzenetére
Kipróbálom, köszi!
-
juve600
nagyúr
válasz
SpongyaBob #6620 üzenetére
igen
-
Inarus
addikt
válasz
SpongyaBob #6442 üzenetére
Érdemes mihamarabb meglépni, októbertől állítólag több szerviz is árakat emel a megdrágult beszer árak és rezsi miatt. Én pl 81 százaléknál cseréltettem vasárnap.
-
lmno
őstag
válasz
SpongyaBob #6440 üzenetére
Hány százalékos az akksitok hogy másfél év után cserélni kell? Nekem majdnem 3 évesen 87%, és egy normál napot sikán kibír még.
-
esbii22
őstag
válasz
SpongyaBob #6426 üzenetére
Én nemsokára cseréltetek benne akksit, két éve vettem. De csak azért, mert a céges számomat is szeretném használni, a saját lesz az eSIM. A mostani árak mellett addig fogom használni, amíg bírja. De még legalább 2 évre tervezek vele.
-
Šolaire
veterán
válasz
Ahogy elnézem az új széria árait nekem jövőre is marad a 11, bőven megfelel nekem utána ha még lesz beruházok egy 13-ra.
-
lmno
őstag
válasz
A legtöbb embernek bőven elég lenne ez a telefon is amire használják, csak rohannak a boltba mert mindig a legújabb kell, mintha kötelező lenne megvenni, és mellé megy a sírás hogy miért olyan drága.
-
esbii22
őstag
válasz
SpongyaBob #6285 üzenetére
Igen de itt meg pocsék a térerő, sokszor az ablakhoz kell kimenni telefonálni mert különben nem hall a másik fél. Az is szívja rendesen.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
SpongyaBob #6077 üzenetére
Persze lehet csak ennyi az oka, de ez is csak egy találgatás mint minden. Szerintem azért jóval több kell ahhoz, hogy valaki rohanjon venni egy 13-as szériát, mint ez a hatalmas feature hiánya.
Oldman2: Fel kell "ébreszteni" a kijelzőt előtte, amit több módon lehet. Van opció arra, hogy elég csak megemelni a telefont, lehet úgy, hogy csak megérinted a kijelzőt, vagy a gomb.
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Jelenleg nincs iPhone -om.
Ez a "feloldás" a gyakorlatban hogyan történik? Fel kell oldani előtte a kijelzőt, vagy csak "simán" rá kell nézni a telóra?
-
kutga
félisten
válasz
Pénz beszél.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5915 üzenetére
Reméljük már nem is lesz.
-
Šolaire
veterán
válasz
SpongyaBob #5793 üzenetére
Köszi, ár teljesítménybe ezt találtam a legjobb ajánlatnak most. Az új szögletes dizájn csak a miniknél jön be nekem, meg vonzott a nagyobb üzemidő. A gyári szilikon tok milyen? Kiváncsiságból rendeltem egyet rá ha nem jön be marad a spigen.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5643 üzenetére
Úgy tűnik akkor le vagyok maradva. Az otthoni gépben nekem is van usb-c, de eddig nem használtam.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
SpongyaBob #5596 üzenetére
Nekem több mint 1 éves(pontosabban 1év 4hónapos) az i11 és 90% az akkukapacitás… Én Huawei SuperCharger töltővel töltöm…
Nekem ilyen ütemben csökkent eddig az akkukapacitás:
2020.08. 100%
2021.08. 1év 95% -5%
2021.10. 93% 1é2h -7%
2021.10. 92% -8%
2021.10. 91% -9%
2021.11. 90% -10%
2021.12. 90% 0%(hónap eleje!) -
atala
addikt
válasz
SpongyaBob #5596 üzenetére
Legfrissebb szoftver van rajta? Mert régebben az volt a gond, hogy kevesebb avulást mutatott mint kellett volna.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5260 üzenetére
Érdekes mert az A51/52 a két húzó modell a Samsungnál. Anyámnak A71-et vettem, eddig még jó.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5230 üzenetére
Így van, legalább van mit választani.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5219 üzenetére
A fekete az egyik, a lassú képfrissítés a másik, a felbontás a harmadik. Lcd-ben nyilván jó, de nekem oled után visszalépés.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5163 üzenetére
Jaja, hasonló cipőben járok. Amint letelik a hűségem ott is hagyom őket.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5158 üzenetére
Automatikus.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
SpongyaBob #5136 üzenetére
Nálam 4 óra 10 perc és 10 százalékon vagyok.
-
válasz
SpongyaBob #5134 üzenetére
Akkor ott valami bibi van
nekem 61%-on van és 3h felett vagyok képernyő időben
19 hónapos a teló -
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5125 üzenetére
Én is megvoltam az A71-gyel, de mindenből csak közepes. Majd esetleg vetek egy pillantást a snapdragonos S20 FE-re, bár android vonalon nem sok minden változott.
-
kutga
félisten
válasz
SpongyaBob #5120 üzenetére
Igen én is ezt találtam róla azért köszi.
A telefon egyébként villámgyors I7 és az A71 után, imádom a kamerát és az akkut. A kijelző oled után furcsa de nem rossz, a méretet még nekem is szoknom kell. Valószínű itt is a pro lett volna az igazi csak hát már ez is jóval drágább mint amit eddig telefonra költöttem, egy jó darabig marad. Hatalmas plusz még a carplay ami nekem sokkal jobbnak tűnik az android verziónál.
-
GreenGoblin
őstag
válasz
SpongyaBob #5120 üzenetére
Na megkóstolta a kijelzőm a betont 2 méterről. Üvegfólia megmentette. Ezen a telefonon eddig ez a harmadik fólia. Legalább működik a fólia.
Nem jó a mérete meg a fogása. Ennyiszer még egy telefonom sem ejtettem le. Erősen gondolkodok hogy ha lesz idén 13 mini akkor váltok arra. Annak talán biztosabb lenne a fogása.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest