- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
Šolaire #7064 üzenetére
Én tervezem, hogy lecserélem 15-re, de másik vonatkozó topikokban olvasottak alapján lehet érdemesebb lenne egy 14 Pro-ra. Viszont azzal meg állítólag akksi problémák vannak, úgyhogy most kicsit megfeneklett nálam a dolog. De lehet marad az eredeti terv, és csere 15-re, még nem döntöttem el. Mondjuk az is igaz, hogy a gyengélkedő akksin kívül más gondom még mindig nincs a 11-el. Na ez az, amit a droid userek nem hajlandóak felfogni. Hogy igaz, hogy rohadt drága, de nem 1-2 évre veszed, hanem ha megfelelően bánik vele az ember, és nem maximalista, akkor egy-egy modellel simán lehet 3-5 évre is tervezni akár.
-
Inarus
addikt
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Šolaire #5918 üzenetére
Most pont ez van az enyémen , meglepő hogy ilyen távlatban még nem sárgult be a tok . Pedig ezeknek ez az egyik nagy hátrányuk .
Amúgy egy icipicit csúszik , de nem sokkal jobb mint a hasonló típusú tokok.
Plusz info , hogy a Rose kiadása is hasonlóan jó és a benne levő “ színezék “ nem fogja meg hosszú távon meg a készüléket . -
VerBert2526
csendes újonc
válasz
Šolaire #5826 üzenetére
Én is ezt imádtam minden belakásban (4-->5, 5-->7, 7-->11), hogy tényleg semmi dolga az embernek, ahogy írod is, mintha a régi telefont használnád tovább, csak a külcsin van felturbózva és a körítés más
Nekem is kérte a szoftverfrissítést, az is megtörtént, azzal semmi probléma nem volt, de az iCloud-os mentés alatti megszakadás az azért szinten tartotta a vérnyomásom
Az akksi üzemidőről nálam annyit, hogy vasárnap este látott a telefon utoljára töltőt és még mindig 58%-on van úgy, hogy azért reggelente és esténként becsülettel nyomkodom a közösségi oldalakat és a napi pár telefonálás is megvan - persze nem vagyok kütyü függő, ezt fontosnak tartom leszögezni. Pazar előrelépés számomra ez a készülék
-
niof
veterán
válasz
Šolaire #5805 üzenetére
Az. Lyukas kezű vagyok, muszáj volt anno ilyet vennem.
Amúgy itt a gyártói weboldala, itt látható, hogy 3 féle anyag kombinációja az extra védelemért. A sárga egy ilyen sűrű, habszerű anyag. Meg párszor jól jött a kitámasztó is a hátulján. -
-
Szellem.
nagyúr
válasz
Šolaire #5796 üzenetére
Én ha javasolhatom, akkor a Spigen Liquid Air tokját javasolnám. Piszok jó élmény benne a telefon és védi is.
Nekem a gyári szilikon nem jött be, mert gyűjti a koszt mint állat és nehezen lehet kivenni a zsebből. Gyári bőrt meg nem kaptam.
Ezt a tok nagyon disznó.
[link] -
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- OLED monitor topic
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Battlefield 6
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest