- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
esbii22
őstag
válasz
gyuri2008 #7115 üzenetére
Én 3 éve nyúzom, még kettőre tervezek vele. Ugyanolyan mint amikor megvettem, pörgős, jól működik.
Banki ügyintézés nem feltétlen telefon függő. Ha a felhasználó rossz linkre nyom, vagy rossz helyen ad meg adatokat az nem a telefon hibája lesz. Lehet a legmodernebb telefonod akkor sem leszel védve a csaló SMS-ektől vagy linkektől. Ezt csak megjegyeztem. Amúgy én K&H mobilbankot használok, mindenhez FaceID hitelesítés kell.
-
sirokipatrik
aktív tag
válasz
gyuri2008 #7085 üzenetére
Végül beszéltem a magyar ügyfélszolgálattal, azt mondták menjek be üzletbe, nem tudnak segíteni. Mondom rendben köszönöm. Felhívtam viszont a német Vodafone-t, mivel itt élek és az ő hálózatukat használom gyakorlatilag. Ők nagyon pontos információt adtak: azt mondták mivel a Vodafone nem támogatja a Quick transfer nevű funkciót, ezért csak úgy lehet, ha törlöm a profilom a 11-ről. Mondom akkor elmegy a szolgáltatás, nem rizikós? Azt mondták egyáltalán nem, mivel a rendszer azonnal érzékeli hogy el lett távolítva az eSIM. És valóban így volt: abban a pillanatban ahogy kitöröltem, már lehetett is aktiválni a 15-ön. Hihetetlen hogy a magyar ügyfélszolgálat ennyire nem tud semmit sem, és nem egy hívás után mondom ezt, hanem konkrétan 3szor hívtam fel őket, 3 különböző személy mondta hogy csak üzletben lehet átvinni az aktuális eSIM-et. Pedig nem.
Szóval ha valaki költözik át új készülékre, akkor nyugodtan törölje az eSIM profilt a régiről, és aktiválja be az új készüléken a QR kóddal, amit ha belépsz a fiókodba akkor a Beállítások- SIM beállításoknál találsz meg ha rá kattintasz az eSIM aktiválása. Fontos hogy ez a Vodafonenál van így, a többieknél máshogy zajlik. A quick transfer-ről meg annyit, hogy az csak pár szolgáltatónál működik Amerikában. Azzal ne is próbálkozzatok. -
g4mer
senior tag
válasz
gyuri2008 #6397 üzenetére
szeirntem kár ennyire ezen pörögni, 3 éves konstrukció, ezek már csak a bentragadt utolsó darabok. Az apple.hu-n már be se hozza a 11et a vásárlásnál..
Az én 2éves 87%-os akksimmal, vegyes használattal kijön 4 óra képernyőidő. Kötve hiszem, hogy amit megveszel most, és tavalyi gyártás, ne bírná jóval tovább.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Google Chrome
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro 18GB RAM 512GB MAGYAR BILL 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest