- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Mr.Grincs #6986 üzenetére
Persze, akinek a környékén van ilyen, az könnyen beszél... De sajnos ebben is, mint rengeteg más dologban, fejnehéz ez az ország. Hány hivatalos szervizpartner van az ország déli/délnyugati részén. 200 km-t kéne hozzá utaznom, és nem is csinálják meg azonnal, én meg nem hagyom ott a telóm, és pláne nem küldöm futárral stb. sehová. Tudom, ez elég beszűkült látásmód, de inkább elvinném Pécsre, és fizetnék másfélszer/kétszer annyit érte, ha helyben, azonnal megcsinálják.
-
niof
veterán
válasz
Mr.Grincs #6523 üzenetére
Mondjuk ez erősen ellentmondásos. Mert akkor miért tolta az Apple azt, hogy x-szer tovább bírja víz alatt, y mélységben? Simán lehetne azt mondani, hogy be sem szabadott volna neki áznia pár másodperc alatt. Mondjuk azt nem tudom, hogy a készülék dokumentációjában szerepel e a vízállósság, de ha nem, akkor megint csak oda térhetünk vissza, hogy ez miért volt kiemelve az event-en, ha mégsem az, vagy nem teljesíti azokat, amivel beharangozták. Ez szerintem simán kimeríti a fogyasztók megtévesztését.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Mr.Grincs #6274 üzenetére
25.900 ft a hivatalos szervízekben az akkumulátorcsere. iDoki ki se meri írni, ajánlatot kell kérni, a smartclinic-nél pedig 30-tól indul. És ezek ugye utángyártott akkumulátorok, mert az Apple nem értékesít gyári akkumulátort csak a saját szervizeinek. Ezeket a nem hivatalos szervizeket messze el kell kerülni, mert nemhogy olcsóbban, de mint látható drágábban is dolgoznak utángyártott alkatrészekkel...
niof: Amíg nem vállal egyik gyártó se garanciát beázásra addig alapból nem nagyon lehet rá adni. A hivatalos szervizekben legalább a víz- és porzáró réteget pótolják javításnál, de garancia se előtte se utána nincs beázásra.
-
atala
addikt
válasz
Mr.Grincs #5590 üzenetére
Ez egy i11 bug.
Állítólag rosszul kalibrálta be az elhasználódást, ezért ezt javították valamelyik frissítésben.
Szerintem most meg túl számolja.Nálam az 1-2 hónapos telefon amikor megérkezett rá a frissítés, 100-ról leesett 97%-ra.
Ha jól tudom, 25 ciklusonként esik 1%-ot, ha normál töltővel töltöd.
Elmondások szerint, ha 5W-ossal töltöd, akkor meg még jobban bírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3140
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest